מכירות סתיו ב-Steam

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

מכירות סתיו ב-Steam

שליחה על ידי עידן »

לא ציפיתי שתהיה עוד מכירה לפני חג המולד, אבל הנה הפתעה לטובה...יימשכו עד ה-26 לחודש.

לגבי המבצעים השווים לדעתי:

The Walking Dead נמכר במבצע יומי בהנחה של 50%, ככה שהוא עולה 12.5$. זה משחק פשוט חובה, בטח למי שאוהב את הסדרה. סדרה של 5 פרקים שמרכיבים משחק מעולה, שפשוט עוד לא יצא לי לכתוב עליו כאן סיקור מפורט כי זה לא הסתיים(החלק החמישי יוצא רק היום), וגם מפאת חוסר זמן/עצלות...

Torchlight 2 נמכר בהנחה של 25%, שזה כבר שווה. אבל כרגיל, שווה לחכות עד ליום האחרון, אולי יהיה בהנחה יותר גדולה(אני קצת בספק במקרה שלו, מה שכן).

הנחה של 50% יש גם על To The Moon שדיברתי עליו מספיק. בכל מקרה, כדאי לקנות אותו כרגע במבצע של GOG, שרשמתי עליו בנושא נפרד.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מכירות סתיו ב-Steam

שליחה על ידי עידן »

Awesomenauts נמכר היום ב-66% הנחה, פחות מ-3.5 דולר. שווה מאוד במחיר הזה. זה משחק בסגנון MOBA, אבל פלטפורמה ודו מימד, והרבה יותר "Casual". אה, ויש לו גם פס-קול משובח.

Portal 2 נמכר ב-5 דולר, אבל נראה לי שכבר כולכם פה שיחקתם בו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Mark of The Ninja נמכר ב-50% הנחה. שווה בטירוף. אמנם לא רשמתי כאן(עדיין?) סיקור, אבל בלי להכביר במילים-זה משחק האקשן/התגנבות הכי טוב ששיחקתי בו אי פעם. כל כך טוב שסיימתי אותו, כולל כמעט כל הדברים הצדדיים שיש לעשות. אה, ואני לא אוהב משחקי התגנבות. הוא כזה טוב.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

מסתבר שטעיתי, ו-Torchlight II נמכר היום ב-50% הנחה.

Orcs Must Die 2 כבר נמכר ב-75% הנחה.

גם Sonic Generations ב-75% הנחה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא