Play-by-post RPG

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Play-by-post RPG

שליחה על ידי עידן »

מקווה שזה לא נחשב בתור פרסום לא ראוי...

אני עורך משחק Play-by-post RPG(רק לאחרונה גיליתי שזה ככה נקרא), ואתם מוזמנים להשתתף בו:

http://torchlight2wp.freeforums.org/index.php" target="_blank

בעיקרון, הפורום הזה מיועד לקבוצה שלי של Torchlight II, אבל משחק התפקידים הזה לא קשור אליו כהוא זה, ולכן ראיתי לנכון לפרסם כאן. אם אתם תוהים במה מדובר-פשוט תקראו את ההנחיות הכלליות שפרסמתי שם. ואם אתם מעוניינים להשתתף-רק תרשמו את הדמות שאתם מעוניינים בה בנושא המתאים. אנחנו מתחילים בקרוב(ואפשר להצטרף גם אחרי שכבר מתחילים).

בעבר נערך פה בפורום משחק בסגנון הזה, למי שלא היה כאן אז, ניתן להתרשם פה:

viewtopic.php?t=10547" target="_blank

viewtopic.php?f=2&t=10571" target="_blank

למרבה הצער, הוא הופסק מוקדם מהמתוכנן עקב חוסר פעילות.

על כל פנים, אשמח אם מי מכם ישתתף, וכמובן אשמח מאוד אם אחד או יותר מאלו שהשתתפו במשחק העבר של הפורום שלנו, ישתתף(Azurerider? מה אתה אומר?)
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: Play-by-post RPG

שליחה על ידי brother34 »

וואו, גילית לי עולם חדש מופלא.
אני לא יודע בכלל מה זה Torchlight, (אורקים ורובים, מה הולך שם?!) ולא תהיה לי אפשרות להשתתף (אנגלית לא כל כך..),
אבל בטוח אציץ מדי פעם לראות מי הורג את מי ושאר רכילויות עסיסיות :)
דרך אגב, סתם לסקרנות, למה אתה לא משתתף במשחקים קיימים יותר גדולים - לפי השרשורים וויקיפדיה נראה שאתה מקצוען - אלא בונה משהו מאפס?
(או שאתה בעצם כן משתתף וזה רק פרויקט צדדי! :idea: )
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אם לגלות לך סוד, כמובן שהמשחק פורום הזה לא היה המצאה שלי, לא אני המצאתי את הז'אנר, אבל באמת שרק לאחרונה גיליתי שיש לזה ממש שם רשמי.

חלק מה"החוקים" המצאתי בעצמי, והופתעתי ממש לגלות, מויקיפדיה, שגם החוקים "הרשמיים"(לפחות של חלק מהשיטות לשחק בזה) מאוד דומים לשלי.

מקצוען אני לא. השתתפתי בעבר בכמה משחקים כאלו, באנגלית. הייתי גם המספר באחד מהם. וכמו שראית, גם הרצתי אחד כזה בעברית כאן בפורום, גם כמספר, אבל לא יותר מזה.

אני בונה משהו מאפס כי...ובכן...כמו שאמרתי-זה עבור הקבוצה שלי. ואני אוהב להשתתף במשחק עם אנשים שאני מכיר(ולכן גם אתם מוזמנים).

לגבי Torchlight-זה משחק ARPG בסגנון Diablo. אני המייסד והמנהל של קבוצה גדולה של Torchlight II בסטים, שעומד לצאת בקרוב(עוד שבוע).
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Azurerider »

עידן כתב:מקווה שזה לא נחשב בתור פרסום לא ראוי...
על כל פנים, אשמח אם מי מכם ישתתף, וכמובן אשמח מאוד אם אחד או יותר מאלו שהשתתפו במשחק העבר של הפורום שלנו, ישתתף(Azurerider? מה אתה אומר?)
תודה על ההזמנה עידן, אבל נראה לי שאני אוותר הפעם [:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא