הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
הקישור שבדף המשחק אחד חייב ליפול מפנה לביקורת עליו ב"פריק". הבעיה ששם זו ביקורת על "אחד חייב ליפול 2097" והם ממש לא אותו משחק.
(אני מתאר לעצמי שזה פשוט נעשה אוטומטית ולכן הטעות). דרך אגב, הקישור מופיע גם במקום המתאים ב"אחד חייב ליפול 2097", אז אין צורך לבדוק שם
Octarine כתב:הזמנים בויקי הם UTC, הם צריכים להיות UTC+2 (אם רוצים שזמני העריכות יהיו מדויקים - זה בטח יעניין את סבא)
באותה הזדמנות, נראה שיש פער רב בין גרסת הויקי אצלנו לבין הגרסאות בויקיפדיות הרשמיות, אז אם זה לא כרוך בכל מיני פרוצדורות מורכבות, אני מציע לעדכן גרסה.
ועוד באותה הזדמנות, אני מבין שכל גולש יכול להירשם לויקי כאן ללא קבלת אישור פרטנית וזוכה מיידית להרשאות של עריכת דפים. אני בעד, אבל מה שזה אומר הוא שמלבד גורדי צריך משתמש (או משתמשים) עם זמינות גבוהה יותר במערכת עם הרשאות לבצע פעולות שלא כל עורך יכול לבצע, כדי למנוע השחתות (כלומר, מנהל). בויקיפדיה העברית בעלי הרשאות כאלה נקראים "מפעילי מערכת".
אממ... אני לא מצליח לפרוס את QfG1. אני מצליח להוריד את ה-zip, בתוכו יש self extractor של 7z (למה?), וכשאני מנסה לפרוס את זה הקובץ נמחק.
בדקתי את QfG3 רק כדי לוודא שזו לא בעיה ב-7z שמותקן אצלי, והוא נפרס בסדר.
אצלי זה עובד, שני הקבצים נפרסים כשורה. תוכל בבקשה להוריד עם דפדפן אחר ולנסות בשנית, רק כדי לוודא שלא מדובר בקובץ שנפגם בהורדה?
Octarine כתב:למה?
כי ישנם משחקים בהם 7Zip מציג ביצועים טובים משמעותית מ-Zip, ולכן בחרנו לכווץ ב-7Zip. לא לכל אחד מותקנת תוכנה מתאימה לפריסת קבצי 7z, וזה פשוט יותר ליצור קובץ חילוץ עצמי מאשר לנסות להסביר איך פורסים קבצים כאלו. למה הכיווץ הכפול? למען האחידות, וכי יש איזשהי אמונה טפלה נגד הורדת קבצי exe :-\
אוקיי, עכשיו הבנתי מה קורה. האנטיוירוס שלי לא אוהב את הקובץ הזה, והוא מוחק אותו כל פעם. אבל משום מה הוא לא תמיד מקפיץ התראה שהוא מחק אותו.
אז הקובץ בסדר (אני מקווה שזה סתם false positive ואין שם וירוס באמת) וכמו שגורדי בטח גילה, זאת גרסת ה-VGA.