בא בחשבון: דיסק וקבצים להורדה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

LinuxXP

בא בחשבון: דיסק וקבצים להורדה

שליחה על ידי LinuxXP »

קופסת המשחק נמצאה זרוקה במודיעין, והחלטתי לא לחכות יותר מדי ולהעלות כדי שאנשים יוכלו להנות מהמשחק.
תיקיית קובץ, הדיסק, הקבצים ותמונות: [קישור הוסר]

קובץ ISO שמדמה את הדיסק: [קישור הוסר]
בקבצים בתוך הדיסק: [קישור הוסר]
תמונות: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ג' אפריל 21, 2026 1:03 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הסרת קישורים
LinuxXP

Re: בא בחשבון: דיסק וקבצים להורדה

שליחה על ידי LinuxXP »

גוגל לא רוצים לשתף פעולה, הנה העלאה לאתר של Internet Archive
[קישור הוסר]

קישור ישיר לקובץ תמונת הדיסק: [קישור הוסר]

רק קובץ ה-ISO שהוא תמונת הדיסק לא משותף יותר, אבל הנה קישור ניסיוני של תיקיית ZIP המכילה אותו: [קישור הוסר]
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ג' אפריל 21, 2026 1:04 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הסרת קישורים
LinuxXP

שליחה על ידי LinuxXP »

וסיימתי את המשחק על הרמה הכי גבוהה, הוא לא ארוך ומושקע כמו משחקים אחרים, אבל המבחנות והפלוסים והמינוסים מאתגרים, והיו רגעים שחשבתי לא להמשיך. לבסוף הגעתי לסיום. הוכחה כביכול:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

תודה למדווחים, וסליחה LinuxXP אבל אבקש לא לפרסם שוב הורדות למשחקי קומפדיה, לפחות עד שמנהיגנו הנצחי גורדי יוולד מחדש מתוך ביצה של חד קרן וישנה את מדיניות הפורום.

היי גורדי, אולי כדאי לשקול מחדש מה אתה מרשה ולא מרשה לפרסם פה, לאור הזמן שחלף והעובדה שהרבה לומדות ישנות זמינות להורדה היום דרך ארכיון האינטרנט.
LinuxXP

שליחה על ידי LinuxXP »

מדווחים? אנשים נמצאים באתר של שחזור זכרונות ילדות ויוצאים נגד זה, לא רמה גבוהה.

אם המדיניות של גורדי לא תורמת לאתר אולי זה הזמן להתחדש. כמו רשות השידור, מישהו צפה בערוץ הראשון? קיבלנו את ערוץ 11, תקופה של פריחה.

בנוסף אחד הקישורים אפילו לא היה הורדה ישירה, מותר לציין שיש הורדה זמינה באתר internet archive. המידע לא נמצא על השרתים של האתר שלכם.

באתר fxp מפורסמות תוכנות עדכניות עם קראקים וסריאלים, וכאן מדובר בתכנה נטושה. יש משחקים של קומפדיה באתר, ולמרות ששנות התשעים אולי מרגישות חדשות מדי לגורדי, עברו 30 שנה.

בקיצור:
א. הקובץ לא על האתר
ב. המשחק נטוש
ג. אני בעד שיעלה מנהל צעיר יותר לאתר אם הנוכחי מראה סימנים של קיבעון.
LinuxXP

שליחה על ידי LinuxXP »

התגובה הקודמת קצת טעונה, אז סליחה, אבל אלו כן דברים שאני מרגיש שצריכים להאמר. אתה נשמע מתון יותר, וזה טוב.

מסע אל העבר זה אתר נפלא, אבל אני יכול לדמיין אותו אפילו נפלא יותר, כמו אתרים אחרים דומים.

ובנושא אחר, אני סקרן מתי גורדי ואיתמר בעולם המדע ייחשף כאן או מקום אחר, אחיינים שלי יוכלו להנות מזה. ויותר נכון, אני לא סיימתי אותו כי היה לי דיסק דמו. זניח אבל אני סקרן איך הגרסה המלאה נראית, ויודע שיש סרטונים, אבל זו נוסטלגיה שכיף לחוות ולהתאתגר בה עצמאית.

טוב, עצמאות שמח. סליחה על ביקורת נוקבת. אם המשחק עדיין נמכר אני אבין, אם גורדי מקבל איומים על חייו מקומפדיה אני אבין. טוב שיש את internet archive בכל מקרה.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אין צורך לכעוס. אני באמת לא נגדך ואני גם שמח על כל דבר שנעשה לשימור תוכנות ומשחקים ישראלים.

עם זאת, גורדי הוא מנהל האתר, הוא משלם מכספו על האיכסון בשרת, והוא באופן מובן לא רוצה להסתבך עם בעלי זכויות יוצרים. לכן כרגע המדיניות היא שלא לפרסם באופן פומבי קישורים למשחקי קומפדיה, והמדיניות הזו תאכף על ידי בפורום, עד שגורדי יחליט אחרת.

יש בהחלט אתרים אחרים עם שיקולים אחרים, כמו ארכיון האינטרנט. שאגב גם להם יש מאבקים קשים מול מחזיקי זכויות כאלה ואחרים, רק שארכיון האינטרנט הוא אירגון קצת יותר גדול ועם קצת יותר משאבים מהאתר הצנוע שלנו :)
(גם אני אגב מקפיד לתרום לארכיון האינטרנט פעם בשנה בדיוק בגלל עניינים כאלו)
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Linux »

אני חושב שאפשר להעביר הכל לשם, ולהוסיף תגית "מסע אל העבר".
אולי כאן להשאיר את הפורום.

אם למישהו יהיה זמן פנוי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא