[בקשה למשחק]

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

יפתח3

[בקשה למשחק]

שליחה על ידי יפתח3 »

אני מחפש להשיג את המשחק disciples sacred lands אם תוכלו להעלות אותו לאתר אודה לכם מאוד תודה מראש
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: [בקשה למשחק]

שליחה על ידי Octarine »

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

או להוריד מ old-games.ru או Underground Gamer.

בזמנו המשחק הזה נמכר ב33 ש"ח בסלי המוזלים ברשתות. קניתי ולאחר כמה דקות של משחק כבר לא יכולתי לסבול יותר. המשחק הזה ביחד עם עוד כמה משחקים שבאו לפניו וגם אחריו גרמו לי להמציא את חוק ה"קודם מסיים - אח"כ קונה" שלי.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Og כתב:או להוריד מ old-games.ru או Underground Gamer.

בזמנו המשחק הזה נמכר ב33 ש"ח בסלי המוזלים ברשתות. קניתי ולאחר כמה דקות של משחק כבר לא יכולתי לסבול יותר. המשחק הזה ביחד עם עוד כמה משחקים שבאו לפניו וגם אחריו גרמו לי להמציא את חוק ה"קודם מסיים - אח"כ קונה" שלי.
דווקא אהבתי מאוד את משחקי Disciples 2. לא חושב ששיחקתי בראשון, אמנם.
עובר אורח

שליחה על ידי עובר אורח »

לא מסכים עם דבריו של עוג.
שיחקתי בדיסייפלז לראשונה לפני עשור, ולדעתי הוא משחק אדיר. נכון שהגרפיקה לא היתה בשמיים, אבל יש לו אחלה פסקול, והציורים של הדמויות שם הם נדירים (עד היום אני לא מוצא את האמן שצייר אותם), ואם אתה מצליח להתגבר על התחושה שזה ריפ-אוף של הירוז, זה באמת משחק מהנה. ככה גם ההמשך שלו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

עובר אורח כתב:לא מסכים עם דבריו של עוג.
שיחקתי בדיסייפלז לראשונה לפני עשור, ולדעתי הוא משחק אדיר. נכון שהגרפיקה לא היתה בשמיים, אבל יש לו אחלה פסקול, והציורים של הדמויות שם הם נדירים (עד היום אני לא מוצא את האמן שצייר אותם), ואם אתה מצליח להתגבר על התחושה שזה ריפ-אוף של הירוז, זה באמת משחק מהנה. ככה גם ההמשך שלו.
כאמור, למרות שלא שיחקתי במשחק הראשון, מה שאמרת נשמע לי מדויק למדי. זה מתחבר למה שכבר רשמתי על הירוס 6-צריך לפעמים לשים את ההשוואות בצד כדי להנות ממשחק שהוא באמת לא רע.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

כאמור, למרות שלא שיחקתי במשחק הראשון, מה שאמרת נשמע לי מדויק למדי. זה מתחבר למה שכבר רשמתי על הירוס 6-צריך לפעמים לשים את ההשוואות בצד כדי להנות ממשחק שהוא באמת לא רע.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא חושב שזה קשור להסכמה, זה עניין של טעם, אני פשוט לא אהבתי אותו. חשוב לציין ש:
עובר אורח כתב:אם אתה מצליח להתגבר על התחושה שזה ריפ-אוף של הירוז
זה בדיוק מה שחיפשתי כשקניתי את המשחק, ריפ-אוף של HOMM. אם הוא היה כזה, או אפילו איכשהו קרוב הייתי מרוצה.
עובר אורח

שליחה על ידי עובר אורח »

גם על עניין של טעם אפשר להסכים או לא להסכים. אבל תסכים איתי שאין טעם להמשיך להעמיק חפור בעניין :P

אגב הירוז וריפים, עוג, בפסקול של הירוז 2 שהעלת לאתר שמתי לב למשהו מוזר- המוזיקות של חצי מהטירות שם לקוחות מהירוז 3. סתם לתשומת ליבך :P
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא