אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשמח שכל אחד יכתוב כאן שורה אחת או שתיים על עצמו - שם, גיל, תחום עיסוק, לימודים, כמה זמן חבר בפורום, ולאמיצים מביניכם - מהו המקור לכינויים המאוד מאוד מיוחדים שלכם
ערב מצויין ושיח פורה
רחלי.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

בדיוק.עידן כתב:אה! בהצלחה עם זה![]()

בדיוק מכיוון שזה נלקח ממך במדויק.Octarine כתב:בדיוק.עידן כתב:אה! בהצלחה עם זה![]()
רחלירחלי כתב:אז ככה. היות ואני חדשה בשטח, אני לא מכירה בכלל את הנפשות הפועלות.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשמח שכל אחד יכתוב כאן שורה אחת או שתיים על עצמו - שם, גיל, תחום עיסוק, לימודים, כמה זמן חבר בפורום, ולאמיצים מביניכם - מהו המקור לכינויים המאוד מאוד מיוחדים שלכםככל שיותר - כן ייטב!
ערב מצויין ושיח פורה
רחלי.
שלום רחלי, אני חדש פה כמעט בדיוק כמוך, אבל לפחות את הצעד שהציע סבא (מותר לחדשים לקרוא לו ככה?) כבר עשיתי, ואת יכולה להתרשםRadioactive Grandpa כתב:היי רחלי, יש כאן כמה אנשים שעשויים לשמוח לשתף פעולה עם השרשור שפתחת עכשיו, אבל גם כמה שלא. אז התרומה האישית שלי תהיה להכיר לך קצת "איך זה עובד פה" מהצד של הנחבאים אל הכלים, לפחות על פי הצעתי. הדרך הטובה ביותר להכיר את הנפשות הפועלות בזמן המהיר ביותר היא לצלול קצת לארכיון, לחפור, ולהתחכך בהיסטוריה ובאווירה. אם זה ממש מעניין, אז יש פה ושם הרבה רמזים (ולמרבה המזל, יש את פורום "הדיבור החופשי" שמספק לא מעט מהחומרים האלו, והוא גם מאוד צעיר במונחים שלנו. כולה שנתיים וחצי). והדרך שבה אותם אנשים יכירו אותך טוב יותר, היא גם דרך ההשתלבות שלך כחלק מאיתנו לאורך זמן.
אבל זו רק השקפתי שלי. תכף יבואו עידן ואוקטרין ויש מצב טוב שהם יהיו מועילים יותר.
[טרום עריכה: הנה עידן כבר הקדים אותי...]
60 שניות של אוף טופיק בענייני שמות:Radioactive Grandpa כתב:(תגיד, הבנאדם האנאלוגי קצת יותר צלול בדעתו ובסדר עם זה שאני אקרא לו אוקטא?)

רבים ניסו וכשלו. אבל שיהיה לך בהצלחה.Radioactive Grandpa כתב:(רק כאן, מול האיש הדיגיטלי, אני משתדל לרדת עליך באופן תקופתי. אולי האבסורדיות תאיר את עצמה באיזשהו שלב, ונחסוך כמה מאות שקלים לפסיכולוג).
וואלה, אתה צודק ב-100%! אז אם הנושא כבר נידוש ונטחן מכל הכיוונים, אני אתן שורה-שתיים על עצמי וכאן נסגור את הבאסטהbrother34 כתב:רחלירחלי כתב:
שלום רחלי, אני חדש פה כמעט בדיוק כמוך, אבל לפחות את הצעד שהציע סבא (מותר לחדשים לקרוא לו ככה?) כבר עשיתי, ואת יכולה להתרשם
פה שאפילו כבר ניסו לעשות מה שאת מנסה. אני מהמר על אותן תוצאות בערך.
אני רק חושב, כהצעה בלבד, שאם היית כותבת בעצמך על עצמך (בייחוד למה בחרת בכינוי שלך? סתם, אני צוחק) זה היה אולי יותר מעודד אחרים לצעוד בעקבותייך.
(דרך אגב, אני לא יודע אם מקובל לחפור פה אישית, אבל כבר ראיתי שם שכתבת שאתה מנגן, R.G, אפשר לשאול על איזה כלי\ם?)

לא נדוש ולא נטחן, פשוט כי מעולם לא נתנו לו להידוש ולהיטחן. אבל נחמד להכיר אותך באופן סכמטי רחלי.רחלירחלי כתב:אז אם הנושא כבר נידוש ונטחן מכל הכיוונים ....
אבל לקרוא לך "צבע הכשף" אפשר?Octarine כתב:
60 שניות של אוף טופיק בענייני שמות:
מבין השריטות שיש לי, זו אחת מהם. אני לא אוהב כינויים או שמות חיבה... בקשר לכינוי הפורום, בחרתי לקרוא לעצמי Octarine וזה השם לו אני עונה. לא O ולא אוקטא. הם פשוט לא אני.
באמת ניסיתי לחפור גם שם, אבל אני לא ממש Kratos כשזה מגיע למפלצות מיתולוגיות, אז די מהר נשברתי. אולי יום אחד...Radioactive Grandpa כתב: אם כבר חפרת בארכיון, ישנם שרשורי החידון המיתולוגיים (שהם גם מפלצות מיתולוגיות, בני עשרות עמודים)
כשאתה כותב "כולם", אני מניח שאתה מתכוון לשבעת\שמונת המשתתפים הבולטים כאן.Radioactive Grandpa כתב: (תרגיש חופשי לנסות לחפור אישית. לא יודע אם זה מקובל פה, אבל כולם כאן מיומנים פחות או יותר בלא לענות על שאלות שלא באות להם בטוב, אז מבחינתי אתה יכול להמשיך לנסות.)
(קודם כל, עכשיו אני מתפעל יותר מהסיקור שכתבת. יפה מאוד)רחלירחלי כתב:
אני רחלי, בת 18 ועשרה חודשים...
אגב, שאלה שייתכן שלא תרצו לענות עליה, אך היא די מדגדגת לי - איזו התנגדות יש לכם להיחשפות? אין צורך לעלות לפה מספרי תעודות זהות וחשבונות בנק, אבל לי באופן אישי יותר נעים לדבר עם בני אדם ולא עם שמות ווירטואליים.

מה שאמר האח. אם כך אנחנו צריכים לשמור על האווירה שלנו מכל משמר, ובכלל, להיות מוקד עליה לרגל.רחלירחלי כתב:.... אל תשכח שאנחנו בעידן הפייסבוק, והפרטיות היא מצרך מבוקש שקשה להשיג בימים אלו.
אמנם לא הבעת עניין מיוחד, אבל במקרה ש-, הנה עשיתי גם לך קיצורי דרך. חידה 1, חידה 2, חידה 3. נסה אותן...brother34 כתב:באמת ניסיתי לחפור גם שם, אבל אני לא ממש Kratos כשזה מגיע למפלצות מיתולוגיות, אז די מהר נשברתי. אולי יום אחד...
כשאני מדבר בשם "כולם", זה הכי מהימן כשזה מתייחס לי, עצמי, אני ואנוכי.brother34 כתב:כשאתה כותב "כולם", אני מניח שאתה מתכוון לשבעת\שמונת המשתתפים הבולטים כאן.