לא ציפיתי שתהיה עוד מכירה לפני חג המולד, אבל הנה הפתעה לטובה...יימשכו עד ה-26 לחודש.
לגבי המבצעים השווים לדעתי:
The Walking Dead נמכר במבצע יומי בהנחה של 50%, ככה שהוא עולה 12.5$. זה משחק פשוט חובה, בטח למי שאוהב את הסדרה. סדרה של 5 פרקים שמרכיבים משחק מעולה, שפשוט עוד לא יצא לי לכתוב עליו כאן סיקור מפורט כי זה לא הסתיים(החלק החמישי יוצא רק היום), וגם מפאת חוסר זמן/עצלות...
Torchlight 2 נמכר בהנחה של 25%, שזה כבר שווה. אבל כרגיל, שווה לחכות עד ליום האחרון, אולי יהיה בהנחה יותר גדולה(אני קצת בספק במקרה שלו, מה שכן).
הנחה של 50% יש גם על To The Moon שדיברתי עליו מספיק. בכל מקרה, כדאי לקנות אותו כרגע במבצע של GOG, שרשמתי עליו בנושא נפרד.
מכירות סתיו ב-Steam
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מכירות סתיו ב-Steam
Awesomenauts נמכר היום ב-66% הנחה, פחות מ-3.5 דולר. שווה מאוד במחיר הזה. זה משחק בסגנון MOBA, אבל פלטפורמה ודו מימד, והרבה יותר "Casual". אה, ויש לו גם פס-קול משובח.
Portal 2 נמכר ב-5 דולר, אבל נראה לי שכבר כולכם פה שיחקתם בו.
Portal 2 נמכר ב-5 דולר, אבל נראה לי שכבר כולכם פה שיחקתם בו.
Mark of The Ninja נמכר ב-50% הנחה. שווה בטירוף. אמנם לא רשמתי כאן(עדיין?) סיקור, אבל בלי להכביר במילים-זה משחק האקשן/התגנבות הכי טוב ששיחקתי בו אי פעם. כל כך טוב שסיימתי אותו, כולל כמעט כל הדברים הצדדיים שיש לעשות. אה, ואני לא אוהב משחקי התגנבות. הוא כזה טוב.
מסתבר שטעיתי, ו-Torchlight II נמכר היום ב-50% הנחה.
Orcs Must Die 2 כבר נמכר ב-75% הנחה.
גם Sonic Generations ב-75% הנחה.
Orcs Must Die 2 כבר נמכר ב-75% הנחה.
גם Sonic Generations ב-75% הנחה.