הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
לא הצלחתי לערוך את התגובה, לכן אני מפרסם תגובה נוספת.
הורדתי דוסבוקס ו-masaDBL והעברתי לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. לחצתי על masaDBL ונפתח לי המסך של מסע אל העבר, אבל לאחר מכן המסך פשוט נעלם ולא היה זכר למשחק. אשמח לקבל עזרה
ירדן מתןגאג כתב: ↑ה' אפריל 13, 2017 1:18 pm
לא הצלחתי לערוך את התגובה, לכן אני מפרסם תגובה נוספת.
הורדתי דוסבוקס ו-masaDBL והעברתי לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. לחצתי על masaDBL ונפתח לי המסך של מסע אל העבר, אבל לאחר מכן המסך פשוט נעלם ולא היה זכר למשחק. אשמח לקבל עזרה
עדיין שתי בעיות (לא שוברות את המשחק)1. אין את הסאונד של הקריין בעברית רק טקסט. בשביל לסדר את זה צריך לתכנת EXE שיחלץ את קובץ ה1WAD ולעשות את התיקון שבמדריך. האמריקאים עשו את זה מזמן אבל התוכנה שלהם לא עובדת על הWAD1 של הגרסה הישראלית, ניסיתי לערוך עם כתבן פשוט, זה שובר את הקובץ
2. הסרטים לא עולים, לפעמים כשהם מנסים לעלות המשחק לפעמים קורס. זה אמור לשמור לכם שהמשימה הסתיימה לפני הקריסה אז שוב זה מעצבן אבל לא שובר את המשחק
נראה שמשהו השתבש עם רשומת ה-DNS.
ניסיתי לסדר את זה אבל לדברים האלה יכול לקחת אפילו יומיים כדי להסתדר - נסה לבדוק שוב מדי פעם ואמשיך לעקוב אחרי זה בעצמי.
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הצלחתי הודות לחברים פה להפעיל את המשחק אבל יש לי בעיה התידרוך של המשימה הראשונה כל הזמן קופץ ולא נותן לשחק וכפילויות של העכבר תודה למי שיכול לעזור
Itaimr כתב: ↑ד' פברואר 19, 2020 8:11 pm
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הצלחתי הודות לחברים פה להפעיל את המשחק אבל יש לי בעיה התידרוך של המשימה הראשונה כל הזמן קופץ ולא נותן לשחק וכפילויות של העכבר תודה למי שיכול לעזור
rzil כתב: ↑ד' יוני 29, 2016 10:21 pm
גם כאן נשמע ש-dgVoodoo2 יכול לעזור
אם התקיעות מפריעות לך, כדאי שתעזור לנו לעזור לך.(מי מזהה את הציטוט?)
האם אתה משתמש בdgvoodoo, אם כן האם הוא משתמש הגדרות ברירת המחדל, הגדרות כמו במדריך שבקישור, או סתם הגדרות אקראיות כרצונך?