דיווח על תקלה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
דיווח על תקלה
בנוגע לשני משחקים שהתקנתי אחד מהם זה לגו ניסיתי לגעת קצת בהגדרות של תאימות ועשיתי את כל האפשרויות בXP כשעשיתי המשחק התחיל לעבוד (למי שמכיר יש שם כמה סרטונים וכולם עבדו)וכשזה הגיע למשחק עצמו זה פתאום קרס וניסיתי כמה פעמים ובכל פעם הוא קרס בדיוק באותו זמן
ומשחק השני זה באבל 2 ניסיתי להפעיל דרך דוקסבוקס והוא כותב לי שצריך להפעיל דרך ווינדווז וכשאני מפעיל דרך ווינדווז הוא כותב לי שחסר תקליטור של המשחק
ומשחק השני זה באבל 2 ניסיתי להפעיל דרך דוקסבוקס והוא כותב לי שצריך להפעיל דרך ווינדווז וכשאני מפעיל דרך ווינדווז הוא כותב לי שחסר תקליטור של המשחק
Re: דיווח על תקלה
תגידו למה אף אחד לא עונה צריך לתייג איזה מנהלnehoraynoo@gmail.com כתב: ↑ד' יולי 02, 2025 10:42 pm בנוגע לשני משחקים שהתקנתי אחד מהם זה לגו ניסיתי לגעת קצת בהגדרות של תאימות ועשיתי את כל האפשרויות בXP כשעשיתי המשחק התחיל לעבוד (למי שמכיר יש שם כמה סרטונים וכולם עבדו)וכשזה הגיע למשחק עצמו זה פתאום קרס וניסיתי כמה פעמים ובכל פעם הוא קרס בדיוק באותו זמן
ולגבי הלגו מרוצים שאלתי וכנראה זה בעיה של כרטיס גרפי או משהו כזה צריך להתקין איזה תוכנה ואני מה זה לא מבין בזה מישהו יכול לעזור
לא, לא צריך לתייג אף אחד, אני מניח שמי שקרא את ההודעה שלך לא מכיר את המשחקים האלה...
מאיפה הורדת?
אני לא יודע ספציפית איזה משחק לגו ואיזה באבל2 הורדת, אבל צריך קודם כל להבין האם זה משחק לווינדוס או לדוס או לאמולטור.
משם אפשר להתקדם.
מאיפה הורדת?
אני לא יודע ספציפית איזה משחק לגו ואיזה באבל2 הורדת, אבל צריך קודם כל להבין האם זה משחק לווינדוס או לדוס או לאמולטור.
משם אפשר להתקדם.
-
- משתמש רשום
משחק לגו הוא לווינדווז פלוס לשים מצב תאימות 95 לי על מצב תאימות 95 הוא לא עובד הוא כותב ליUNABLE TO OPEN THE VIDEO FILE IMICMP .AVI
הוא עובד לי על מצב WINDOWS XP (SERVIS PACK 2 ) וככה שמתי,הבעיה שזה קורס אחרי הוידאוים שלפני המשחק זאת אומרת הוא מציג אותם עם קול ואחרי זה שהוא אמור להגיע למשחק הוא קורס (הייתי מצרף וידאו אבל אין לי איך)
לגבי באבל 2 כתוב שהוא לדוקסבוקס וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך דוקסבוקס כמו שכתוב באתר לתת הוראות למסך השחור כשאני לוחץ אנטר על הקובץ גו בט כמו שמופיע בהוראות מגיע מסך של מסע אל העבר ושאני לוחץ עוד פעם אנטר הוא כותב התוכנה הזאת לא יכולה לרוץ בדוקס בוקס
אגב שני המשחקים מופיעים באתר והורדתי משם כמובן אחד על שם לגו מרוצים ואחד על באבל 2
הוא עובד לי על מצב WINDOWS XP (SERVIS PACK 2 ) וככה שמתי,הבעיה שזה קורס אחרי הוידאוים שלפני המשחק זאת אומרת הוא מציג אותם עם קול ואחרי זה שהוא אמור להגיע למשחק הוא קורס (הייתי מצרף וידאו אבל אין לי איך)
לגבי באבל 2 כתוב שהוא לדוקסבוקס וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך דוקסבוקס כמו שכתוב באתר לתת הוראות למסך השחור כשאני לוחץ אנטר על הקובץ גו בט כמו שמופיע בהוראות מגיע מסך של מסע אל העבר ושאני לוחץ עוד פעם אנטר הוא כותב התוכנה הזאת לא יכולה לרוץ בדוקס בוקס
אגב שני המשחקים מופיעים באתר והורדתי משם כמובן אחד על שם לגו מרוצים ואחד על באבל 2
שמת לב שרק בסוף כתבת לגו מרוצים?
באתי לכתוב שיש 5 באתר:
לגו שחמט, לגו רכבות (לוקו), לגו מרוצים,
לגו משימה בחלל, לגולנד
באתי לכתוב שיש 5 באתר:
לגו שחמט, לגו רכבות (לוקו), לגו מרוצים,
לגו משימה בחלל, לגולנד
-
- משתמש רשום
לכן כתבתי שיהיה קל להבין על מה מדובר ואיך לעזור
-
- משתמש רשום
תנסה מצב תאימות או מערכת ווירטואלית ישנה יותר
ניסיתי את כל הסוגים של התאימות אגב מה אתה מתכוון במערכת וירטואלית ישנה יותר
-
- משתמש רשום
חברה מה קורה יש כאן מישהו שמוכן לעזור אפילו עם כסף??? אין כאן אף אחד שמבין בכרטיס גרפי?!?!?!
מה השם המשחקים באנגלית אשמח לעזור לך יש לך אולי דיסקורד ? שתוכל לשתף לי מסך וידריך אותך ?
בדקתי את הלגו ריסאר לי זה עובד שמתי על תאימות ווידאוס XP3 על ה3 לשים וזה יעבוד יכול להיות לא התקנת דיירבוקס מה שזה דורש
לגבי המשחק ההוא אני לא מצאתי אותו בשום מקום
לגבי המשחק ההוא אני לא מצאתי אותו בשום מקום
-
- משתמש רשום
מה זה דיירבוס אתה מתכוון לדוקס בוקס?