באמת שניסיתי וקראתי וחיפשתי.. אני עדיין לא מצליחה להתקין את אלדין לחלונות. בעזרה כתוב "לכו למאפיינים ואז לזכרון" אין לי לשונית זכרון בשום מקום. המערכת הפעלה שלי באגלית. עברתי כל אחת מהלשוניות ואני לא מוצאת מקום שאפשר לסמן בו "לא".
אשמח לעזרה

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הסיבה עשויה להיות שזה הדבר הראשון שמוצע בשאילתא, בתור הפתרון הקל ביותר... (אחד מהערכים שאני מתכוון לשנות בהזדמנות הראשונה.)Og כתב:אלא אם יש סיבה מיוחדת שאת רוצה דווקא את גרסת החלונות ....
לפי התמונות וקבצי ה-midi, גרסת החלונות מבוססת דווקא על גרסת ה-Genesis (ונראה שיש קצת רמאות בתמונות אצלנו... התמונה הראשונה משם, השתיים האחרות - כנראה מועתקות מה-DOS).Ingsoc כתב:בעצם מה ההבדל בין גרסת הדוס והחלונות? (אפשר לשאול אותה שאלה על מלך האריות).
אז יש הבדל (לא גדול), אבל אם בזמנו שחקת על המחשב אז המעבר ל-DOS לטובתך כי קרוב לודאי שזו הגרסה שאת זוכרת.K.G כתב:אז לא ידעתי האמת אם יש הבדל חוצמזה שהיא נוראאאא איטית לי.
אם אין הבדל אז סבבה פתרתם לי
איזה יופי, ואני ממש נהנה לשמוע את זה.אורח כתב:וואו כמה ידע! אני חייבת לציין שאני ממש נהנית מהאתר הזה, מהמנהלים בו ומהגולשים
תודה על הסדר.Radioactive Grandpa כתב:רגע, רגע... סדר.
היו שני משחקי אלאדין בני אותה תקופה. לאחד נקרא לצורך העניין "ג'נסיס" ולשני נקרא "SNES". הם שונים בתכלית. הם לחלוטין לא אותו משחק.
עכשיו - למשחק הג'נסיס היו גם גרסאות רבות לכל מיני פלטפורמות אחרות. לא SNES, אבל NES לדוגמה, וכמובן שהיא שונה באופן ניכר מגרסת הג'נסיס - זו פלטפורמה הרבה יותר פרימיטיבית. אבל גרסת ה-DOS (שהיא הקרובה ביותר לגרסת האמיגה) דומה מאוד לגרסת הג'נסיס. אבל זה די נכון לומר שההבדל בינה לבינה גדול יותר מההבדל בין גרסת ה-DOS של מלך האריות לגרסת ה-SNES.
וכן, כמו שהדגמתי בנושא הזה למשל, בגדול, גרסת הג'נסיס מפותחת יותר מגרסת ה-DOS.
אני לא מופתע.עידן כתב:אני חושב שאפילו את הנושא אליו קישרת לא קראתי לעומק
...Radioactive Grandpa כתב:אני לא מופתע.עידן כתב:אני חושב שאפילו את הנושא אליו קישרת לא קראתי לעומק
ממ, נסי לשנות את ה-Cycles, אולי? Ctrl+F12 מעלה, ו-CTRL+F11 מוריד, אאל"ט.אורח כתב:עדיין רץ לאט. עקבתי אחר ההוראות. הורדתי את המשחק. פרסתי אותו. גררתי את הקובץ go.bat לקיצור של DOSbox
הסיבה שרציתי את הגרסא של חלונות היא כי חשבתי שעצם זה שאפשר להתקין אותה, אומר שהיא אולי תזוז יותר טוב.. אבל אותה אני בכלל לא מצליחה להפעיל
בנוסף, אין דבר לשמור נכון? אני לא זוכרת ששמרתי אותו אי פעם וזה מה זה מבאס! חח כל פעם להתחיל מהתחלה... גם אי אפשר לעזוב אותו רגע ולהמשיך אחר כך כי המוסיקה חופרת..