כדברי Octarine:
לינק לאתר הרשמי (אני הורדתי מטורנט):Octarine כתב: ככה יצרו מודים אחרים כמו Portal Perlude או Black Mesa Source (שיצא כבר במהרה בימינו אמן).
http://release.blackmesasource.com
מקצת משחק, סך הכול נראה טוב (חוץ מהקפיצה המעצבנת
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לינק לאתר הרשמי (אני הורדתי מטורנט):Octarine כתב: ככה יצרו מודים אחרים כמו Portal Perlude או Black Mesa Source (שיצא כבר במהרה בימינו אמן).

מה קורה שם?Yoyole כתב:(היום אני בעיקר מחכה לאוג' 2015)
לדעתי הצעיר החצוף מחכה ליום השחרור שלו.Radioactive Grandpa כתב:מה קורה שם?

אה, נכון. לא הייתי בכיוון, כבר חשבתי ש-Valve הכריזה על Half-Life 3 או משהו...idos055 כתב:לדעתי הצעיר החצוף מחכה ליום השחרור שלו.
כן. קח בחשבון שהתיאור שלי לא הכי מדויק, אבל מדובר בהמרה ישירה למדי של המשחק המקורי למנוע ה-Source החדיש דאז של Half-Life 2. כמה שינויים קטנים כדי שינצלו יותר את יכולות המנוע, ולא מעבר לזה. Black Mesa, אם אני מבין נכון, הוא ממש יצירה מחדש של כל המשחק.Bobbin כתב:לא יצא כבר רימייק בשם Half-Life Source?
אני אישית מאוד אהבתי את HL, ושיחקתי בו לראשונה בסביבות 2008 אם אני לא טועה, כך שהטכנולוגיה בהחלט לא היתה הדבר שהרשים אותי.Radioactive Grandpa כתב:המעלות הגדולות ביותר של Half-Life 1 היו לדעתי טכניות-טכנולוגיות, לא משחקיות. אם יש לכם (הטופיק, אוקטרין, יויו, וכו') מה להרחיב בעניין, אתם מוזמנים.
idos055 כתב:לדעתי הצעיר החצוף מחכה ליום השחרור שלו.
קשה להסביר, זה משחק FPS שמשלב אלמנטים של משחקי פאזל יחד עם עלילה מעניינת ואווירת מתח טובה (אני זוכר שבתור ילד בכיתה ד' פחדתי מה-Headcrabs)Radioactive Grandpa כתב:אם יש לכם (הטופיק, אוקטרין, יויו, וכו') מה להרחיב בעניין, אתם מוזמנים.
Half Life לא היה כ'כ מתקדם טכנולוגית לתקופתו, עד כמה שאני זוכר. לטעמי הגדולה שלו היא השילוב של העלילה בעולם המשחק בלי להשתמש ב-cutscenes או לצאת מדמות השחקן. אולי אני טועה, אבל אני חושב שהוא היה הראשון שעשה את זה (או לפחות, הראשון שעשה את זה בצורה מוצלחת).Radioactive Grandpa כתב:המעלות הגדולות ביותר של Half-Life 1 היו לדעתי טכניות-טכנולוגיות, לא משחקיות.

זה ללא ספק לא מה שהיה כתוב על אריזת המשחק המקורית, שהתפארה במשהו כמו "חלקות תנועה שטרם נראתה" וכל מיני סופרלטיבים שאני כבר לא זוכר. עד כמה שזכור לי גם בעיקר לצד הטכני התייחסו הביקורות המשבחות בזמנו, אבל אולי אני טועה. האנונימיות של הפרוטגוניסט והקוואזי-עלילה שמותירה הרבה מקום לתיאוריות של מעריצים - אלו דברים שעוזרים לבנות תהילה למשהו שיש לו נקודת התחלה חזקה מאוד, אבל לא בונים אותו לבדם, לדעתי.Octarine כתב:Half Life לא היה כ'כ מתקדם טכנולוגית לתקופתו, עד כמה שאני זוכר
אה, זה רק חצי מהמשחק?Octarine כתב:אני רק מקווה שלא יקח להם עוד 8 שנים לשחרר את החלק השני.
לא. חסר כרגע הפרק האחרון (Xen, הפרק שכולם שנאו במשחק המקורי ושהשאיר טעם מר בפה של כל מי שאהב את המשחק עד אותו הרגע).Radioactive Grandpa כתב:אה, זה רק חצי מהמשחק?