משחק בחינם(DRM Free) מ-mcgame
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק בחינם(DRM Free) מ-mcgame
האתר הגרמני הנחמד mcgame החליט להעניק לכל מי שנרשם אצלו משחק אחד במתנה, מתוך מבחר של 10 משחקים.
האתר:
http://www.mcgame.com/de/store/freebees" target="_blank
המשחקים:
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
Prince of Persia: The Warrior Within
Silent Hunter 4: Gold Edition
Heroes of Might and Magic V: Gold Edition
Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown
The Settlers: Heritage of Kings (Die Siedler: Das Erbe der Könige)
Anno 1503: Gold Edition
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Driver 4: Parallel Lines
Abenteuer auf dem Reiterhof: Die Wilden Mustangs
התהליך פשוט. תיכנסו לדף של המשחק אותו אתם רוצים לקבל בחינם, ואז תלחצו על Gratis downloaden בצד ימין. תיצרו חשבון(בסה"כ אימייל וססמא), באי-מייל שאתם מקבלים תלחצו Meine E-Mail Adresse bestätigen. בעמוד שזה לוקח אתכם אליו רק תאשרו(או מה שזה לא יהיה) למטה, Speichern, ותקבלו לינק עם הורדה.
כל המשחקים הם DRM Free. שימו לב שלא בטוח שכולם באנגלית, תראו בעמוד של כל משחק בצד ימין איזה שפות הוא כולל.
האתר:
http://www.mcgame.com/de/store/freebees" target="_blank
המשחקים:
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
Prince of Persia: The Warrior Within
Silent Hunter 4: Gold Edition
Heroes of Might and Magic V: Gold Edition
Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown
The Settlers: Heritage of Kings (Die Siedler: Das Erbe der Könige)
Anno 1503: Gold Edition
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Driver 4: Parallel Lines
Abenteuer auf dem Reiterhof: Die Wilden Mustangs
התהליך פשוט. תיכנסו לדף של המשחק אותו אתם רוצים לקבל בחינם, ואז תלחצו על Gratis downloaden בצד ימין. תיצרו חשבון(בסה"כ אימייל וססמא), באי-מייל שאתם מקבלים תלחצו Meine E-Mail Adresse bestätigen. בעמוד שזה לוקח אתכם אליו רק תאשרו(או מה שזה לא יהיה) למטה, Speichern, ותקבלו לינק עם הורדה.
כל המשחקים הם DRM Free. שימו לב שלא בטוח שכולם באנגלית, תראו בעמוד של כל משחק בצד ימין איזה שפות הוא כולל.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: משחק בחינם(DRM Free) מ-mcgame
הגרמנית שלי לא משהו, אבל בהנחה שהאתר הזה "לגיטימי", נראה שמשהו טוב קורה ב-UbiSoft. זה לא צחוק. אלו כותרים רציניים ביותר.
עידן, נסית את זה? זה באמת ללא שום DRM? ההורדה היא למחשב וניתן להפעיל ללא שום צורך בתכנות חיצוניות (סטים/המקבילה היוביסופטית שהזכרת)? אין פיצוי בצורת פרסומות בגוף המשחקים כמו שהיה פעם בשחרור חינמי לזמן מוגבל של משחקי UbiSoft?
עידן, נסית את זה? זה באמת ללא שום DRM? ההורדה היא למחשב וניתן להפעיל ללא שום צורך בתכנות חיצוניות (סטים/המקבילה היוביסופטית שהזכרת)? אין פיצוי בצורת פרסומות בגוף המשחקים כמו שהיה פעם בשחרור חינמי לזמן מוגבל של משחקי UbiSoft?
בקשר ל-Ubisoft, זה כנראה לא משהו חדש. שקניתי את HOMM V (כחלק מהסדרה המוזלת XTREME) קיבלתי עותק ללא DRM - רק הכנסתי את הדיסק פעם אחת בשביל להתקין את המשחק ומאז לא עשיתי בו שימוש.
