The Bard's Tale ב2.5 דולר בסטים?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
The Bard's Tale ב2.5 דולר בסטים?
כפי שכולכם יודעים, אני לא בדיוק תומך נלהב של סטים, ואני גם לא קורא חדשות על משחקים (או בכלל), אבל ממש ממש במקרה נתקלתי בחדשה ש InXile, לרגל עשור להקמתם, מוכרים כמה כותרים ב75% הנחה בסטים.
בכל פעם שיצא לי לדבר על המשחק The Bard's Tale אמרתי את אותו הדבר, אבל אני אחזור על זה שוב: אני התאכזבתי מאד מהסוף, אבל אם לא תקחו את העלילה ברצינות יותר מדי, המשחק עצמו ממש מעולה.
אני לא בטוח איך להגדיר את המשחק מבחינה טכנית, כלומר, אני בטוח שיש הרבה משחקים כמוהו אבל לא עולה לי שום דבר לראש, אז אני אגיד שהמשחקיות מזכירה קצת את דיאבלו וטורצ'לייט אבל עם הרבה הרבה יותר אלמנטים של הרפתקאה וקווסטים והרבה הומור משובח.
אז אם כבר יש לכם סטים, לא הייתי ממליץ לפספס.
(ולעידן, יכול להיות שהגרסה שבסטים חפה מהבעיה הטכנית שהייתה לך, אולי תרצה לבדוק בפורום שלהם אם תשקול לקנות)
http://store.steampowered.com/sale/inxile" target="_blank
בכל פעם שיצא לי לדבר על המשחק The Bard's Tale אמרתי את אותו הדבר, אבל אני אחזור על זה שוב: אני התאכזבתי מאד מהסוף, אבל אם לא תקחו את העלילה ברצינות יותר מדי, המשחק עצמו ממש מעולה.
אני לא בטוח איך להגדיר את המשחק מבחינה טכנית, כלומר, אני בטוח שיש הרבה משחקים כמוהו אבל לא עולה לי שום דבר לראש, אז אני אגיד שהמשחקיות מזכירה קצת את דיאבלו וטורצ'לייט אבל עם הרבה הרבה יותר אלמנטים של הרפתקאה וקווסטים והרבה הומור משובח.
אז אם כבר יש לכם סטים, לא הייתי ממליץ לפספס.
(ולעידן, יכול להיות שהגרסה שבסטים חפה מהבעיה הטכנית שהייתה לך, אולי תרצה לבדוק בפורום שלהם אם תשקול לקנות)
http://store.steampowered.com/sale/inxile" target="_blank
Re: The Bard's Tale ב2.5 דולר בסטים?
כן, ראיתי. עם זאת, כמה דברים:
הראשון-הבטחתי לעצמי לא לקנות אף משחק עד מכירות חג המולד, כי אני צריך לחסוך בכסף(כן, גם אם זה רק שני דולר).
השני-אין לי שום דרך לדעת אם הגרסה הזו תעבוד כמו שצריך(סביר להניח שלא).
השלישי-יש לי ערימה כזו גדולה של משחקים לשחק, שבכל מקרה אני לא אגיע לזה בעתיד הקרוב, אם בכלל.
הראשון-הבטחתי לעצמי לא לקנות אף משחק עד מכירות חג המולד, כי אני צריך לחסוך בכסף(כן, גם אם זה רק שני דולר).
השני-אין לי שום דרך לדעת אם הגרסה הזו תעבוד כמו שצריך(סביר להניח שלא).
השלישי-יש לי ערימה כזו גדולה של משחקים לשחק, שבכל מקרה אני לא אגיע לזה בעתיד הקרוב, אם בכלל.
עוג:
אתה עצור באשמת שידול לדבר עבירה,
כל דבר שתאמר יוכל לשמש נגדך בבית המשפט,
אתה רשאי לשמור על זכות השתיקה.

[חצי עריכה]
אוף, עד שמצאתי אייקון של שוטר פספסתי את התגובה הראשונה..
אתה עצור באשמת שידול לדבר עבירה,
כל דבר שתאמר יוכל לשמש נגדך בבית המשפט,
אתה רשאי לשמור על זכות השתיקה.
[חצי עריכה]
אוף, עד שמצאתי אייקון של שוטר פספסתי את התגובה הראשונה..
הא? לא הבנתי את הבדיחה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
סטים הוא השטן 
כאילו דה?Radioactive Grandpa כתב:סטים הוא השטן
כל אחד יודע את זה, אבל מה הקשר למה שC-Man אמר?
"אם בכל יום אתה אוכל ארוחת ערב עם השטן, לפחות תדאג להזמין קינוח" - עוג (כאן, כאן)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם ביצוע עסקה עם השטן הוא פשע, שידלת לדבר עבירה.
"הפרטנרים שלך לחדר המיטות הם עניינך הפרטי" - זקן סיני חכם, צעיר לימים ורפה שכל, שלא אמר את זה.
"הפרטנרים שלך לחדר המיטות הם עניינך הפרטי" - זקן סיני חכם, צעיר לימים ורפה שכל, שלא אמר את זה.
אבל הוא לא, אז שוב: מה הקשר?Radioactive Grandpa כתב:אם ביצוע עסקה עם השטן הוא פשע, שידלת לדבר עבירה.
"כל מי שיוצא חוצץ כנגד פורנוגרפיה סופו שיגיע לגרדום" - רון ג'רמי
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בחוגים שמרניים יותר, ולא ניכנס לפרשנות, עשויים לטעון שכן.
"אני רוצה לצאת חוצץ נגד ההשחתה המוסרית שהובילה לאיבוד צלם אנוש" - יחימוביץ' בדרך מגרפוס לצלמניה
"אני רוצה לצאת חוצץ נגד ההשחתה המוסרית שהובילה לאיבוד צלם אנוש" - יחימוביץ' בדרך מגרפוס לצלמניה