שלום לכולם!

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שלום לכולם!

שליחה על ידי רחלירחלי »

אז ככה. היות ואני חדשה בשטח, אני לא מכירה בכלל את הנפשות הפועלות.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשמח שכל אחד יכתוב כאן שורה אחת או שתיים על עצמו - שם, גיל, תחום עיסוק, לימודים, כמה זמן חבר בפורום, ולאמיצים מביניכם - מהו המקור לכינויים המאוד מאוד מיוחדים שלכם :) ככל שיותר - כן ייטב!
ערב מצויין ושיח פורה :)
רחלי.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: שלום לכולם!

שליחה על ידי עידן »

אה! בהצלחה עם זה :)

על כל פנים, במקרה שלי זה יחסית קל:

אין לי פה בפורום כינוי. השם שלי הוא עידן גם במציאות.

"תחום עיסוק"? למה הכוונה? אם אני עובד במשהו בחיים האמיתיים שלי?

לימודים-אני סטודנט באוניברסיטה.

חבר בפורום-אני מראשוני המשתמשים הרשומים בפורום "החדש", שזה הפורום שקיים כיום, מאז ספטמבר 2002. כמעט 10 שנים...לא להאמין איך הזמן רץ.

עריכה: יאללה, אוסיף גם היסטוריה בפורום פה, בשביל הקטע...אני מנהל במיל' בפורומים, וכן מנהל במיל' של תת-האתר "רומולטור".
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ה' יוני 21, 2012 1:04 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

היי רחלי, יש כאן כמה אנשים שעשויים לשמוח לשתף פעולה עם השרשור שפתחת עכשיו, אבל גם כמה שלא. אז התרומה האישית שלי תהיה להכיר לך קצת "איך זה עובד פה" מהצד של הנחבאים אל הכלים, לפחות על פי הצעתי. הדרך הטובה ביותר להכיר את הנפשות הפועלות בזמן המהיר ביותר היא לצלול קצת לארכיון, לחפור, ולהתחכך בהיסטוריה ובאווירה. אם זה ממש מעניין, אז יש פה ושם הרבה רמזים (ולמרבה המזל, יש את פורום "הדיבור החופשי" שמספק לא מעט מהחומרים האלו, והוא גם מאוד צעיר במונחים שלנו. כולה שנתיים וחצי). והדרך שבה אותם אנשים יכירו אותך טוב יותר, היא גם דרך ההשתלבות שלך כחלק מאיתנו לאורך זמן.
אבל זו רק השקפתי שלי. תכף יבואו עידן ואוקטרין ויש מצב טוב שהם יהיו מועילים יותר. :)
[טרום עריכה: הנה עידן כבר הקדים אותי...]
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

עידן כתב:אה! בהצלחה עם זה :)
בדיוק.

אם סבא אמר שאני אהיה מועיל, אני לא אשבור לו את המילה. אז הנה התשובות שלי:
שם: אוקטרין. יש לי גם שם אזרחי, ואני לא בדיוק מסתיר אותו. אבל כשאני כאן אני אוקטרין, והוא דמות קצת שונה מאיך שאני בחיים האנלוגיים.
תחום עיסוק: ביקב, בגורן... מאיפה שבא, בא!
לימודים: כן.
כמה זמן חבר בפורום: מאז יולי 09', שזה אומר שעוד מעט אחגוג פה 4 שנים.
מהו המקור לכינוי: זו השאלה הכי קלה והכי משעממת (ונראה שכבר עניתי עליה פעם). היה היה פעם בשנת 1999, כשרק גיליתי את עולם הפורומים האינטרנטים, נאלצתי לבחור לעצמי כינוי. הסתכלתי בחדר שלי וראיתי את המדף עם ספרי פראצ'ט. והשאר גיאוגרפיה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

סבא ניסח "יש מצב טוב שהם יהיו מועילים יותר" בדיוק כדי שלא תוכל לשבור לו את המילה. :wink:
Octarine כתב:
עידן כתב:אה! בהצלחה עם זה :)
בדיוק.
בדיוק מכיוון שזה נלקח ממך במדויק.

