Octarine כתב:א. אני תמיד מרגיש שמרמים אותי שכשאני קונה פסקול של משחק, ב. מהרשימה אני מכיר רק את מאשינריום וכבר יש לי את הפסקול שלו ו-ג. לרוב פסקולים של משחקים לא עומדים בזכות עצמם.

אני אדגיש לגבי א' על
מה שאמרתי כבר, אותי מעצבן במיוחד כשבמשחק יש יותר חומרי פסקול ממה שמציעה המהדורה העצמאית. זה קורה המון, זה מקומם, ולא רק שזה לא צריך לקרות, אלא שתמונת המצב צריכה להיות הפוכה. וגם, לא איזה רמיקס וחצי (שאם הפסקול באמת טוב, כנראה שיהיו לא מעט חובבים שיקחו על עצמם לעשות דברים כאלו), אלא משהו נרחב ורציני יותר.
אפילו ב' רלוונטי אליי באופן מקרי, אבל אצלי הוא לא באמת שיקול...
ואני גם מסכים בהחלט עם ג' - נדירות הנעימות שעומדות לחלוטין בפני עצמן בלי איזה קישור לחווית משחק. ולא בטוח שאם זה קורה זו תכונה חיובית. הקשר לחוויה חיצונית הוא מה שהופך את הז'אנר הזה לכל-כך מעניין.
Octarine כתב:לסיכום, לא בשבילי. אבל עקרונית הייתי משלם על דבר כזה בהרכב אחר.
קצת מתנגש לי עם מה שאמרת קודם. סעיף ב' הפיל את זה? או שאתה מחכה לחבילה שבה גם ג' יפול?
עידן כתב:למרבה הצער אני פיראט כמעט חסר תקנה
מה זה, קבוצת תמיכה לפיראטים אנונימיים?... אתה אומר את זה כאילו אתה מצר על גורלך ואינך אחראי למעשייך...
לא, "כידוע" אין לי סטים. אז מה אם HIB תומכים
גם בסטים?.. ב"ה אפשר להשיג את התכנים דרך ערוצים נוספים שלא דורשים מה שסטים דורש. אה, ואם כבר אני מדבר על זה אז זו הזדמנות להשמיע קצת ביקורת שלילית עליהם. ב
חבילה הלפני-אחרונה קצב ההורדה היה בלתי נסבל. הייתי צריך לנסות להוריד את Shank איזה 3-4 פעמים עד שהוא ירד בשלמותו ולא הפסיק באמצע. ממש לא לעניין כשמדובר בתוכן כשבעצם הרכישה אתה למעשה רוכש את אפשרות ההורדה שלו.