שלום, אני מחפש משחק בשם אלגברה בקלי קלות(לדעתי)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
שלום, אני מחפש משחק בשם אלגברה בקלי קלות(לדעתי)
היי!
אני מחפש משחק בשם אלגברה בקלי קלות זה משחק שאתה מין ילד קטן עם תיק ירוק(זה כל מה שאני זוכר על הילד)
זה משחק שהולכים עם העכבר, כמו הפנטר הוורוד הוקוס פוקס ואי המיסתורין וכו'....
במשחק הילד מגיע לבית מוזר עם כל מיני יצורים ששואלים אותו שאלות אלגברה הזויות לגמרי.
למשל יש במטבח יצור שמבקש ממך עזרה במתכון ועליך לפתור אותו לפי הנתונים שמציבים לך ולפי סדר מסויים.
אם אתה טועה בשאלה מסויימת אתה נפול למרתף שם יש מין מורה זקנה עם יבלת על האף שכל הזמן אומרת "כיילים" במבטא פולני כזה... ויש לה לוח ומקל כזה שהיא מצביעה איתו על הלוח.
ולמעלה בקומה השניה יש ארנב צהוב גדול עם ברגים של פרנקשטיין בראש ששואל שאלות הספק מטורפות לגמרי.
בנוסף כשאתה לוחץ על חפצים שונים בבית לפעמים אתה מוצא מטבעות שקופצות ומסתובבות באוויר ואני לא זוכר ממש מה השימוש שלהן...
המשחק גם היה בעיברית, אני לא יודע אם תורגם או שהוא היה כחול לבן...
מישהו מכיר את המשחק ההזוי הזה?XD
בבקשה שמישהו יעזור לי אני מחפש אותו המון- זמן!
תודה!!
אני מחפש משחק בשם אלגברה בקלי קלות זה משחק שאתה מין ילד קטן עם תיק ירוק(זה כל מה שאני זוכר על הילד)
זה משחק שהולכים עם העכבר, כמו הפנטר הוורוד הוקוס פוקס ואי המיסתורין וכו'....
במשחק הילד מגיע לבית מוזר עם כל מיני יצורים ששואלים אותו שאלות אלגברה הזויות לגמרי.
למשל יש במטבח יצור שמבקש ממך עזרה במתכון ועליך לפתור אותו לפי הנתונים שמציבים לך ולפי סדר מסויים.
אם אתה טועה בשאלה מסויימת אתה נפול למרתף שם יש מין מורה זקנה עם יבלת על האף שכל הזמן אומרת "כיילים" במבטא פולני כזה... ויש לה לוח ומקל כזה שהיא מצביעה איתו על הלוח.
ולמעלה בקומה השניה יש ארנב צהוב גדול עם ברגים של פרנקשטיין בראש ששואל שאלות הספק מטורפות לגמרי.
בנוסף כשאתה לוחץ על חפצים שונים בבית לפעמים אתה מוצא מטבעות שקופצות ומסתובבות באוויר ואני לא זוכר ממש מה השימוש שלהן...
המשחק גם היה בעיברית, אני לא יודע אם תורגם או שהוא היה כחול לבן...
מישהו מכיר את המשחק ההזוי הזה?XD
בבקשה שמישהו יעזור לי אני מחפש אותו המון- זמן!
תודה!!
Re: שלום, אני מחפש משחק בשם אלגברה בקלי קלות(לדעתי)
השם נשמע לי מוכר, יכול להיות שיש לי את זה, אני אבדוק יותר מאוחר (כנראה מחר).
יש לי משחק בשם הזה אבל לפי מה שאני רואה יש שתי בעיות: א) התיק של הילד לא ירוק (הכל אצלו ירוק מלבד התיק) . ב) הילד הוא לא ילד, אלא חייזר או משהו כזה...
הנה תמונה:

הנה תמונה:

כן!!
זה המשחק הזה!:D
בקשר לירוק כנראה התבלבלתי... אבל זכרתי ירוק^.^
וזכרתי שהוא לא ילד רגיל אלא מפלצת או חייזר או משהו:)
תוכל להעלות את המשחק?
המון תודה:D
זה המשחק הזה!:D
בקשר לירוק כנראה התבלבלתי... אבל זכרתי ירוק^.^
וזכרתי שהוא לא ילד רגיל אלא מפלצת או חייזר או משהו:)
תוכל להעלות את המשחק?