נחמד שענית כמו שצריך על השאלה היחידה שאפשר לקבל עליה תשובה מדויקת במבט חטוף אחד לצד ההודעה שלך.
(טוב, בעצם ענית גם על עוד כמה כמו שצריך. תגיד, הבנאדם האנאלוגי קצת יותר צלול בדעתו ובסדר עם זה שאני אקרא לו אוקטא?)
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

רחלירחלי כתב:אז ככה. היות ואני חדשה בשטח, אני לא מכירה בכלל את הנפשות הפועלות.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשמח שכל אחד יכתוב כאן שורה אחת או שתיים על עצמו - שם, גיל, תחום עיסוק, לימודים, כמה זמן חבר בפורום, ולאמיצים מביניכם - מהו המקור לכינויים המאוד מאוד מיוחדים שלכם :) ככל שיותר - כן ייטב!
ערב מצויין ושיח פורה :)
רחלי.
Radioactive Grandpa כתב:היי רחלי, יש כאן כמה אנשים שעשויים לשמוח לשתף פעולה עם השרשור שפתחת עכשיו, אבל גם כמה שלא. אז התרומה האישית שלי תהיה להכיר לך קצת "איך זה עובד פה" מהצד של הנחבאים אל הכלים, לפחות על פי הצעתי. הדרך הטובה ביותר להכיר את הנפשות הפועלות בזמן המהיר ביותר היא לצלול קצת לארכיון, לחפור, ולהתחכך בהיסטוריה ובאווירה. אם זה ממש מעניין, אז יש פה ושם הרבה רמזים (ולמרבה המזל, יש את פורום "הדיבור החופשי" שמספק לא מעט מהחומרים האלו, והוא גם מאוד צעיר במונחים שלנו. כולה שנתיים וחצי). והדרך שבה אותם אנשים יכירו אותך טוב יותר, היא גם דרך ההשתלבות שלך כחלק מאיתנו לאורך זמן.
אבל זו רק השקפתי שלי. תכף יבואו עידן ואוקטרין ויש מצב טוב שהם יהיו מועילים יותר. :)
[טרום עריכה: הנה עידן כבר הקדים אותי...]
שלום רחלי, אני חדש פה כמעט בדיוק כמוך, אבל לפחות את הצעד שהציע סבא (מותר לחדשים לקרוא לו ככה?) כבר עשיתי, ואת יכולה להתרשם
פה שאפילו כבר ניסו לעשות מה שאת מנסה. אני מהמר על אותן תוצאות בערך.
אני רק חושב, כהצעה בלבד, שאם היית כותבת בעצמך על עצמך (בייחוד למה בחרת בכינוי שלך? סתם, אני צוחק) זה היה אולי יותר מעודד אחרים לצעוד בעקבותייך.
(דרך אגב, אני לא יודע אם מקובל לחפור פה אישית, אבל כבר ראיתי שם שכתבת שאתה מנגן, R.G, אפשר לשאול על איזה כלי\ם?)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב:(תגיד, הבנאדם האנאלוגי קצת יותר צלול בדעתו ובסדר עם זה שאני אקרא לו אוקטא?)
60 שניות של אוף טופיק בענייני שמות:
מבין השריטות שיש לי, זו אחת מהם. אני לא אוהב כינויים או שמות חיבה. לא בזהות הדיגיטלית שלי ולא באנלוגית. היחידים שמורשים לקרוא לי בכינויים הם אחותי וחבר אחד טוב (ואקסית שלי, אבל זה כבר לא רלוונטי), וגם לכל אחד מהם יש שם חיבה ספציפי שאושר לו ע'י ועדה מיוחדת בראשות שופט בדימוס.
למזלי השם האנלוגי שלי קצר אז אין יותר סכנות לעיוותים למינהם. למעשה ברוב המקרים חושבים שהשם שלי הוא כינוי, אבל לא, זו סתם יצירתיות מצד אמא שלי.
בקשר לכינוי הפורום, בחרתי לקרוא לעצמי Octarine וזה השם לו אני עונה. לא O ולא אוקטא. הם פשוט לא אני.

