ד"א הסגירה שלהם מהווה לנו בעיה במשחקי השת"ק.
Megaupload RIP
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Megaupload RIP
ד"א הסגירה שלהם מהווה לנו בעיה במשחקי השת"ק.
Re: Megaupload RIP
מכה קשה מאוד. גם Megavideo נסגר איתו
כבר רואים את ההשפעה של חוק ה-SOPA האיום והנורא?
כבר רואים את ההשפעה של חוק ה-SOPA האיום והנורא?
לזכרו של האתר:
http://www.youtube.com/watch?v=o0Wvn-9B ... re=related" target="_blank
SOPA חייב להיעצר, או ש-Youtube יהיה הבא בתור, אם תשאלו אותי...
למיטב הבנתי, סגירת MegaUpload היוותה שיא של חקירה שנמשכה שנתיים ואינה קשורה לSOPA.עידן כתב:לזכרו של האתר:
ככה לפחות הם טוענים, אבל עדיין יש להוקיע את חוק הSOPA ולקוות שלא ייושם.
כן, זה לא קשור ישירות ל-SOPA כי SOPA עוד לא אושר(בתקווה שאף פעם לא יאושר). הנקודה שלי היא, שזו יכולה להיות המציאות של עולם אינטרנטי בו SOPA קיים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חבל. ככל שהזמן עבר הם נהיו יותר סימפתיים ויעילים.
ידוע לך אם אתרים דומים אחרים גם נמצאים בתהליך כזה? (Rapidshare, וכו')idos055 כתב:למיטב הבנתי, סגירת MegaUpload היוותה שיא של חקירה שנמשכה שנתיים ואינה קשורה לSOPA.
שיט, עכשיו אני מבין למה סגרו אותו... אני לא יודע איך לקרוא לז'אנר החלול הזה של קליפים שבלוניים פרסומיים כאלו, אבל זה השיר הכי גרוע שנתקלתי בו בסוגה הזו, ה"מזהירה" ממילא...
כן, אנחנו בצרות... מקווה שלא יקרה מה שקרה עם משחקי השת"ק באגף הרומים. מזל שרוב מה שהועלה לשם הועלה במקביל גם לשרתים חיצוניים של מסע אל העבר (לפחות ברפרוף שטחי).Ingsoc כתב:ד"א הסגירה שלהם מהווה לנו בעיה במשחקי השת"ק.
דווקא אהבתי את השיר...
לגבי השת"ק-שימוש בשרתים חינמיים מכל סוג שהוא-מסוכן. אני מניח שהפתרון הכי טוב זה Multiupload, אבל גם זה לא מבטיח 100% חסינות...אין שום ערבות לכך שהם יחזיקו מעמד. Megaupload היה עוד האתר שהכי סמכנו עליו לאורך זמן.
אכן, במיוחד עם ההורדה של Megaupload תבשר אופנה חדשה של מחיקות בשרתים. בכל מקרה התחלתי כבר לעלות משחקים שהיו לי על המחשב ונמחקו ל-Multiupload.עידן כתב:לגבי השת"ק-שימוש בשרתים חינמיים מכל סוג שהוא-מסוכן. אני מניח שהפתרון הכי טוב זה Multiupload, אבל גם זה לא מבטיח 100% חסינות...אין שום ערבות לכך שהם יחזיקו מעמד. Megaupload היה עוד האתר שהכי סמכנו עליו לאורך זמן.
אאל"ט החקירה נגד MegaVideo היתה חשאית.Radioactive Grandpa כתב:ידוע לך אם אתרים דומים אחרים גם נמצאים בתהליך כזה? (Rapidshare, וכו')idos055 כתב:למיטב הבנתי, סגירת MegaUpload היוותה שיא של חקירה שנמשכה שנתיים ואינה קשורה לSOPA.
אישית, לא ידוע לי על אתרים אחרים הנמצאים בתהליך.
הם גם העלו מודעה באתר :http://www.megaupload.com/
כמה יעלה להחזיק את כל המשחקים על השרת של מסע אל העבר? אני חושב שאם כל אחד מהאנשים שהאתר הזה באמת חשוב להם ובאמת עזר להם יתרום סכום סמלי נצליח להגיע לסכום הדרוש לא?
אני חושב שסכום של 50-100 שקל זה סכום סביר ויפה בשביל לתרום ולא כואב מידי בכיס...
