זיהוי משחק ישן. פרס כספי מובטח.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
זיהוי משחק ישן. פרס כספי מובטח.
טוב חברים פשוט הגעתי לאתר הזה אחרי עוד ניסיון כושל למצוא את המשחק האבוד הזה בתקווה שאולי פה יצליחו לעזור לי.המשחק הזה אולי הזיכרון הכי ישן שלי. טוב נתחיל, אני יליד 98 ואני זוכר את עצמי משחק בו אולי לפני 15 שנה. מסך שמן כמובן ומחשב רגיל בוודאות. הזווית משחק זה כמו הנסיך הפרסי וכל המשחקים הישנים בסגנון הזה. אני לא בטוח איזה דמות קטנה כזאת אבל פשוט מטיילים איתה לאורך שבילים כאלה בחיפוש יהלומים מכל מיני סוגים אני זוכר שהייתי ממש מרותק ושיחקתי בזה תקופה נורא קצרה מה שבטוח היה זה מנגינה של נבל מרגיעה ויפה כזאת דיבוב לא היה שם קטעי מעבר לא היה שם לא היה דברים מהסוג הזה אני פשוט זוכר שאוספים יהלומים, פרט חשוב שזה אפילו היה בשלג. היה איזשהו מחסן אם אני לא טועה. הרקע היה אפור הצבע של המשחק היה אפור/שחור עם שלג. לצערי זה כל מה שאני זוכר חברים אתם לא מבינים מה אני מוכן לעשות בשביל למצוא את זה. פרס כספי מובטח 100שח. אתם תקווה אחרונה.
Re: זיהוי משחק ישן. פרס כספי מובטח.
בשביל 100 שקל אני אפילו לא מחפש בגוגל (-:
ואחרי שצחקנו, נתת פרטים של שנים עליך ולא על המשחק מה שגורם לי לחשוב שמדובר במשחק משנות ה-2000 ומעלה.
מה שלא עוזר לי (או לאתר) במיוחד מכיוון שאינו מתעסקים במשחקים מעל שנת 2000.
אשמח בכל זאת לפרטים נוספים על המשחק, לוגו של החברה או פרט אחר שזכור לך.
ואחרי שצחקנו, נתת פרטים של שנים עליך ולא על המשחק מה שגורם לי לחשוב שמדובר במשחק משנות ה-2000 ומעלה.
מה שלא עוזר לי (או לאתר) במיוחד מכיוון שאינו מתעסקים במשחקים מעל שנת 2000.
אשמח בכל זאת לפרטים נוספים על המשחק, לוגו של החברה או פרט אחר שזכור לך.
תהיה בטוח שהמשחק לפני שנת 2000.עצוב להגיד אבל לצערי נתתי את כל הפרטים. אני רוצה להיות יותר מדוייק עם הזווית משחק זה זווית כמו 4d prince of persia. שוב אני זוכר מוסיקה מרגיעה של נבל. שלג ואולי אפילו נטיפים כאלה של קרח במערות. הולכים כאילו בתוך מערות כאלה אבל מהזווית משחק שאמרתי. ואוספים יהלומים כחולים/אולי עוד צבעים אולי זה אפילו שיקויים אני לא סגור על זה. שוב תודה מראש
תנסה לחשוב איך נראתה הדמות שאיתה הלכת:
היא הייתה אדם? גמד? ארנב?
זו תמיד הייתה אותה הדמות?
מה ראו ממנה? היו לה הבעות פנים משתנות או תנועות או שינויים עליה? (גודל משתנה, בגדים משתנים, צבעים, חפצים, ידיים למעלה או למטה...)
אופיר, אתה בוגד בסמיילי שלך!
היא הייתה אדם? גמד? ארנב?
זו תמיד הייתה אותה הדמות?
מה ראו ממנה? היו לה הבעות פנים משתנות או תנועות או שינויים עליה? (גודל משתנה, בגדים משתנים, צבעים, חפצים, ידיים למעלה או למטה...)