ואם תשאל מאיפה נובעת ההתנגדות הזאת... זו כבר שאלה לפסיכולוג. בטח לא חיבקו אותי מספיק בתור ילד או משהו.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני לא שואל מאיפה נובעת ההתנגדות הזו. זה היופי באינטרנט. כל אחד רשאי להחזיק במופרעויות הפרטיות שלו, בלי לתת לאיש דין וחשבון, או לתת למציאות להפריע להפרעות האלו (ודי הבנתי שזה תופס גם לגבי האיש האנלוגי באיזשהו שלב. רק ששם זה סביר. רק כאן, מול האיש הדיגיטלי, אני משתדל לרדת עליך באופן תקופתי. אולי האבסורדיות תאיר את עצמה באיזשהו שלב, ונחסוך כמה מאות שקלים לפסיכולוג).

אחי (34), סחתיין על קיצור הדרך שעשית לאחרים. לטעמי צריך להרוויח את מה שהרווחת ביושר עכשיו. :)
כל אחד יכול לקרוא לי בכל שם כל עוד הוא רלוונטי אלי ו/או משעשע. וכמובן, תנאי הסף הוא שהשם משדר סקס אפיל בהלימה לאישיותי הכובשת. :faroah:
כמובן שאין שום ספק בכך ש"סבא" עונה באופן נחרץ על כל אחד משלושת הקריטריונים. (רק נראה לי שאוקטרין הוא היחיד שקורא לי ככה, אז תצטרך לוודא מולו שזה בסדר שאתה שובר לו את הבלעדיות.)

אני מנגן על פסנתר (זה אולי הזמן להבהיר שאני לא מוסיקאי מקצועי; לא בנגינה, לא בעיבוד, ולא בתיאוריה). אם כבר חפרת בארכיון, ישנם שרשורי החידון המיתולוגיים (שהם גם מפלצות מיתולוגיות, בני עשרות עמודים) שלדעתי הם מכילים חומרים מרתקים ושווים זהב, ושם גם פרסמתי כמה קטעי הקלטות קצרים כחידות זיהוי (אמנם באיכות גרועה למדי, אבל זה מה יש). כל פעם שאני יורד לשם שניה כדי להביא משהו מהמחסן, אני מוצא את עצמי שוב עובר על עוד ועוד עמודים ושורף עוד ועוד דקות.
(תרגיש חופשי לנסות לחפור אישית. לא יודע אם זה מקובל פה, אבל כולם כאן מיומנים פחות או יותר בלא לענות על שאלות שלא באות להם בטוב, אז מבחינתי אתה יכול להמשיך לנסות.)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב:(רק כאן, מול האיש הדיגיטלי, אני משתדל לרדת עליך באופן תקופתי. אולי האבסורדיות תאיר את עצמה באיזשהו שלב, ונחסוך כמה מאות שקלים לפסיכולוג).
רבים ניסו וכשלו. אבל שיהיה לך בהצלחה.
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

