הניטפוקיה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הניטפוקיה
פריץ זה האח של פריצי פישנזון.
הקישור בסוף הסיקור של מורטל קומבט 2 שבור. אפשר לגשת אליו בעזרת ארכיון האינטרנט (כאן), אולי כדאי להעביר את התוכן לאתר?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מקומו לדעתי בפינת הפתרונות ומדריכים, ולא בסיקור (אם בכלל, ויסלח לי Godan).
כבר מזמן רציתי להעיר על זה. ובאותה הזדמנות, גם על הערך הזה שחדש יחסית בשאילתא. לדעתי זה צריך להיות גם שם בפינה. יש שם גם כמה וכמה בעיות בניסוח ההוראות, ולפחות טעות קטנה אחת בתוכן.
כבר מזמן רציתי להעיר על זה. ובאותה הזדמנות, גם על הערך הזה שחדש יחסית בשאילתא. לדעתי זה צריך להיות גם שם בפינה. יש שם גם כמה וכמה בעיות בניסוח ההוראות, ולפחות טעות קטנה אחת בתוכן.
תוכל לפרט (או אפילו עדיף - לתקן?)?Radioactive Grandpa כתב:יש שם גם כמה וכמה בעיות בניסוח ההוראות, ולפחות טעות קטנה אחת בתוכן.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כן, אעדיף כבר לתקן, אבל זה יגרור אותי לניסוח הדבר כולו מחדש... ובאותה הזדמנות לעשות את אותו הדבר ל-MK2...
בקיצור, זה יקח לי קצת זמן.
ושוב בניצול ההזדמנות, הצ'יטים כאן הם קשקוש גמור (סילוף של תוכן חלקי הקשור למשחק השני בסדרה שכבר מתועד בשאילתא). להסיר להסיר להסיר. יש כאן ניסוח לא מתומצת ולא שלם של צ'יטים אמיתיים. בדקתי אותם חלקית (בלי נדר גם על זה אעבור שיטתית מתישהו ואנסח משהו יותר בשל).
באותה הזדמנות, כדאי להסיר את אותן ההוראות מדף הצ'יטים של MK2 (לחימה ב"ג'ייד", לחימה ב"סמוק", לחימה ב"נוב סייבוט"). אם נראה למישהו שיש למידע כזה הצדקה בדף הצ'יטים (זה ממש לא צ'יטים), אפשר לציין "לחימה בדמויות סודיות" ולהפנות לערך בשאילתא.
בקיצור, זה יקח לי קצת זמן.
ושוב בניצול ההזדמנות, הצ'יטים כאן הם קשקוש גמור (סילוף של תוכן חלקי הקשור למשחק השני בסדרה שכבר מתועד בשאילתא). להסיר להסיר להסיר. יש כאן ניסוח לא מתומצת ולא שלם של צ'יטים אמיתיים. בדקתי אותם חלקית (בלי נדר גם על זה אעבור שיטתית מתישהו ואנסח משהו יותר בשל).
באותה הזדמנות, כדאי להסיר את אותן ההוראות מדף הצ'יטים של MK2 (לחימה ב"ג'ייד", לחימה ב"סמוק", לחימה ב"נוב סייבוט"). אם נראה למישהו שיש למידע כזה הצדקה בדף הצ'יטים (זה ממש לא צ'יטים), אפשר לציין "לחימה בדמויות סודיות" ולהפנות לערך בשאילתא.
אני מתאר לעצמי שעדיין לא השגתם שיבוטים של גורדי,
אבל נראה לי , בעקבות השאלה כאן, כשזה יקרה, כדאי להוסיף לתתי-הקטגוריות משהו כמו "מירוץ-קרב",
שאני לא מצאתי ברשימת קטגוריות המשנה.
"תואמי Spy-Hunter", זה הכי קרוב שמצאתי, אבל תודו שזה לא קשור לHiOctane, Deathtrack, Death Rally, ויש עוד כמה.
(אפילו Wacky Wheels יכול אולי להדחף שם
).
אבל נראה לי , בעקבות השאלה כאן, כשזה יקרה, כדאי להוסיף לתתי-הקטגוריות משהו כמו "מירוץ-קרב",
שאני לא מצאתי ברשימת קטגוריות המשנה.
"תואמי Spy-Hunter", זה הכי קרוב שמצאתי, אבל תודו שזה לא קשור לHiOctane, Deathtrack, Death Rally, ויש עוד כמה.
(אפילו Wacky Wheels יכול אולי להדחף שם

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
זה אחלה רעיון. בהנחה שצבא השיבוטים החרישי של גורדי לא עובד על הפרויקט הזה ברגעים אלו (למרות שלך תדע, כבר היו דברים מעולם), יש לי הצעה. פתח שרשור שיעסוק בנושא הקטגוריזציה של המשחקים באתר, ושם כל אחד יוכל להוסיף הצעה לתת-קבוצה. אני חושב שגם לי היו כמה פעמים שחשבתי על משהו כזה. וזה גם יוכל להיות מקום שמרכז דיון על העניין הכללי יותר במקום אחד, של הקטגוריות הראשיות, כך שיהיה קל לקחת את כל מה שנאמר בנושא בחשבון בבוא העת הקרוב יותר מאי פעם™.
להוסיף קישור להורדה של חידושי מוזיקה למשחקים ישנים, לטובת אלו שמשתמשים ב-ScummVM. יש חידוש מוזיקלי לשוליית המכשף ועולם הדיסק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
זה לא ממש ניטפוק. אני כבר אזכיר אותך שם.
לאונרדו צריך להיות בקטגוריית כחול לבן.
צריך להוסיף את Lands of Lore לרשימת המשחקים שמופעלים על ScummVM.
אני לא בטוח שזה ממש קשור, אבל אולי יש פה משהו :
אחרי שנתגלה לי הקישור הזה, הלכתי ללחוץ על עוד כמה פיקסלים בעמוד הראשי, וגיליתי עולם חדש מופלא. כמעט.
מה שכן, יש כמה קישורים סמויים שעוברים למקומות תמוהים קצת. לחיצה על כותרת "אלף בית" מביאה לרשימת משחקי אקשן,
לחיצה על כותרת "פינות באתר", "תכנים נוספים" ו"עזרה במשחקים"(?) מגיעה לרשימת משחקי האונליין.
אז אלו קישורים מכוונים, או שיש פה איזה בעיה? (או שבגלל שזה סמוי אז בכל מקרה זה לא משנה?)
אחרי שנתגלה לי הקישור הזה, הלכתי ללחוץ על עוד כמה פיקסלים בעמוד הראשי, וגיליתי עולם חדש מופלא. כמעט.
מה שכן, יש כמה קישורים סמויים שעוברים למקומות תמוהים קצת. לחיצה על כותרת "אלף בית" מביאה לרשימת משחקי אקשן,
לחיצה על כותרת "פינות באתר", "תכנים נוספים" ו"עזרה במשחקים"(?) מגיעה לרשימת משחקי האונליין.
אז אלו קישורים מכוונים, או שיש פה איזה בעיה? (או שבגלל שזה סמוי אז בכל מקרה זה לא משנה?)
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הקישורים האלו לא נועדו לציבור הרחב, כך שזה לא רלוונטי...
(עם כל הצער שבדבר, בחלק מהמקרים)
(עם כל הצער שבדבר, בחלק מהמקרים)
אני רחב? ממש העלבת אותי עכשיו. בקושי 70 קילו!
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
למה אתה נעלב? ראית שהצלחת להיכנס לקישורים.