מבצעי חג מולד ב-Steam

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

מבצעי חג מולד ב-Steam

שליחה על ידי עידן »

נכנסו(כמו בכל שנה, לדעתי?) ל"שיא" שלהם(מה שאומר, שיגעון שופינג אמריקאי טיפוסי :P ). עכשיו בנוסף להנחות יומיות על מגוון רחב של משחקים, אפשר לקנות חבילות שלמות של משחקים(בד"כ של חברה מסויימת) בהנחה גדולה. זה לדעתי כמו כל שנה, כאמור.

אני חושב שמה שמעניין יותר זה המבצעים היומיים. דוגמאות שנראות לי מומלצות מהיום:

את Portal 2 אין לי צורך להציג, והוא נמכר עכשיו בהנחה של... 50%-75%...הם משנים את זה כל פעם שאני עושה רענון :)

Orcs Must Die! הוא משחק מצוין לפי מה ששמעתי למי שאוהב Tower Defense. הוא נמכר במחיר מצחיק של פחות מ-4 דולר.

Skydrift, שכבר הזכרתי אותו כאן, נמכר בהנחה יותר צנועה של כ-33%, אבל זה עדיין אומר שאני כנראה אקנה אותו, בעקבות ההמלצות החמות שהוא קיבל בסיקורים שראיתי. נמכר בקצת פחות מ-7 דולר כרגע.

עריכה: אה, גם Dead Island נמכר בהנחה קיצונית למדי של 83% כרגע, מה שמוריד את המחיר שלו לפחות מ-9 דולר (בשביל משחק שנמכר באופן רגיל ב-50 דולר).
הוא קיבל ציונים טובים, שילוב של FPS/RPG ואימה, פחות או יותר, לפי מה שהבנתי.

אם יש לכם עוד המלצות/הערות וכו' אתם מוזמנים לרשום :) אם זה מעניין אתכם, אוכל להשתדל לעדכן אתכם במבצעים על משחקים שנראים לי טובים בהנחות היומיות הבאות שיתקיימו.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: מבצעי חג מולד ב-Steam

שליחה על ידי Octarine »

תמשיך לעדכן.
מה הסיכוי שיהיה מבצע על Trine 2? אני מניח שלא גדול, כי הוא בדיוק שוחרר עכשיו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:תמשיך לעדכן.
מה הסיכוי שיהיה מבצע על Trine 2? אני מניח שלא גדול, כי הוא בדיוק שוחרר עכשיו.
אם הייתי צריך להמר, דווקא הייתי נותן לזה סיכוי מסוים, כי זה לא משחק AAA. יש הנחה על Trine הראשון.

על Skyrim למשל אין סיכוי, אם תשאל אותי(המשחק הנמכר ביותר בכל הזמנים ב-Steam אם שמעתי נכון? משהו כמו 10 מיליון עותקים)

עריכה: אה, סליחה, כנראה רק המשחק הנמכר הכי מהר בכל הזמנים ב-Steam. וגם בהפרש עצום, כך נראה:

http://www.gamesradar.com/skyrim-ships- ... ling-title" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

זה בסדר, אני לא לחוץ. גם ככה יש לי יותר מדי דברים שקניתי ועוד לא הגעתי אליהם.
אני אחכה שהוא יגיע ל-Humble Bundle כמו הראשון.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ושהוא יינתן כבונוס בחבילה הבאה. והבאה אחריה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:זה בסדר, אני לא לחוץ. גם ככה יש לי יותר מדי דברים שקניתי ועוד לא הגעתי אליהם.
אני אחכה שהוא יגיע ל-Humble Bundle כמו הראשון.
סבבה, למרות שאם יש משחק משובח שנמכר בהנחה באמת משמעותית, שווה לשים לב. המבצעים היומיים החדשים מפורסמים בשעה נוחה בשבילנו, לדעתי-8 בערב כל יום.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

שמתי לב למשהו: החבילות הגדולות של החברות שנמכרות בהנחות ענק כוללות לעיתים לא רק משחקים "קצת" ישנים(לדוגמא: Final Doom) אלא אפילו רומים! בחבילה של סגה, למשל, יש את Shining Force 2 שיצא לג'נסיס! אחלה משחק חבר'ה(בלי סרקזם)-רוצו לקנות!(סרקזם) :)
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

הערה לכל מי שמשתמש ב-Steam ולא שם לב: כנסו ל-Inventory שלכם, ותקבלו Coal אחד, שמאפשר לכם להשתתף בהגרלה שתיערך ב-2 בינואר(פרס ראשון: כל המשחקים ב-Steam). אתם יכולים לזכות בכאלו נוספים ע"י השגת Achievements במשחקים מסויימים(יש לכם גם סיכוי לקבל מתנה ישר). הסיכוי לזכות אפסי כמובן, אבל מה אכפת לכם? זה כמו לקבל כרטיס לוטו חינם. שימו לב שצריכים להיות לכם 10 משחקים ב-Wishlist כדי שתוכלו להשתתף בהגרלה.

מעבר לכך, קיבלתי גם קופון הנחה של 25% על משחקי Valve. אני יוצא מנקודת הנחה שכולם מקבלים אותו קופון, אבל אולי תקבלו קופון הנחה של חברה אחרת או משהו.

