R.G, WHAT THE F&@K?!

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

R.G, WHAT THE F&@K?!

שליחה על ידי Og »

[פוצל בתגובה לכאן. R.G]

זהו, זה הקש ששבר את גב העוג.

בכל פעם שתראה את האמוטיקון הבא, דע שלא הבנתי חלק, או את כל מה שכתבת לעיל:

תמונה

גורדי, יש מצב לצרף אותו לגלריית האמוטיקונים בפורום?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: 2 משחקים שכבר שנים לא מצליח למצוא

שליחה על ידי Gordi »

אין לי לב להוסיף את זה לגלרייה, אולי בגלל העובדה שאני דווקא מרגיש שאני מבין את ידידנו RG, או לכל הפחות לא מבין אותו פחות מאשר את האחרים :-P.
אבל, אני בכל זאת אלך צעד אחד לקראתך וארמוז לך על תגית הפלא הנסתרת [-rgwtf-][-/rgwtf-], שכאשר מורידים ממנה את המקפים מתרחשת הפתעה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

LOL
I love it!

הפעם כל-כך ראיתי את זה בא, וכל-כך התביישתי ששוב זה קורה, שממש גירה אותי למחוק את ההודעה הזו של עצמי כל פעם שראיתי אותה שם, אבל לא רציתי לעבור על החוקים (בטח לא עם הארונות האלה על הכתף).

רציתי להיות טיפה רגשן ולהגיד כמה טוב על הלב עושה לי הספורטיביות של האמוטיקון הזה, לעומת הרצון שלי לגזור על עצמי גלות מחמת התסכול והבושה, בכל פעם ששוב יוצאת לי הודעה מכבידה כשבא לי להביע רעיונות קצת יותר ממורכבים ממה שנדרש בד"כ מול אורחים ושאלות פשוטות (אני מוכן לקבל את זה שלא כולם תמיד מבינים, ובטח כשאינם קוראים לעומק, ולעיתים מסוימות זו אף מסננת מכוונת. אבל אם עוג, שהוא אחד האנשים שאני הכי מעריך כאן, לא מבין אותי יותר, מבחינתי זו תעודת עניות בשבילי). אבל זה רק יזכה אותי בהופעה נוספת של האמוטיקון... בטח כבר הרווחתי אותה ביושר כרגע.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב:LOL
I love it!

הפעם כל-כך ראיתי את זה בא, וכל-כך התביישתי ששוב זה קורה, שממש גירה אותי למחוק את ההודעה הזו של עצמי כל פעם שראיתי אותה שם, אבל לא רציתי לעבור על החוקים (בטח לא עם הארונות האלה על הכתף).

רציתי להיות טיפה רגשן ולהגיד כמה טוב על הלב עושה לי הספורטיביות של האמוטיקון הזה, לעומת הרצון שלי לגזור על עצמי גלות מחמת התסכול והבושה, בכל פעם ששוב יוצאת לי הודעה מכבידה כשבא לי להביע רעיונות קצת יותר ממורכבים ממה שנדרש בד"כ מול אורחים ושאלות פשוטות (אני מוכן לקבל את זה שלא כולם תמיד מבינים, ובטח כשאינם קוראים לעומק, ולעיתים מסוימות זו אף מסננת מכוונת. אבל אם עוג, שהוא אחד האנשים שאני הכי מעריך כאן, לא מבין אותי יותר, מבחינתי זו תעודת עניות בשבילי). אבל זה רק יזכה אותי בהופעה נוספת של האמוטיקון... בטח כבר הרווחתי אותה ביושר כרגע.
WTF?
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

:laughing3:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

נו אוקטרין. טיפה מקוריות. זה אפילו לא צפוי, זה בדיוק מה שאמרתי. אני בטוח שאספק לך די והותר הזדמנויות להשתמש בזה בצורה ראויה, בלי שאני אגיד לפני זה "הנה, עכשיו זה מגיע לי".
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני כל כך שמח שלקחת את זה ברוח שבה זה כוון להיות, כבר פחדתי שתעלב.
ובכל זאת, הייתי רוצה להגיב ברצינות לעניין הנידון:
Radioactive Grandpa כתב: אני מוכן לקבל את זה שלא כולם תמיד מבינים, ובטח כשאינם קוראים לעומק, ולעיתים מסוימות זו אף מסננת מכוונת.
לפעמים אני יכול, לאחר קריאה עשירית בעיון, להמר באופן מושכל על הכוונה בדבריך, אבל זה מתסכל לעשות כן. הביקור באתר האהוב עלי אמור להיות כייפי ולא עבודה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני יודע, ואני מצטער. זה לא מכוון (כלומר, ברב המוחלט של המקרים). אני באמת מנסה להשתפר, אבל נראה שזה לא מצליח לי (אני בכל זאת גוזר על עצמי שתיקה מדי פעם מהסיבה הזו, ונראה שאני צריך לעשות זאת יותר).
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Radioactive Grandpa כתב:אני בכל זאת גוזר על עצמי שתיקה מדי פעם מהסיבה הזו, ונראה שאני צריך לעשות זאת יותר.
חלילה וחס.
כשמנסים לפענח את התגובות המסוימות האלו, במקרה הטוב מצליחים ואז מקבלים את המידע/העמדה שרצית להעביר (דבר מבורך ביותר), ובמקרה הרע זה פשוט משעשע. :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Yoyole כתב:חלילה וחס.
בהחלט.

