OCRemix's Kickstarter - Final Fantasy VI: Balance and Ruin

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

OCRemix's Kickstarter - Final Fantasy VI: Balance and Ruin

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Kickstarter - Final Fantasy VI: Balance and Ruin (OverClocked Remix album)

התלבטתי אם לכתוב על זה בשרשור המוסיקה, אבל מכיוון שנפתחו כבר ארבעה שרשורים על פרוייקטים ב-Kickstarter, ודוּוחו אפילו יותר (אחרת כנראה לא הייתי מציין זאת בכלל), חשבתי שעדיף שרשור נפרד.
OverClocked Remix הוזכר כאן לא פעם. הוא אתר שמרכז רמיקסים של מוסיקות ממשחקים והרבה מידע בנושא, והוא בעצמו מהווה מעין תקן של איכות מקצועית (כמובן, יש ויש. אבל בגדול, הרמה הכללית גבוהה). מדי פעם הם מייצרים אלבומים. הפעם הם מתארגנים על אלבום שיוקדש כולו לפסקול של Final Fantasy VI, שהולך להיות זמין להורדה בחינם, אבל בכל זאת פתחו אותו כפרוייקט ב-Kickstarter, כדי להשתווק קצת, וגם כדי לשפר את האמצעים לשם הפקת האלבום.

לצערי הרב, אני לא מכיר את Final Fantasy VI ולמעשה שום כותר מהסדרה. אבל מי שכן מכיר את הפסקול של המשחק - הם טוענים שהפרויקט הולך להיות פנטסטי, ואני מאמין להם. מבין כל האמנים שמשתתפים ביצירה, אני מכיר רק שניים שהם לבדם מצדיקים מבחינתי את כל הפרוייקט: Danny Baranowsky (שבתחום הרמיקסים, הוא אחראי על העבודה המדהימה של הפסקול המחודש של Cave Story לגרסת ה-3DS), ו-Mazedude (שאחראי לרמיקסים המעניינים ביותר שיצא לי לשמוע בתחום). את השמות האחרים אני לא ממש מכיר, אבל יש להם רפרטואר שנראה לא מבוטל.
קצת חבל שהתמריצים שהם מציעים לתורמים מתחילים להיות מעניינים, לדעתי, רק החל מ-50$ (עותק פיסי של ארבעת תקליטורי האלבום). גם אילו דובר בפסקול שאני מכיר, לא הייתי מוכן להיות נדיב עד כדי כך.

וחידה: מי מזהה מאיפה השמיים הסוערים שבקדימון (0:12-0:24)?
[עריכה: טוב, לא בדיוק. אבל זה מאוד דומה.]
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: OCRemix's Kickstarter - Final Fantasy VI: Balance and Ru

שליחה על ידי brother34 »

הקישור של Overclocked בכוונה מפנה לשרשור המוזיקה או שזה טעות?
לא נורא, ככה לפחות נזכרתי במנגינה שרציתי לשתף
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

השמיים הסוערים הם מסרטון הפתיחה של פיינל פנטסי 6...לא ברור לי למה כיוונת :scratch:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

על כל פנים, אני לא חושב שזה שווה את ההשקעה...בלי לזלזל-בסה"כ אלבום מוזיקה חינמי.

למשחק המקורי כבר יש מוסיקה מדהימה בכל מקרה, ובלי הקונטקסט ביצירה החדשה שתהיה, זה מוריד קצת מהערך. אם הוא באמת יהיה כזה טוב ואולי ישלבו את הפסקול במשחק עצמו(באיכות ירודה) זה עשוי להיות מגניב.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אח, תוקן. תודה.
עידן כתב:השמיים הסוערים הם מסרטון הפתיחה של פיינל פנטסי 6...לא ברור לי למה כיוונת :scratch:
זה מזכיר מאוד את השמיים במורטל קומבט 2 (אפילו הצבע של הפונט בלוגו הוא אותו צהוב-אדום מדורג..).

מה ז"א שווה את ההשקעה? אתה תורם כמה שבא לך, אם זו נראית לך מטרה ראויה. אילו זה היה משחק שאני מכיר - הייתי תורם. (ולגבי השאר, אלו דברים שכבר נאמרו. אני לא שותף לתפישה שלך שעיבודים שנעשים בהשראת המקור צריכים לשמש לו כחלופה, כך שזה לא מוריד שום דבר מהערך בעיני. מה שמוריד מהערך הוא כמובן חוסר ההכרות עם המקור מלכתחילה, וזה מה שפוסל את כל העניין מבחינתי.)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא