הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום,
ראיתי שאין כאן את המשחק הנ"ל, ניסיתי להוריד ממקומות אחרים אבל המשחק פעל ללא סאונד, אז מחקתי, ניסיתי להוריד ממקור אחר והוא כבר לא נתן לי להשתמש בראפידשר.
יש סיכוי שאתם עושים טובה מאוד גדולה ומעלים את המשחק לכאן? התפלאתי שאין לכם אותו..
המון המון תודה!!
גם על תככי הרייטינג מגיע לכם קרדיט, במקרה שלא קיבלתם ממני
אין סאונד בכלל או שרק מוזיקה אין? אני לא מכיר את המשחק ואת תצורת הקבצים שאותה הורדת, אבל רוב הסיכויים הם שאם לא היה סאונד בכלל אז הפעלת את המשחק לא נכון.
בכל מקרה, אני אומר שוב שאני לא מכיר ולא יודע מה הוסר בריפ, אבל אם אתה מחפש את המלא (ISO), אפשר למצוא אותו ב old-games.ru או Underground Gamer.
אתה כבר מכיר את העניינים מספיק טוב כדי לדעת איזו שאלה אני מתעתד לשאול:
איך אתה מחלץ/מתקין/מפעיל את המשחק? (ובאיזו תצורה הוא בא: האם סתם קבצים? קובץ ISO? צמד BIN-CUE? וכו')
ובכן, אני לא אדע בוודאות עד שאני לא אבדוק ולצערי אין לי זמן לזה כעת. אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שיכול להיות שהמוזיקה נמצאת ברצועות REDBOOK ואם כן, יש סיכוי שהמשחק סובל מתסמיני "הכונן הראשון" ו-"אודיו אנלוגי" הידועים. אם נצא מנקודת הנחה שאכן כך, כדי לפתור את הבעיה אתה צריך לנסות את מה שרשום בנספחים א' ו- ב' בסוף המדריך הזה: http://www.old-games.org/iso.php" target="_blank
לחלופין, כדי לעקוף את שתי הבעיות הללו, אתה יכול פשוט לצרוב את המשחק לתקליטור ולנסות להפעיל אותו משם.
ניסיתי להוריד את הדמון טולס 3.47 והוא לא נתן בגלל בעיות תאימות, הדמון טולס לייט שבדרך כלל אני משתמש בו לא נותן בכלל את האופציה, כנראה לא תומך כמו שכתבת בנספח.
רק צריבה? זאת הדרך?
אתה לא חייב להוריד את 4.37, אתה יכול לנסות את מה שרשום בפיסקה האחרונה בנספח א' אם יש לך XP (אם יש לך מערכת הפעלה אחרת, תאמר לי), ובלי קשר, לעשות את מה שרשום בנספח ב'.
בכל מקרה, אם יהיה לי קצת זמן יותר מאוחר אני אנסה להוריד ולבדוק בעצמי.
אני כרגע משתמש עם דמון טולס לייט, בווינדוס 7.
ניסיתי לפי איך שאמרת, ולא מצאתי בכלל לשון של מאפיינים במאפיינים של הדיסק הוירטואלי.
יש לך רעיון מה עושים?
אחד העם כתב:א אמור לקרות משהו לא צפוי אחר כך לכונן הרגיל נכון?
אם לצטט את אחד המשחקים היותר מצחיקים שאני מכיר:
"That may be something you'll want to put on the warning label"
או במילים אחרות, אם הייתי צופה משהו לא צפוי אתה לא חושב שהייתי רושם את זה במדריך?
אולי כדאי לציין שבחלונות 7 זה קצת שונה ממה שרשום במדריך. שונה בכך שבמקום דאבל קליק על שם הכונן במנהל ההתקנים, אתה צריך ללחוץ עם הכפתור הימני ושם ללחוץ על Disable (או המקבילה העברית שלו). רק תזהר לא ללחוץ על Uninstall.