הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק:לגו: משימה בחלל שם באנגלית: Lego Rock Raiders חברה: פיתוח: Data Design Interactive | הפצה: Lego Media | הפצה בארץ: הד ארצי שפה: עברית (מתורגם ומדובב) שנה: 1999 שם קובץ: legorr.exe סוג כיווץ: 7Z in RAR SFX גודל מכווץ: 52MB מידע נוסף:Wikipedia, Mobygames
Ariel כתב:
משחק בו אתם מבצעים משימות שונות בחלל על ידי ניהול מפקדת פולשי סלעים. במהלך המשחק, אתם קודחים בקירות שונים באמצעות מקדחות ודינמיטים על מנת למצוא מחצבים וגבישי אנרגיה. כאשר אתם אוספים מספיק משאבים, אתם יכולים לבנות מבנים חדשים, כאשר לכל מבנה יש תפקיד משלו.
במהלך המשחק תצטרכו להתמודד עם קשיים שונים, כמו למשל חמצן שאוזל, הגבלה של משאבים באזור, מפלצות קרח, לבה ואבן, רעידות אדמה ועוד...
על מנת להתגבר על האתגרים הללו ולסיים את המשימה, תצטרכו לאמן את פולשי הסלעים ולשדרג את המבנים שלכם.
המשחק מהנה וקל להבנה, והוא מומלץ בעיקר למי שאוהב משחקי אסטרטגיה.
לא מצליח להפעיל :(
אני כל כך מתגעגע למשחק הזה ועוד לגרסתו העברית...
-----------------------------------------------------------
The program can't start because d3drm.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix the problem.
וניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר
(אני משתמש בWIN 8 אם זה משנה...)
אני לא יכול לברר את זה כרגע, אבל אם זה קיים תוכל להמשיך מההראות משלב 3 בבטחה.
אוקיי הכנסתי את ה-DLL לתיקיית הבית והעברתי אותו לתאימות של WIN 98
וכשנכנסתי למשחק הוא עבד מחורש מאוד מבחינה גרפית: הוא היה אטי וערבב סצנות לא קשורות כשנכנסתי לשלבים... (הוא שם את מסך הטעינה על המסך תוך כדי השלב בעירבוב, כאילו בלוקים ממסך התעינה הופיעו על המסך בזמן הפעלת שלב וסמן העכבר הוכפל ועוד ועוד...)
כשניסיתי להפעיל את המשחק לא על מצב תאימות המשחק לא פעל והודיע שאין לי את המסך המתאים או משהו
תוכל לפרט מה בדיוק הודעת השגיאה? צילום מסך גם יעזור.
אנא וודא שהדגלים "בטל שינוי קנה מידה של תצוגה בהגדרות DPI גבוהות" ו"הפעל תוכנית זו כמנהל" דלוקים.
נסה לעבור על כל מצבי התאימות, באחד המקומות ראיתי שהגדרת מצב התאימות ל-Vista פתר את הבעיה.
rock raider כתב:
וכשנכנסתי למשחק הוא עבד מחורש מאוד מבחינה גרפית: הוא היה אטי וערבב סצנות לא קשורות כשנכנסתי לשלבים... (הוא שם את מסך הטעינה על המסך תוך כדי השלב בעירבוב, כאילו בלוקים ממסך התעינה הופיעו על המסך בזמן הפעלת שלב וסמן העכבר הוכפל ועוד ועוד...)
כשניסיתי להפעיל את המשחק לא על מצב תאימות המשחק לא פעל והודיע שאין לי את המסך המתאים או משהו
אם זה עדיין לא עובד, תחזור לכאן ופרט איזו מערכת הפעלה יש לך - 32 או 64 ביט ומה בדיוק לא עבד.
היי, מקווה שאתה עדיין משתמש פעיל באתר הזה
ניסיתי להוריד את המשחק ונתקלתי באותה הבעיה עם ה-dll, אבל אני עדיין לא מצליח לפתוח את המשחק.
אני חושב שזה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא של 64 ביט, אבל אני באמת לא מבין בנושא.
הנה הבעיה שנתקלתי בה - http://tinypic.com/r/2ykjjmq/9
מקווה שתעזור לי