אופיר, אתה בוגד בסמיילי שלך!
חשבתי על זה. התקלת אותי. אני לא סגור אבל זה הכיוון. אני מאמין סוג של גמד היא פשוט הייתה קטנה אולי אפילו עם איזה כובע חמוד בכל זאת המשחק מושלג אני מאמין שהיה כובע אני חושב שכיוון התנועה היה לימין או שמאל בלבד ככה שלא היה יותר מדי פנים זה הולך לכיוון האיסיטוואר. לא. זהו בינתיים..
אם זה היה משחק לWINDOWS אם גרפיקה יחסית יפה, אולי מדובר במשחק שיצא באחת מהחברות הבאות: REAL ARCADE, REFLEXIVE ARACADE, BIG FISH
אלה חברות שהוציאו משחקים, חלקם ניתן היה לשחק דרך הדפדפן אבל את הגרסאות המלאות היה אפשר להוריד...תחפש תמונות שלהם ותגיד אם הגרפיקה נראית לך חדשה יותר ממה שאתה מתכוון או שזה תואם?
אלה חברות שהוציאו משחקים, חלקם ניתן היה לשחק דרך הדפדפן אבל את הגרסאות המלאות היה אפשר להוריד...תחפש תמונות שלהם ותגיד אם הגרפיקה נראית לך חדשה יותר ממה שאתה מתכוון או שזה תואם?
אני באמת חושב שזה משהו מאוד מיוחד ולא ככ מוכר. לא זה הרבה יותר פשוט מכל המשחקים של החברות האלה הרבה פחות צבעים עניין ופרטים על המסך..
אני זוכר משחק כזה
בבית קראנו לו הקוסם
זה היה משחק שבא עם המחשב או בדיסק של 100 משחקים
היה לו כובע של קוסמים
והיה שיקוים כאלה
בבית קראנו לו הקוסם
זה היה משחק שבא עם המחשב או בדיסק של 100 משחקים
היה לו כובע של קוסמים
והיה שיקוים כאלה
חחחח יש לי זרמים בגוף אחי לא יודע למה אני חושב שאתה צודק איך מתקדמים??????
יש לנו שרשור שמוקדש לדיסקים של אוספים, אם אתה חושב שהמשחק היה כלול באחד מהם שווה לחפש שם.
נשמע כמו הוקוס פוקוסאורח כתב: ↑ד' אוגוסט 01, 2018 5:45 pm זה היה משחק שבא עם המחשב או בדיסק של 100 משחקים
היה לו כובע של קוסמים
והיה שיקוים כאלה
https://www.old-games.org/games/hocus
אבל לא ממש מתאים לתיאור הראשון לדעתי
חייב לציין שהתמונה בהתחלה הייתה נראית לי בול בגלל הצבעים מאחור. אבל לא אין עיניים כאלה לדמות או משהו בסגנון. זה כן הכיוון.. כמו שזכור לי לא היו אויבים יריות ודברים כאלה זה היה יותר חיפושים אני חושב.. חייב לציין שאני מסתוסכל ברמות בלתי רגילות אני מאוד מעריך את זה חברים. ואני באמת עומד מאחורי הצ׳ופר שהבטחתי.
המשחק היחיד שאני זוכר שהייתה בו מוזיקה מרגיעה הוא BRAID, ואני די משוכנע שזה לא המשחק שאתה מתכוון אליו.
מידע חשוב שחסר לי על המשחק שלך הוא מי האויבים ומה סגנון המשחק מבחינת חיים (אם נוגע בך אויב אז אתה מת? יש לך מד חיים? אין בכלל מוות במשחק?)
ממה צריך להיזהר?
מידע חשוב שחסר לי על המשחק שלך הוא מי האויבים ומה סגנון המשחק מבחינת חיים (אם נוגע בך אויב אז אתה מת? יש לך מד חיים? אין בכלל מוות במשחק?)
ממה צריך להיזהר?