זהו, זה הקש ששבר את גב העוג.
בכל פעם שתראה את האמוטיקון הבא, דע שלא הבנתי חלק, או את כל מה שכתבת לעיל:

גורדי, יש מצב לצרף אותו לגלריית האמוטיקונים בפורום?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Radioactive Grandpa כתב:LOL
I love it!
הפעם כל-כך ראיתי את זה בא, וכל-כך התביישתי ששוב זה קורה, שממש גירה אותי למחוק את ההודעה הזו של עצמי כל פעם שראיתי אותה שם, אבל לא רציתי לעבור על החוקים (בטח לא עם הארונות האלה על הכתף).
רציתי להיות טיפה רגשן ולהגיד כמה טוב על הלב עושה לי הספורטיביות של האמוטיקון הזה, לעומת הרצון שלי לגזור על עצמי גלות מחמת התסכול והבושה, בכל פעם ששוב יוצאת לי הודעה מכבידה כשבא לי להביע רעיונות קצת יותר ממורכבים ממה שנדרש בד"כ מול אורחים ושאלות פשוטות (אני מוכן לקבל את זה שלא כולם תמיד מבינים, ובטח כשאינם קוראים לעומק, ולעיתים מסוימות זו אף מסננת מכוונת. אבל אם עוג, שהוא אחד האנשים שאני הכי מעריך כאן, לא מבין אותי יותר, מבחינתי זו תעודת עניות בשבילי). אבל זה רק יזכה אותי בהופעה נוספת של האמוטיקון... בטח כבר הרווחתי אותה ביושר כרגע.

לפעמים אני יכול, לאחר קריאה עשירית בעיון, להמר באופן מושכל על הכוונה בדבריך, אבל זה מתסכל לעשות כן. הביקור באתר האהוב עלי אמור להיות כייפי ולא עבודה.Radioactive Grandpa כתב: אני מוכן לקבל את זה שלא כולם תמיד מבינים, ובטח כשאינם קוראים לעומק, ולעיתים מסוימות זו אף מסננת מכוונת.

חלילה וחס.Radioactive Grandpa כתב:אני בכל זאת גוזר על עצמי שתיקה מדי פעם מהסיבה הזו, ונראה שאני צריך לעשות זאת יותר.
בהחלט.Yoyole כתב:חלילה וחס.

קטונתי פה מכולם, סך כל ההודעות שקראתי של R.G ודאי לא רואה את Og או עידן עם טלסקופ חלל, אך לעניות דעתי זה כן קורה לו יותר מכולם -עידן כתב:מה ש-Yoyole אמר-זה קורה לכולם, ואני בספק שזה קורה לך באופן מהותי יותר מאחרים.

העניין הוא שאצלי אין תחושה כזו ומעולם לא היתה. להפך. אני גם חושב שלא יימצאו אצלי בקלות משפטים שאינם קוהרנטיים. "יש לי בעיה עם הקטע הזה של הברור" [נא לקרוא את המשפט בקול של רב פקח שועלי], וזה אמור במבחן התוצאה, וכאן.Yoyole כתב:גם אצלי קיימת היום והיתה קיימת תמיד תחושה שאני מתקשה ליצור משפט קוהרנטי וברור, גם בכתב וגם בע"פ.
[רבנו Olaf איש עב כרס מפרש: R.G לא באמת חושב שיש לו בעיה מובְנית של ניסוח. R.G מאוכזב מעצמו, כי הוא מצפה מעצמו לדעת להתאים תמיד את הדיבור הנכון למקום הנכון, בלי לייאש או לעייף את האנשים סביבו, כך שמי שצריך להבין אותו יבין אותו בלי מאמץ מיוחד, והוא נכשל בזה לא מעט בפורומים של "מסע אל העבר".]
[רבנו Olaf איש עב כרס מפרש: תמשיכו להתחנף. זה לא מרגיע אותו, אבל זה כיף. אח, קראתי את מה שכתבת תוך 15 שניות. אתה ביתרת חוב של 45 שניות.]