מה אתם אומרים? חבל לי שהאתר יאכל כאפות בגלל מציאות הזויה באינטרנט, בואו נשמור על האתר הזה, בנוסף אני מתזכר שוב בבקשה תכניסו את כל הלומדות/תוכנות/משחקים של EMH לשרת של האתר, היום זה MEGAUPLOAD מחר זה האתר שאליו הוא העלה
תקראו לזה אפילו חבילת לומדות 1, בלי סיקור אפילו יש שם המון חומר בעברית שזה תכלס מהות האתר
אני חושב שסכום של 50-100 שקל זה סכום סביר ויפה בשביל לתרום ולא כואב מידי בכיס...
מה אתם אומרים? חבל לי שהאתר יאכל כאפות בגלל מציאות הזויה באינטרנט, בואו נשמור על האתר הזה, בנוסף אני מתזכר שוב בבקשה תכניסו את כל הלומדות/תוכנות/משחקים של EMH לשרת של האתר, היום זה MEGAUPLOAD מחר זה האתר שאליו הוא העלה
תקראו לזה אפילו חבילת לומדות 1, בלי סיקור אפילו יש שם המון חומר בעברית שזה תכלס מהות האתר
באופן אישי אני לא חושב שקרה דבר כ"כ נורא.
אמנם השתמשתי בשירות שלהם לא מעט, אבל בסופו של דבר מדובר בעסק שמטרתו הייתה לשמש פלטפורמה להורדות פיראטית שהרוויח מזה מיליונים.
זה די הגיע להם.
אמנם השתמשתי בשירות שלהם לא מעט, אבל בסופו של דבר מדובר בעסק שמטרתו הייתה לשמש פלטפורמה להורדות פיראטית שהרוויח מזה מיליונים.
זה די הגיע להם.
בואו נהיה כנים, עזבו אותכם משטויות אין היום משתמש אחד באינטרנט שהוא לא פיראט אז מספיק עם הצביעות, אני אחד שקונה משחקים ומזמין גם משחקים מחו"ל אבל וואלה אם כל מה שהייתי משחק היה מבוסס רק על מה שקניתי המצב לא היה טוב בכלל
אני לא נכנס לדיון האם זה צודק או לא, מה שמענין אותי כרגע זה לעזור למסע אל העבר, הרבה משחקים של השיתוף קבצים למיטב ידיעתי היו עם מגהאפלוד, עכשיו לדעתי הפתרון לטווח הארוך הוא פשוט להעלות את כל המשחקים לשרת של מסע אל העבר, אני בדעה שאם הסיפור הזה כרוך בעלות כספית, כדאי שנבדוק אופציה לתרום, האתר הזה והמשתמשים פה עזרו לי ולהמון אנשים לא מעט פעמים, ואני באמת חושב שאם זה יעזור אז כדאי להתגייס בשביל המטרה הזאת
אני חושב שצריך לשמוע מה יש לגורדי להגיד על זה...
אני לא נכנס לדיון האם זה צודק או לא, מה שמענין אותי כרגע זה לעזור למסע אל העבר, הרבה משחקים של השיתוף קבצים למיטב ידיעתי היו עם מגהאפלוד, עכשיו לדעתי הפתרון לטווח הארוך הוא פשוט להעלות את כל המשחקים לשרת של מסע אל העבר, אני בדעה שאם הסיפור הזה כרוך בעלות כספית, כדאי שנבדוק אופציה לתרום, האתר הזה והמשתמשים פה עזרו לי ולהמון אנשים לא מעט פעמים, ואני באמת חושב שאם זה יעזור אז כדאי להתגייס בשביל המטרה הזאת
אני חושב שצריך לשמוע מה יש לגורדי להגיד על זה...
אין שום צביעות.
אני פשוט חושב שיש הבדל בין אדם פרטי שמוריד תוכן פיראטי, לאדם פרטי שמשתף תוכן פיראטי, לחברה מסחרית שעוסקת בהפצת תוכן פיראטי (גם בצורה עקיפה).
אני פשוט חושב שיש הבדל בין אדם פרטי שמוריד תוכן פיראטי, לאדם פרטי שמשתף תוכן פיראטי, לחברה מסחרית שעוסקת בהפצת תוכן פיראטי (גם בצורה עקיפה).
גם Filesonic נסגר.. אם כי עי"י הבעלים עצמם.