המון תודה:D
אני אוסיף את המשחק לרשימת ההעלאות שלי אבל קח בחשבון שהרשימה די מלאה וזה יקח הרבה זמן עד שאתפנה להעלות אותו (כמה חודשים לפחות).
אם בינתיים תרצה להסתפק בגרסה האנגלית של המשחק, חפש אותה ברשת, היא נקראת:
Math Blaster Mystery: The Great Brain Robbery
אם בינתיים תרצה להסתפק בגרסה האנגלית של המשחק, חפש אותה ברשת, היא נקראת:
Math Blaster Mystery: The Great Brain Robbery
הבנתי:/ לא תוכל לשלוח לי? כמה זה כבר שוקל?
DSP כתב:הבנתי:/ לא תוכל לשלוח לי? כמה זה כבר שוקל?
כשאתה עושה את זה, לא רק שלא תגדיל את הסיכויים לקבל את המשחק, אתה פשוט תמחק אותם.DSP כתב:הבנתי:/ לא תוכל לשלוח לי? כמה זה כבר שוקל?
אין צורך להתעצבן, הוא כנראה רק עכשיו שם לב שהוא לא היה מחובר ולכן כתב את ההודעה השניה (את הראשונה מחקתי עכשיו) תחת שם המשתמש שלו.
DSP: מכיוון שאני לא רואה את רשימת ההמתנה שלי זזה לאנשהו בזמן האחרון, החלטתי היום שאם מישהו מבקש משחק שלא שוקל יותר מדי, לא מוגן ולא מסובך מדי להפעלה, אני אקפיץ אותו לראש הרשימה.
החדשות הטובות הן, שהמשחק שלך גם שוקל מעט מאוד וגם לא מוגן.
החדשות הרעות הן, שהוא לא עובד בXP (כלומר, הוא דווקא עובד מצוין מלבד זה שחלק קטן מהטקסטים מופיע כג'יבריש).
אני אבדוק אותו בVPC בהזדמנות ונראה. אבל אם תבטיח לכתוב סיקור למשחק לאחר שאעלה אותו, אני אשתדל לזרז את העניינים...
DSP: מכיוון שאני לא רואה את רשימת ההמתנה שלי זזה לאנשהו בזמן האחרון, החלטתי היום שאם מישהו מבקש משחק שלא שוקל יותר מדי, לא מוגן ולא מסובך מדי להפעלה, אני אקפיץ אותו לראש הרשימה.
החדשות הטובות הן, שהמשחק שלך גם שוקל מעט מאוד וגם לא מוגן.
החדשות הרעות הן, שהוא לא עובד בXP (כלומר, הוא דווקא עובד מצוין מלבד זה שחלק קטן מהטקסטים מופיע כג'יבריש).
אני אבדוק אותו בVPC בהזדמנות ונראה. אבל אם תבטיח לכתוב סיקור למשחק לאחר שאעלה אותו, אני אשתדל לזרז את העניינים...
היי OG, כן זה מה שקרה לי עם המשתמש, מצטער בכל מקרה.
ואני יודע על הבעיה בXP אבל יש לי WINDOWS 7 ופיצ'ר חדש (ת'אמת היה גם בויסטה) זה שאפשר להריץ מכשיר וירטואלי זה נקרא HYPERV ואני יכול להריץ מחשב וירטואלי שירוץ עם ווינדוס 98 ולדעתי זה יפתור את הבעיה.
VPC זה גם כן סוג של מחשב וירטואלי?
ואני יודע על הבעיה בXP אבל יש לי WINDOWS 7 ופיצ'ר חדש (ת'אמת היה גם בויסטה) זה שאפשר להריץ מכשיר וירטואלי זה נקרא HYPERV ואני יכול להריץ מחשב וירטואלי שירוץ עם ווינדוס 98 ולדעתי זה יפתור את הבעיה.
VPC זה גם כן סוג של מחשב וירטואלי?
אממ אני לא סופר גדול אבל כעקרון כן, למה לא? נשמע כיף=]
יעזור לי לשרוף כמה שעות בחופש הזה:D
אם אפשר רק דוגמה לסיקור שלדעתך טוב אז איזה קישור יעזור.
וכן נראה שVPC זה באמת הבסיס של הייפר V, בסה"כ לא מפתיע אותי בטח מייקרוסופט קנו ת'זכויות על התוכנה והטמיעו את זה במערכת ההפעלה שלהם.