כאשר נגזרת שתיקה על פה מפיק מרגליות אף אחד לא מרוויח.
אנא, אל תידום לעולם, אפילו אם לעיתים המרגליות קצת קשות לעיכול.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

תודה רבה על העידוד, יויו. אבל הסוגיה הזו עדיין לא סגורה אצלי. מאוד מטרידה אותי העובדה שהנוכחות שלי הפכה להיות מתישה או מנג'סת. אני מאוד לא אוהב להציק. מאוד מאוד לא. ואף יותר מטרידה אותי העובדה שאני לא מצליח להסביר דברים נתונים באופן שיובן לאנשים (אפילו לפשט עובדות לוגיות טריוויאליות, רחמנא ליצלן), כשעוג הוא לא היחיד שהעיד שבעברי הייתי מאוד מוצלח בזה וזו תכונה בולטת אצלי. כלומר, אמורה להיות לי שליטה על זה... ואני באופן אישי רואה בבהירות ובחדות הניסוח ערכים מרכזיים בחשיבותם, בחיים בכלל, ולכן כל העניין מאוד טרגי בעיני... אני אצטרך להמשיך ללמוד ולנסות לדבר בלשון בני אדם, ולא לכפות/לצפות לאופי מסוים של דיון היכן שהוא לא רצוי.
אחרת, כבר ראיתי את עצמי נידון לכוס התרעלה. תמונה

Damn. אני מקווה שהפעם אף אחד לא הבין את המשפט האחרון שאמרתי. הוא עלול להתפרש כיהיר בצורה בלתי נסבלת.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

גם אצלי קיימת היום והיתה קיימת תמיד תחושה שאני מתקשה ליצור משפט קוהרנטי וברור, גם בכתב וגם בע"פ. אין צורך להתרגש, אני מניח שכולם נתקלים בזה לפעמים.
אבל עזוב את זה - בד"כ אין שום בעיה באופן שבו אתה מתנסח ולדעתי כולם פה בסדר עם זה שמנהל נכבד נעזר במשלב לשוני גבוה ובדרך התנסחות ייחודית, גם אם המחיר הוא משפט לא מובן פה ושם. אני לא שותף לתחושתו של Og . (אולי כי אני נוטה לוותר מהר במקרים *הבודדים* שבהם אני מתקשה להבין :P )
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

מה ש-Yoyole אמר-זה קורה לכולם, ואני בספק שזה קורה לך באופן מהותי יותר מאחרים.

עריכה: אם הדיון ימשיך, נראה לי כבר שכדאי להעביר אותו לד"ח, לא?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

עידן כתב:מה ש-Yoyole אמר-זה קורה לכולם, ואני בספק שזה קורה לך באופן מהותי יותר מאחרים.
קטונתי פה מכולם, סך כל ההודעות שקראתי של R.G ודאי לא רואה את Og או עידן עם טלסקופ חלל, אך לעניות דעתי זה כן קורה לו יותר מכולם -
וזה דוקא סימן ההיכר החיובי שלו. זה די מרתק בדר"כ לנסות לעקוב אחרי המשפטים האלו, ואני ממש מקוה שזה לא יפסק.
60 שניות של התחנפות.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: R.G, WHAT THE F&@K?!

Yoyole כתב:גם אצלי קיימת היום והיתה קיימת תמיד תחושה שאני מתקשה ליצור משפט קוהרנטי וברור, גם בכתב וגם בע"פ.
העניין הוא שאצלי אין תחושה כזו ומעולם לא היתה. להפך. אני גם חושב שלא יימצאו אצלי בקלות משפטים שאינם קוהרנטיים. "יש לי בעיה עם הקטע הזה של הברור" [נא לקרוא את המשפט בקול של רב פקח שועלי], וזה אמור במבחן התוצאה, וכאן.
WTF? [רבנו Olaf איש עב כרס מפרש: R.G לא באמת חושב שיש לו בעיה מובְנית של ניסוח. R.G מאוכזב מעצמו, כי הוא מצפה מעצמו לדעת להתאים תמיד את הדיבור הנכון למקום הנכון, בלי לייאש או לעייף את האנשים סביבו, כך שמי שצריך להבין אותו יבין אותו בלי מאמץ מיוחד, והוא נכשל בזה לא מעט בפורומים של "מסע אל העבר".]

העניין בחלק הקטן של ההודעות "הבעיתיות" אצלך יויו, לדעתי, יכול להיפתר תמיד אם תתן קצת יותר תשומת לב למה שאתה כותב, או למה שאתה מגיב. זה לא העניין אצלי. אני קורא את רב ההודעות שלי, בד"כ, לפחות שלוש פעמים לפני שאני מפרסם אותן, ועוד איזה שלוש פעמים אחרי שאני מפרסם אותן.
בכל אופן אני שמח שאני כנראה לא מתיש את רובכם כמו שחשבתי. אני כנראה מתיש יותר את עצמי. :)
WTF? [רבנו Olaf איש עב כרס מפרש: תמשיכו להתחנף. זה לא מרגיע אותו, אבל זה כיף. אח, קראתי את מה שכתבת תוך 15 שניות. אתה ביתרת חוב של 45 שניות.]
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא