היי,
לא הצלחתי למצוא מידע לגבי שימור המידע והתוכן של האתר עצמו שמשמר את המשחקים הישנים הנפלאים והנוסטלגיים.
האם קיימים אמצעי בטיחות כלשהם למקרה שהשרתים ייפלו ולעולם לא יופעלו שוב?
ניסיתי לראות אם דרך archive.org ניתן להוריד את הקבצים, אך כמדומני ההורדה הצליחה רק בגלל שהאתר שלח אותי לקישור ההורדה המקורי, דרך השרתים של מסע אל העבר, והקבצים לא באמת שמורים ב-archive.org.
שימור כל התוכן של "מסע אל העבר".
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: שימור כל התוכן של "מסע אל העבר".
זו שאלה שרק גורדי יכול לענות עליה.
אני יודע שלחלק מהחברים כאן יש גיבויים שהם מתחזקים עצמאית ובאופן פרטי, אבל אני לא מכיר איזשהו mirror של שרת ההורדות שנגיש לכולם.
*מדליק את הגורדי-סיגנל*
אני יודע שלחלק מהחברים כאן יש גיבויים שהם מתחזקים עצמאית ובאופן פרטי, אבל אני לא מכיר איזשהו mirror של שרת ההורדות שנגיש לכולם.
*מדליק את הגורדי-סיגנל*
או היכן היכן היכן גורדי היכן היכן היכן גורדי היכן היכן היכן גורדי נימצא? או גורדי 

עוד כמה ימים פסח ובטח הוא יראה את זה אני מאמין שיש לו גיבוידוב כתב: ↑ה' מרץ 27, 2025 11:26 pm או היכן היכן היכן גורדי היכן היכן היכן גורדי היכן היכן היכן גורדי נימצא? או גורדי![]()
שאלה חשובה, תודה על ההתעניינות 
בגדול קבצי המשחקים מגובים בכמה עותקים: עותק אחד על השרת הראשי, עותק אחד בענן, עותק אחד מקומי על המחשב שלי ועותק אחד מקומי על אחסון נייד. זה, בהנחה שלא פספסתי איזשהו משחק פה או שם.
בתקווה, הרוב המוחלט של המשחקים מגובה גם על ידי הקהילה עצמה באופן עצמאי.
האתר עצמו מגובה בצורה יותר מצומצמת (באופן מקומי בלבד) אך תוכן האתר אמור להיות זמין ב-Archive.org.

בגדול קבצי המשחקים מגובים בכמה עותקים: עותק אחד על השרת הראשי, עותק אחד בענן, עותק אחד מקומי על המחשב שלי ועותק אחד מקומי על אחסון נייד. זה, בהנחה שלא פספסתי איזשהו משחק פה או שם.
האתר עצמו מגובה בצורה יותר מצומצמת (באופן מקומי בלבד) אך תוכן האתר אמור להיות זמין ב-Archive.org.
-
- משתמש רשום
גורדי מלכנוGordi כתב: ↑ש' אפריל 05, 2025 3:34 pm שאלה חשובה, תודה על ההתעניינות