אוף, שוב אני עם הודעה שלישית רצופה באותו נושא...אבל אני לא ספאמר! אני משתדל להיות מועיל!
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

עידן כתב:הערה לכל מי שמשתמש ב-Steam ולא שם לב: כנסו ל-Inventory שלכם, ותקבלו Coal אחד, שמאפשר לכם להשתתף בהגרלה שתיערך ב-2 בינואר(פרס ראשון: כל המשחקים ב-Steam). אתם יכולים לזכות בכאלו נוספים ע"י השגת Achievements במשחקים מסויימים(יש לכם גם סיכוי לקבל מתנה ישר). הסיכוי לזכות אפסי כמובן, אבל מה אכפת לכם? זה כמו לקבל כרטיס לוטו חינם. שימו לב שצריכים להיות לכם 10 משחקים ב-Wishlist כדי שתוכלו להשתתף בהגרלה.
וכמו שהסתבר בשיחה עם עידן בסטים, אפשר גם לקבל משחקים רגילים. לדוגמה, עבדכם הנאמן קיבל :)
נערך לאחרונה על ידי Yoyole ב ג' דצמבר 20, 2011 3:38 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

יאפ, מסתבר שמקבלים או פחם או משחק חינם. קיצר-גשו ל-Inventory שלכם עכשיו.
חייבים לאהוב את חג המולד :lol:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

עידן כתב:אוף, שוב אני עם הודעה שלישית רצופה באותו נושא...אבל אני לא ספאמר! אני משתדל להיות מועיל!
עידן, זה בסדר. תירגע. :P
אתה מביא פה אחלה דיווחים לחבר'ה. ורצף מקרי של הודעות משתמש באותו נושא, לא זה מה שעושה ספאם.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

העדכון היומי:

ובכן, כמובן שהחנות של סטים לא ממש עומדת בעומס ב-8 בערב, אבל ממה שאני ראיתי אין יותר מידי דברים מיוחדים. בקצרה:

קודם כל, קניתי את Orcs Must Die! היום, והמבצע ממשיך עוד איזה 3 שעות בערך. בשביל פחות מ-4 דולר, מקבלים משחק מעולה. מומלץ בחום. (TB אהב:

http://www.youtube.com/watch?v=CqRcgaZnxh4" target="_blank)

אם עדיין לא קניתם את Dungeons Of Dredmor בחבילת Humble Bundle האחרונה, הוא נמכר בהנחה של 75% היום, מה שאומר שהוא נמכר בערך בדולר וקצת. הוא גם כולל Achievement יומי שעשוי לתת לכם משחק חינם/כרטיס הגרלה. מה שאומר-שווה.

Recettear: An Item Shop's Tale זה משחק חביב של ניהול חנות+משחק תפקידים. נמכר בהנחה נאה של 75% היום, מה שאומר 5 דולר.

לחובבי Action/Rpg בסגנון דיאבלו נמכרים בהנחה של 50% היום שני המשחקים בסדרת Sacred. אליי אישית זה לא מדבר.

גם משחקי The Witcher נמכרים בהנחה. הראשון ב-2.5 דולר בלבד, השני ב-24 דולר. אני לא התחברתי למשחק השני(הוא גם היה כבד בטירוף בשביל המחשב שלי), אבל חבר שלי אהב, והם קיבלו ציונים גבוהים.

בזאת מסתיימות ההמלצות שלי להיום, פחות או יותר. שאר הדברים לא ממש מדברים אליי.

אה, יש גם Lego Batman ב-5 דולר בלבד. לא שיחקתי בו, אבל משחקי לגו של Star Wars היו נחמדים, כיף לשחק בהם עם עוד חבר. מניח שזה שווה 5 דולר.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

חבר שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שאחד מה-Achievements היומיים שנותנים משחק חינם/כרטיס הגרלה נמצא במשחק חינם, והדרישה היא לזרוק כדור שלג על מישהו אחר. על הנייר לא נשמע קשה, ומכיוון שהמשחק חינם ובכל מקרה מקבלים משהו, שווה לנסות:

http://store.steampowered.com/app/99900" target="_blank

עריכה: הנה מדריך איך להשיג את ה-Achievement שצריך במשחק הזה:

http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2307034" target="_blank
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

(למישהו זה רלוונטי בכלל מה שאני רושם או שזה מיותר שאני מעדכן?)

היום יש Achievement אפילו יותר קל-פשוט תהיו חברים באיזו קבוצה מסכנה. משחק חינם/כרטיס הגרלה הכי קל שתקבלו כנראה(אגב, הסתכלתי בתקנון שלהם, הסיכוי לקבל משחק חינם הוא 25% אם אני מבין נכון. לא רע מידי, אבל אני עדיין לא זכיתי באחד).

ולמשחקים המומלצים שלי מהיום:

Neverwinter Night 2 עם כל התוספות שלו נמכר ב-5 דולר בלבד. אמנם לא שיחקתי ב-2, אבל את המשחק הראשון אהבתי מאוד והשקעתי בו לא מעט שעות.

משחקי סדרת Mount&Blade נמכרים ב-75% הנחה. בתכל'ס לדעתי כולם בערך אותו דבר, ואחרי כמה עשרות שעות המשחק כבר לגמרי ממצה את עצמו אם תשאלו אותי, אבל בכמה עשרות שעות הראשונות האלו הוא מצוין. בהחלט שווה כמה דולרים בודדים.

Sword&Soldiers זה משחק חמוד, אבל נמאס לי ממנו יחסית מהר, אז לא יודע כמה זה שווה את זה, אפילו אם זה רק 2.5 דולר.

זהו, אין היום משהו מאוד מיוחד מעבר לזה שאני מכיר/ממליץ.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

עידן כתב:(למישהו זה רלוונטי בכלל מה שאני רושם או שזה מיותר שאני מעדכן?)
(כן, כי סטים אצלי בד'כ סגור אז טוב לי שמישהו מעדכן)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא