הוספתי גיבוי לחשבונות, אם הגיבוי מהיר יותר עבורכם בהחלט ניתן להוריד ממנו במקום החשבון הראשי. דבר אחד שאני מאוד מבקש:
אם חשבון או גיבוי הופכים ללא-פעילים או שחסרים בהם קבצים אבקש להודיע לי בשרשור הזה לפני שגם הגיבוי יהפוך ללא פעיל!. תודה.
גיבוי לחשבון הראשון:
שם משתמש: romulator8
סיסמה:
קוד: בחירת הכל
(|26IWUx0Hvhsy5k+Bm6mpxiOMuUOkhx0F|)
שם משתמש: romulator9
סיסמה:
(|26IWUx0Hvhsy5k+Bm6mpxiOMuUOkhx0F|)
[הודעה מקורית]
לאחר מיליוני ואפילו מיליארדי המצביעים בסקר (טוב נו, אז אולי שלושה...) שבחרו ב Street Fighter Collection לפלייסטיישן,
העליתי את המשחק לחשבונות דואר ב walla.com שפרטיהם:
שם משתמש וסיסמה של החשבון עם הדיסק הראשון:
romulator8
(|f3iUeZ4xP+JiSAAzFlH0Qg==|)
romulator9
(|f3iUeZ4xP+JiSAAzFlH0Qg==|)
הורדה בעזרת P2M היא קלה, נוחה ומהירה, אם אינכם יודעים עדיין איך להוריד מחשבונות דואר בעזרת התוכנה P2M, אנא עיינו במדריך המאוייר ש C-MAN טרח והכין עבורכם:
http://www.old-games.org/p2m.php
אם הקישור למדריך לא עובד לכם באופן זמני, הנה גיבוי:
http://www.geocities.com/p2mhelpbackup/ ... ackup.html
תיאור הדיסקים:
כמו שכבר וודאי שמתם לב, המשחק תופס שני דיסקים, שני הדיסקים עצמאיים לחלוטין כלומר, הפעלת האחד לא כרוכה בכלל בשני.
בדיסק הראשון ישנה בחירה בין שני משחקים:
Super Street Fighter II
Super Street Fighter II Turbo
והדיסק השני מכיל רק את:
Street Fighter Alpha 2`
הערה: שני הדיסקים בפורמט BIN-CUE דבר שמהווה בעייה, מכיוון שהאמולטור שאני משתמש בו - ePSXe , לא תומך בקבצי CUE, אלא רק בקבצי BIN ISO ו - IMG. שכולם(גם IMG בלי CCD ו SUB) לא תומכים בטראקים(רצועות) של אודיו, ומכיוון שכל המוסיקה בדיסק הראשון היא מסוג זה (למעלה מ 70 טראקים!) אם תבחרו באפשרות "Run ISO" לא תשמעו את המוסיקה.
מה שכן אפשר לעשות, זה להשתמש ב Daemon Tools , ואז לבחור בהתקן הCD ב ePSXe את אות הכונן של Daemon Tools, ולבחור באפשרות "Run CD".
אצלי משום מה אני צריך לבחור בנוסף, גם "Analog Audio" (באפשרויות של Daemon Tools) בכדי לשמוע את הטראקים, אבל יכול להיות שזה רק אצלי.
הנה כמה תמונות(ללחוץ להגדלה):

תמונות מתוך Super Street Fighter II:

תמונות מתוך Super Street Fighter II Turbo:

תמונות מתוך Street Fighter Alpha 2`:

אגב, התמונות הן שלי והן לשימוש הציבור הרחב