דרך אגב,
לדעתך האם המשחק ירוץ טוב על 98 או שאני חייב להוריד גם 95?
עריכה:
ראיתי את הVHD של ווינדוס 95 שהעלת.
בקיצור תעלה לי את המשחק אני אסקר בכיף=]
יעזור לי לשרוף כמה שעות בחופש הזה:D
אם אפשר רק דוגמה לסיקור שלדעתך טוב אז איזה קישור יעזור.
וכן נראה שVPC זה באמת הבסיס של הייפר V, בסה"כ לא מפתיע אותי בטח מייקרוסופט קנו ת'זכויות על התוכנה והטמיעו את זה במערכת ההפעלה שלהם.
דרך אגב,
לדעתך האם המשחק ירוץ טוב על 98 או שאני חייב להוריד גם 95?
עריכה:
ראיתי את הVHD של ווינדוס 95 שהעלת.
בקיצור תעלה לי את המשחק אני אסקר בכיף=]
ראשית:
בדקתי, נראה שזה עובד בסדר על 95 וגם 98 אבל אין לי זמן לבדוק ממש לעומק, אם תיתקל בבעיות תאמר לי בבקשה.
הנה:
viewtopic.php?f=2&t=18626" target="_blank
שנית:
http://www.old-games.org/games/gob3" target="_blank
(של Radioactive Grandpa)
או זה:
http://www.old-games.org/games/kyrandia2" target="_blank
(שלי)
אבל אין צורך להתפרע כ"כ אם לא בא לך... אתה יכול לכתוב סיקור כזה:
viewtopic.php?f=2&t=18297" target="_blank
ואם ממש אין לך כח, אפילו פחות (למרות שאני מעדיף שלא...)
בדקתי, נראה שזה עובד בסדר על 95 וגם 98 אבל אין לי זמן לבדוק ממש לעומק, אם תיתקל בבעיות תאמר לי בבקשה.
הנה:
viewtopic.php?f=2&t=18626" target="_blank
שנית:
קשה לומר... יש סיקורים ממש מקיפים כמו זה:DSP כתב:אם אפשר רק דוגמה לסיקור שלדעתך טוב אז איזה קישור יעזור.
http://www.old-games.org/games/gob3" target="_blank
(של Radioactive Grandpa)
או זה:
http://www.old-games.org/games/kyrandia2" target="_blank
(שלי)
אבל אין צורך להתפרע כ"כ אם לא בא לך... אתה יכול לכתוב סיקור כזה:
viewtopic.php?f=2&t=18297" target="_blank
ואם ממש אין לך כח, אפילו פחות (למרות שאני מעדיף שלא...)
אוקי, אני נראה לי אתקין את המשחק מחר וכבר יש לי רעיון כללי לגבי מה שאני אכתוב בסיקור=]
לילה טוב
לילה טוב
מה אתה חושב?ישנם שני דברים שהמשחק "אלגברה בקלי קלות" מצטיין בו, והם הומור ולהיות הזוי.
בכל דמות במשחק המתמטי הזה הושקעה מחשבה גם בציור של הדמויות, גם בקול של הדמויות וגם במונולוגים ההזויים שהם נותנים.
במשחק אתם תשחקו חייזר ירוק עם קרן על הראש שמגיע לאחוזה מפחידה, בתוכה ישנן מספר מפלצות שיבקשו ממכם לעזור להן בפתירת שאלות אלגברה, חלקן פשוטות וחלקן מסובכות מאוד.
דבר נוסף שאופף את המשחק מרגע שנכנסתם לבית הוא: שפשוט אין לכם מושג מה קורה, לכל אורך המשחק אין שום הסבר בקשר למדוע אתם באחוזה, מה בדיוק המטרה שלכם או מי אלה המפלצות הללו?
ואת האמת? כל זה פשוט לא חשוב, ניתן להעביר שעות באמצעות חקירת מסתורי הבית ופתירת השאלות של ממפלצות השונות.
וגם כשתגיעו לסוף? רוב הסיכויים שתתחילו מההתחלה סתם כדי לראות עד כמה מטבעות אתם יכולים להשיג.
המשחק הוא מסוג משחקי ההרפתקה שמכוונים את הדמות באמצעות העכבר כמו הפנתר הוורוד הוקוס פוקוס או אי המסתורין ואם נהנתם מאלו מובטחת לכם גם הנאה מהמשחק הזה.