Mari0
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Mari0
מוד(או אולי רימייק? רימייד? ווטאבר?) של SMB, שהוא שילוב של מריו ופורטל, יצא(נראה לי שכבר הזכרנו את זה פה בעבר, נכון?):
http://stabyourself.net/mari0" target="_blank
http://stabyourself.net/mari0" target="_blank
Re: Mari0
כן, אבל זה עדיין רעיון מגניב.עידן כתב:(נראה לי שכבר הזכרנו את זה פה בעבר, נכון?)
רעיון מגניב, יש מצב לא רע שגם הביצוע מעולה, אבל בבסיס זה עדיין SMB.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
פעמיים, למעשה. אבל עכשיו אפשר להוריד את זה...עידן כתב:(נראה לי שכבר הזכרנו את זה פה בעבר, נכון?)
Radioactive Grandpa כתב:פעמיים, למעשה. אבל עכשיו אפשר להוריד את זה...עידן כתב:(נראה לי שכבר הזכרנו את זה פה בעבר, נכון?)
תעדכן אם זה שווה משהו מעבר לעובדה ש"מגניב ליצור פורטלים". ב-SMB שיחקתי מספיק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא בתכניות שלי להתנסות בזמן הקרוב, אבל אם כן אעדכן כמובן. 
רשמיי הראשוניים(מאוד):
-מעבר לשלבים הרגילים של SMB יש שלבי "פורטל", שזה מצוין. הבעייה: שיטת החיים של SMB עדיין תקפה. נגעת בלייזר ומתת שלוש פעמים? המשחק נגמר. מעבר לכך אי אפשר לשמור מתי שרוצים אלא רק ליצור שמירה ולצאת. לדעתי זה ממש לא מתאים למשחק בסגנון הזה.
-השליטה במשחק לא נוחה, מבחינתי לפחות. גם אחרי ששיניתי מקשים. יש תמיכה לגיים-פאד, אבל הוא לא מזהה שני מקשים בגיים-פאד שלי, אז אני לא יכול להשתמש בו(אין מספיק מקשים).
-אי אפשר לשחק במסך מלא, ולהגדיל את המסך דרך התפריט לא עובד משהו. בכלל, התפריטים מזעזעים ולא נוחים בעליל.
-זה שיש מוסיקה מ-SMB זה נחמד. הבעייה שנראה שה-Theme של השלב הראשון של SMB לא מתחלף בשלבי פורטל! הוא כל כך לא מתאים גם. אותי, אישית, זה מחרפן.
שיחקתי ממש קצת, אז זה הכל לבינתיים.
-מעבר לשלבים הרגילים של SMB יש שלבי "פורטל", שזה מצוין. הבעייה: שיטת החיים של SMB עדיין תקפה. נגעת בלייזר ומתת שלוש פעמים? המשחק נגמר. מעבר לכך אי אפשר לשמור מתי שרוצים אלא רק ליצור שמירה ולצאת. לדעתי זה ממש לא מתאים למשחק בסגנון הזה.
-השליטה במשחק לא נוחה, מבחינתי לפחות. גם אחרי ששיניתי מקשים. יש תמיכה לגיים-פאד, אבל הוא לא מזהה שני מקשים בגיים-פאד שלי, אז אני לא יכול להשתמש בו(אין מספיק מקשים).
-אי אפשר לשחק במסך מלא, ולהגדיל את המסך דרך התפריט לא עובד משהו. בכלל, התפריטים מזעזעים ולא נוחים בעליל.
-זה שיש מוסיקה מ-SMB זה נחמד. הבעייה שנראה שה-Theme של השלב הראשון של SMB לא מתחלף בשלבי פורטל! הוא כל כך לא מתאים גם. אותי, אישית, זה מחרפן.
שיחקתי ממש קצת, אז זה הכל לבינתיים.
והנה סקירה קצרה אודות המשחק, מבית גיימר.
רק שהם אומרים בערך כלום שם...Gordi כתב:והנה סקירה קצרה אודות המשחק, מבית גיימר.