הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום לכולם,
האם מישהו מזהה או מכיר את שם החברה שמופיע על פד העכבר הישן שבתמונה?
זה נראה כמו לוגו או שם חברה כלשהי, אבל לא הצלחתי לפענח את השם במדויק.
אשמח לעזרתכם בזיהוי!
השאלה לא הייתה מה כתוב על העבר, אלא מה כתוב על המשטח שלו.
אפשר לראות יחסית בקלות שזה שני מילים והמילה השניה היא מחשבים. אם למישהו יש מנוי ל-chatgpt o4 אז אולי הוא יצליח לגלות משהו מועיל.
אני לא בטוח לגבי השם הרקולס כי אני לא רואה איפה ה-ל עולה מעל הטקסט (ותגידו שהכבל מסתיר)
זה גם יכול להיות תקשורת או מילה דומה, אולי זיהוי הלוגו הוא המפתח לזיהוי
אני לא מצאתי תמונות של מוצרי החברה וראיתי דברים שקשורים לסרט הרקולס
emh כתב: ↑ג' יולי 08, 2025 11:37 pm
אני לא בטוח לגבי השם הרקולס כי אני לא רואה איפה ה-ל עולה מעל הטקסט (ותגידו שהכבל מסתיר)
זה גם יכול להיות תקשורת או מילה דומה, אולי זיהוי הלוגו הוא המפתח לזיהוי
אני לא מצאתי תמונות של מוצרי החברה וראיתי דברים שקשורים לסרט הרקולס
זכור לי גם שהיו פעם מוצרים עם המילה הרקולס כמו מחשב שנמכר בערוץ הקניות ששווק ככזה(מחשב הרקולס) אז אני גם חושב שמדובר במילה הזאת
אהלן חברים,
אני אנסה לשפוך מעט אור.
מדובר בצילום משנת 1995. המחשב כולו, כולל הפד של העכבר נקנה מהחנות "א.ב מחשבים" בבת-ים.
שימו לב שבצד השמאלי של התמונה יש איור מאוד מופשט של 2 צללים של פרצופים.
החברה היא חברה ישראלית.
המחשב הזה הגיע עם תוכנת התפריטים E-MENU של חברת אלישים - אך זו אינה החברה שמופיעה על פד העכבר.
מצאתי את שם החברה שחיפשתי!
התמונה עם הפד של העכבר היא פריים בודד מתוך סרטון משפחתי נוסטלגי שבו אחי הקטן, בן שלוש בלבד, משחק בקומנדר קין 4
(ובכנות, עם קואורדינציה מרשימה לגילו).
השתמשתי ב־ffplay כדי לדפדף פריים־פריים, עד שזיהיתי שהלוגו שעל הפד מתחיל באותיות "תדמ"... ופתאום - בום של זיכרון: נזכרתי בשם "תדמית מחשבים"!
אז כנראה שהמחשב לאו דווקא נקנה בחנות א-ב מחשבים בבת-ים..
הנה תמונה ברורה יותר של שמצאתי בפייסבוק ובה נראה הלוגו עם הצללים של הפרצופים שתיארתי קודם..