Primordia
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Primordia
משחק חדש מבית היוצר המשובח של Wadjet Eye Games. נראה מעניין מהטריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=0YvWQi_5 ... r_embedded" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=0YvWQi_5 ... r_embedded" target="_blank
Re: Primordia
הסגנון הגרפי מעניין אבל בשם אלוהים, שיתחילו לעבוד עם מדבבים טובים יותר!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
העלה לי אסוציאציה של האורגים משום מה.
סיימתי את המשחק, ואני יכול להעיד שהוא משובח. לטעמי מתחרה אף ב-Gemini Rue המעולה (מבית היוצר של אותה החברה).
אוקטרין-לדעתי הדיבוב היה מעולה, במיוחד של שתי הדמויות הראשיות, וגם ההומור היה משובח בהחלט לטעמי-המשחק גרם לי לצחוק כמה פעמים , ומעטים מאוד המשחקים שמסוגלים לגרום לי לכך!
לא אפרט כמעט בכלל כדי לא להרוס, אך רק אספר שהמשחק מתרחש בעולם עתידני בו אין יותר בני אדם, והוא נשלט בידי מכונות. אם מדע בדיוני ו/או משחקי הרפתקאה עם סיפור מצוין זה הקטע שלכם-אז המשחק הזה הוא בשבילכם.
המשחק הוא בעל אורך סביר למשחק קווסט, בערך 6-7 שעות להערכתי. יש לו כמה סופים שונים, אך את רובם ניתן לבצע פשוט בקטע האחרון של סוף המשחק, אם רק שומרים בזמן הנכון. המשחק לא היה קשה עבורי(למעט כמה קטעים בעייתיים מעט), וזה יתרון עצום מבחינתי, כי אני חלש בפאזלים.
בגדול-זהו. משחק הרפתקאה מצוין, אם אהבתם משחקים אחרים מבית היוצר של Wadjet Eye Games-לא רואה סיבה שלא תאהבו גם אותו
אוקטרין-לדעתי הדיבוב היה מעולה, במיוחד של שתי הדמויות הראשיות, וגם ההומור היה משובח בהחלט לטעמי-המשחק גרם לי לצחוק כמה פעמים , ומעטים מאוד המשחקים שמסוגלים לגרום לי לכך!
לא אפרט כמעט בכלל כדי לא להרוס, אך רק אספר שהמשחק מתרחש בעולם עתידני בו אין יותר בני אדם, והוא נשלט בידי מכונות. אם מדע בדיוני ו/או משחקי הרפתקאה עם סיפור מצוין זה הקטע שלכם-אז המשחק הזה הוא בשבילכם.
המשחק הוא בעל אורך סביר למשחק קווסט, בערך 6-7 שעות להערכתי. יש לו כמה סופים שונים, אך את רובם ניתן לבצע פשוט בקטע האחרון של סוף המשחק, אם רק שומרים בזמן הנכון. המשחק לא היה קשה עבורי(למעט כמה קטעים בעייתיים מעט), וזה יתרון עצום מבחינתי, כי אני חלש בפאזלים.
בגדול-זהו. משחק הרפתקאה מצוין, אם אהבתם משחקים אחרים מבית היוצר של Wadjet Eye Games-לא רואה סיבה שלא תאהבו גם אותו
אני מתפלא שפיספסת את זה ואת "דעת הקהילה על משחקים מודרניים", RG. 
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
?
נראה לי שפספסתי כאן התחכמות... זו לשון סגי נהור? כמה שעות לפני שכתבת את התגובה הזו כבר עדכנתי את השרשור עם ההודעה הזו (וזה לא קורה הרבה שאני מעדכן כל-כך מהר).
נראה לי שפספסתי כאן התחכמות... זו לשון סגי נהור? כמה שעות לפני שכתבת את התגובה הזו כבר עדכנתי את השרשור עם ההודעה הזו (וזה לא קורה הרבה שאני מעדכן כל-כך מהר).
לא פיספסת כלום, זה אני שלא ראיתי טוב 
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אז באמת ציפית שאני אעדכן תוך שעות ספורות מרגע הפרסום? היכן שגיתי כשהצלחתי ליצור ציפיות כ"כ גבוהות?..
אני חושב שהממוצע עומד על סביבות השבוע...
אני חושב שהממוצע עומד על סביבות השבוע...
אם אתה דוקא רוצה לדעת, זו אפילו טעות גדולה יותר.
זכרתי שאתה מקבץ לתוך השרשור ההוא את כל הדעות, ולא רק מפנה אליהן מתוך ההודעה הראשית שם.
אני כבר צריך לסמוך על עצמי פחות... אוי עצמי, עצמי.
זכרתי שאתה מקבץ לתוך השרשור ההוא את כל הדעות, ולא רק מפנה אליהן מתוך ההודעה הראשית שם.
אני כבר צריך לסמוך על עצמי פחות... אוי עצמי, עצמי.