שלום חברים, אני מחפש משחק כלשהו שלא הצלחתי במציאתו באתר

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

גלעד ו

שלום חברים, אני מחפש משחק כלשהו שלא הצלחתי במציאתו באתר

שליחה על ידי גלעד ו »

שם המשחק - וילו (vilo). יש חלק א' וגם חלק ב', שכל אחד מהם עוסק שתהליכים של התבגרות - לחץ חברתי ומראה חיצוני.
המשחק הוא, לפי מיטב זכרוני, של מט"ח, ונכלל בחיבילות הלימודיות של המאסטר החינוכי לבתי הספר (רמה 3, 6 והלאה). אחד מיוצאי המשחק (או רק מדובב הדמות הראשית) הוא וילוז'ני.
המשחק הוא בעצם סרט מצוייר שאפשר לשלוט על המשך העלילה בלקיחת חלק בהחלטות הדמות וילו, שהוא ילד צעיר (כתה א' - למרות שלא ממש נראה ככה) ומתולתל.
המשחק ממש לא הגיוני, מופיעים חפצים לא קשורים במצבים לא הגיוניים. למשל, בתחילת המשחק מתואר וילו כהומלס שישן על ספסל, עף באוויר, באה תרנגולת והוא דורס אותה עם רולרבליידס, לא לפני שהוא טובע בביצה כשלצדו ניצבת נאמנה תמונתה של המונה ליזה, שבראשה דג. עוד מצב הוא שציפור עפה באוויר עם שלט "1.80" ונלחמת מול איש המרכיב משקפי שמש. אכן, תמונות קשות.

למרות דברים אלו רציתי ואף ניסיתי למצוא את המשחק ברשת כולה ובאתרכם המעולה בפרט, אך מאמציי עלו בתוהו.

לעזרתכם אודה,
גלעד.