brother34 כתב:
רחלירחלי כתב:
שלום רחלי, אני חדש פה כמעט בדיוק כמוך, אבל לפחות את הצעד שהציע סבא (מותר לחדשים לקרוא לו ככה?) כבר עשיתי, ואת יכולה להתרשם
פה שאפילו כבר ניסו לעשות מה שאת מנסה. אני מהמר על אותן תוצאות בערך.
אני רק חושב, כהצעה בלבד, שאם היית כותבת בעצמך על עצמך (בייחוד למה בחרת בכינוי שלך? סתם, אני צוחק) זה היה אולי יותר מעודד אחרים לצעוד בעקבותייך.
(דרך אגב, אני לא יודע אם מקובל לחפור פה אישית, אבל כבר ראיתי שם שכתבת שאתה מנגן, R.G, אפשר לשאול על איזה כלי\ם?)
וואלה, אתה צודק ב-100%! אז אם הנושא כבר נידוש ונטחן מכל הכיוונים, אני אתן שורה-שתיים על עצמי וכאן נסגור את הבאסטה :)
אז ככה. אני רחלי, בת 18 ועשרה חודשים, מאיזור המרכז. סיימתי תיכון לפני שנה, וכיוון שאני מגדירה את עצמי דתייה לא התגייסתי לצבא אלא לשירות לאומי עד סוף השנה הבאה. התחביבים שלי הם לקרוא, לצפות בסרטים, לבלות עם חברות. התוכניות לעתיד הן ללמוד משפטים :) ומה המקור לכינוי? פחחח.

אגב, שאלה שייתכן שלא תרצו לענות עליה, אך היא די מדגדגת לי - איזו התנגדות יש לכם להיחשפות? אין צורך לעלות לפה מספרי תעודות זהות וחשבונות בנק, אבל לי באופן אישי יותר נעים לדבר עם בני אדם ולא עם שמות ווירטואליים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

רחלירחלי כתב:אז אם הנושא כבר נידוש ונטחן מכל הכיוונים ....
לא נדוש ולא נטחן, פשוט כי מעולם לא נתנו לו להידוש ולהיטחן. אבל נחמד להכיר אותך באופן סכמטי רחלי. :)
טיפ מסבא: שמות וירטואליים הופכים עם הזמן לבני אדם באופן הרבה יותר מלא משרטוטים (לא שאני נגדם. ולא שזה לא מעניין אותי). את בטח לא חדשה באינטרנט ויודעת את זה, לא?
[עריכה: אופס. שכחתי שאני כבר חי בדור הפייסבוק.]

לגבי השאלה שלך, מספר חשבון הבנק שלי הוא 29301749164/38. בדיוק זכיתי בהגרלה מחברת הלוטו התאילנדית.
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

אם קיבלתי קישור לשיח כמעט זהה שנערך בפורום, אז הנושא כבר נידוש... במיוחד שגרעין החברים המגיבים לא משתנה באופן עקבי! :)

"טיפ מסבא: שמות וירטואליים הופכים עם הזמן לבני אדם באופן הרבה יותר מלא משרטוטים (לא שאני נגדם. ולא שזה לא מעניין אותי). את בטח לא חדשה באינטרנט ויודעת את זה, לא?"

המממ אני מאוד מתנגדת לאמירה הזו. חדשה באינטרנט אני לא, ועדיין, באף מקום שהייתי בו לא נתקלתי בצורך להישאר חבויים מאחורי מסך עשן. תמיד באיזשהו שלב היה קם הרצון להכיר יותר, לשלוח תמונה או מינימום לחשוף את השם האמיתי. אל תשכח שאנחנו בעידן הפייסבוק, והפרטיות היא מצרך מבוקש שקשה להשיג בימים אלו. לכן אני עוד יותר מופתעת מהלך העניינים פה. אבל מילא, ברומא התנהג כרומאי! איך שנוח לכם חבר'ה :)

זכית בלוטו התאילנדי? מה אתה עוזר, אם הערך של הבאט כל כך נמוך שאפילו פלאפל אני לא אוכל לקנות בסכום הזכייה שלך? :wink:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

וואו, כל כך הרבה תגובות מאז שהייתי פה...אתמול בלילה! אני לא רגיל לכזה רצף תגובות פה.

ל-RG-היי, לא ציטטתי את אוקטרין במדויק. יש קצת שינויים בפיסוק. וכאלה... :P (גם זה לא היה באותו נושא ממש)

לרחלי-לי אין בעיה מיוחדת להיחשף. לא כיום, לפחות.

