[עדכון - 24-05-06]
הוספתי גיבוי לחשבוו, אם הגיבוי מהיר יותר עבורכם בהחלט ניתן להוריד ממנו במקום החשבון הראשי. דבר אחד שאני מאוד מבקש:
אם חשבון או גיבוי הופכים ללא-פעילים או שחסרים בהם קבצים אבקש להודיע לי בשרשור הזה לפני שגם הגיבוי יהפוך ללא פעיל!. תודה.
גיבוי:
שם משתמש: romulator10
סיסמה:
גם כאן, כמו בSFC יש טראקים של מוסיקה בפורמט CDA ולא תוכלו לשמוע מוסיקה עם האמולטור אלא אם תפעילו עם דימון טולז או תצרבו, יותר פרטים כאן: viewtopic.php?t=10142
Enjoy
נערך לאחרונה על ידי Og ב ד' מאי 24, 2006 10:09 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
איתן אם אתה כבר אוהב את המשחק ומשחק בוא למה שלא תביא לנו תמונה של המסך הראשי ותמונה מתוך המשחק עצמו ואם אתה יכול סיקורון קטן כדי שנוכל להעלות לרומולטור?
גם כאן, כמו בSFC יש טראקים של מוסיקה בפורמט CDA ולא תוכלו לשמוע מוסיקה עם האמולטור אלא אם תפעילו עם דימון טולז או תצרבו, יותר פרטים כאן: viewtopic.php?t=10142
Enjoy
Og בקשר למוזיקה, תודה זה עזר לי לשמוע את המוזיקה בסרטים שבchrono trigger אבל יש עוד משהו קטן. צריך לפני שמפעילים להגדיר את הכונן ממנו המשחק יקרא את הדיסק (אצלי f) ולסמן בוי בהגדרות של הסאונד את Enable XA sound
C-man כתב:איתן אם אתה כבר אוהב את המשחק ומשחק בוא למה שלא תביא לנו תמונה של המסך הראשי ותמונה מתוך המשחק עצמו ואם אתה יכול סיקורון קטן כדי שנוכל להעלות לרומולטור?
בכיף ! ברגע שאוריד את המשחק אזכר בו מעט אשתדל להכין סיקור.