הכוונה שזה לא משחק סטים או תוכנת DRM של האתר הגרמני הנחמד הזה. אני מניח שיש את תוכנת ה-DRM של ubisoft? לא יודע...Radioactive Grandpa כתב:הגרמנית שלי לא משהו, אבל בהנחה שהאתר הזה "לגיטימי", נראה שמשהו טוב קורה ב-UbiSoft. זה לא צחוק. אלו כותרים רציניים ביותר.
לקחתי את Heroes V, אבל עוד לא התקנתי וניסיתי לשחק(זו הורדה גדולה)
האתר הזה לגיטימי. שאלתי חבר אוסטרי.
אני מקבל הודעה שהמבצע לא זמין בישראל, זה גם אצלכם?
וואללה, אפילו אימייל זמני הוא מקבל...עידן כתב:תיצרו חשבון(בסה"כ אימייל וססמא)
הורדתי את The Warrior Within. לא שאני מתכוון להתקין אותו אצלי, אין אמונה בזוביסופט 40 שנה בקבר.
[חצי עריכה]
לטופיק: לא.
איזה ספקית?
נטוויז'ן על תשתית של הוט. אתם לא משתמשים ב-proxy במקרה?
לא. אתה מקבל את ההודעה בגרמנית...? זה ממש מוזרהטופיק כתב:נטוויז'ן על תשתית של הוט. אתם לא משתמשים ב-proxy במקרה?
לא. הצלחתי להוריד ולהפעיל את המשחק.הטופיק כתב:אני מקבל הודעה שהמבצע לא זמין בישראל, זה גם אצלכם?
איזה משחק, והאם יש לו באמת DRM כלשהו?Ingsoc כתב:לא. הצלחתי להוריד ולהפעיל את המשחק.הטופיק כתב:אני מקבל הודעה שהמבצע לא זמין בישראל, זה גם אצלכם?
The Settlers: Heritage of Kings ואין לו DRM.עידן כתב:איזה משחק, והאם יש לו באמת DRM כלשהו?Ingsoc כתב:לא. הצלחתי להוריד ולהפעיל את המשחק.הטופיק כתב:אני מקבל הודעה שהמבצע לא זמין בישראל, זה גם אצלכם?
אני מאמין שהתשתית לא קשורה. אני לא בנטוויז'ן אז אני לא יכול לבדוק, יש כאן מישהו בנטוויז'ן שיכול לעזור?הטופיק כתב:נטוויז'ן על תשתית של הוט. אתם לא משתמשים ב-proxy במקרה?
אגב, לבזב"ל יש שני קלאסים של IP, כאלה שמתחילים ב79 וכאלה שמתחילים ב109. האתר:
http://www.netstormhq.com" target="_blank
חסום לכתובות של בזב"ל שמתחילות ב79 אבל אם אתה מאתחל את המודם כמה פעמים בסוף תקבל כתובת שמתחילה ב109.
אולי גם לנטוויז'ן/ברק יש משהו כזה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נגמר, לא?
טוב, זה היה מגניב. אם למרות זאת,
(ובהנחה הנאיבית שתענה על זה, אז היכן תתקין?)
טוב, זה היה מגניב. אם למרות זאת,
מדובר בגרסאות "נקיות", אז זה נחמד מאוד...Og כתב:לא שאני מתכוון להתקין אותו אצלי, אין אמונה בזוביסופט 40 שנה בקבר.
(ובהנחה הנאיבית שתענה על זה, אז היכן תתקין?)
מאשר שגם Heroes V נקי מכל DRM שהוא
Radioactive Grandpa כתב:מדובר בגרסאות "נקיות", אז זה נחמד מאוד...
Og כתב:אין אמונה בזוביסופט 40 שנה בקבר
את ההורדה הזו? בשום מקום. אם אני ארצה להתקין אני אוריד כמו כל בנאדם נורמלי - מטורנט פרוץ.Radioactive Grandpa כתב:אז היכן תתקין?