בהתחשב בכך שכבר נפגשתי במציאות עם חברת פורום אחרת(שלמרבה הצער כבר זמן רב למדי לא ממש פעילה כאן)-אני חושב שזה אומר שאני בסדר בקטע הזה :)

העניין זה לבחור למי להיחשף-אני גם מסוגל לנהל שיחות אישיות למדי וארוכות עם אנשים וירטואליים ו"אמיתיים" כאחד. תלוי לאיפה הרוח נושבת...
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

Octarine כתב:
60 שניות של אוף טופיק בענייני שמות:
מבין השריטות שיש לי, זו אחת מהם. אני לא אוהב כינויים או שמות חיבה... בקשר לכינוי הפורום, בחרתי לקרוא לעצמי Octarine וזה השם לו אני עונה. לא O ולא אוקטא. הם פשוט לא אני.
אבל לקרוא לך "צבע הכשף" אפשר? :blackeye:
Radioactive Grandpa כתב: אם כבר חפרת בארכיון, ישנם שרשורי החידון המיתולוגיים (שהם גם מפלצות מיתולוגיות, בני עשרות עמודים)
באמת ניסיתי לחפור גם שם, אבל אני לא ממש Kratos כשזה מגיע למפלצות מיתולוגיות, אז די מהר נשברתי. אולי יום אחד...
Radioactive Grandpa כתב: (תרגיש חופשי לנסות לחפור אישית. לא יודע אם זה מקובל פה, אבל כולם כאן מיומנים פחות או יותר בלא לענות על שאלות שלא באות להם בטוב, אז מבחינתי אתה יכול להמשיך לנסות.)
כשאתה כותב "כולם", אני מניח שאתה מתכוון לשבעת\שמונת המשתתפים הבולטים כאן. :?
רחלירחלי כתב:
אני רחלי, בת 18 ועשרה חודשים...

אגב, שאלה שייתכן שלא תרצו לענות עליה, אך היא די מדגדגת לי - איזו התנגדות יש לכם להיחשפות? אין צורך לעלות לפה מספרי תעודות זהות וחשבונות בנק, אבל לי באופן אישי יותר נעים לדבר עם בני אדם ולא עם שמות ווירטואליים.
(קודם כל, עכשיו אני מתפעל יותר מהסיקור שכתבת. יפה מאוד)

לא הבנתי אותך : את בעצמך כותבת בהודעה הבאה (כבר אין לי כח לצטט מפה ומשם) שפרטיות היא מצרך מבוקש שקשה להשיג בימים אלו, אז למה לא מובן לך שאנשים רוצים אותו? :scratch:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

רחלירחלי כתב:.... אל תשכח שאנחנו בעידן הפייסבוק, והפרטיות היא מצרך מבוקש שקשה להשיג בימים אלו.
מה שאמר האח. אם כך אנחנו צריכים לשמור על האווירה שלנו מכל משמר, ובכלל, להיות מוקד עליה לרגל. :)
brother34 כתב:באמת ניסיתי לחפור גם שם, אבל אני לא ממש Kratos כשזה מגיע למפלצות מיתולוגיות, אז די מהר נשברתי. אולי יום אחד...
אמנם לא הבעת עניין מיוחד, אבל במקרה ש-, הנה עשיתי גם לך קיצורי דרך. חידה 1, חידה 2, חידה 3. נסה אותן...
(לא שאני מתגאה בזה. להפך. אבל זה עדיין די נחמד בעיני, חוץ מהאיכות.)
ישנו גם העיבוד המלא (לא לפסנתר) שעשיתי ל-One Must Fall 2097 שאילו היה לו גימור טכני טוב יותר הייתי מפרסם אותו שוב ומספר עליו כאן.
brother34 כתב:כשאתה כותב "כולם", אני מניח שאתה מתכוון לשבעת\שמונת המשתתפים הבולטים כאן. :?
כשאני מדבר בשם "כולם", זה הכי מהימן כשזה מתייחס לי, עצמי, אני ואנוכי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא