שאלה בנושא BATCH FILES

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שאלה בנושא BATCH FILES

שליחה על ידי dj_anubis »

יש לי שאלה בנושא BATCH FILES

לצורך הדוגמא נסתכל על אמולטור של NES, אני רוצה לכתוב BATCH FILE שיוכל להריץ למשל את המשחק סופר מריו, מDISK ON KEY, בלי להיכנס לאמולטור וכל זה...

אם המשחק היה למשל בכונן C היה קל להפנות את האמולטור להיכנס לתיקיה שבה המשחק, כמו שניתן לראות פה:

קוד: בחירת הכל

C:\Games\Emulators\Nes\fceu.exe "C:\Games\Emulators\Nes\Roms\Super Mario Bros. (JU) [!].zip"
אבל DISK ON KEY יוכל להיות מוגדר באות אחרת בכל מחשב,איך אני אמור לשנות אותו את הקובץ כדי שזה יעבוד?
Og
מנהל
מנהל

Re: שאלה בנושא BATCH FILES

שליחה על ידי Og »

אם קובץ האצווה נמצא על הכונן הנייד, אז אין בעיה (כבר הסבירו לך פה איך לעשות את זה). אם לא, אני לא בטוח שזה אפשרי ואם כן, בטח שלא בקלות.
אז על איזה מצב אנחנו מדברים?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אם תגדיר בצורה יותר מדוייקת מה אתה רוצה לעשות, אני יכול לעזור לך ולכתוב סקריפט פייתון שיעשה מה שאתה רוצה.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי אני אסביר בצורה יותר מפורטת, אני גם זכרתי שהסבירו לי רק לא מצאתי את ההודעה, OG יש לך זיכרון חולני :wink: זה פשוט הזוי מאיפה אתה זוכר את הדברים האלה...

אוקיי אז ככה, אני רוצה לקחת דיסק און קי, לשים בתוכו נגיד את כל התיקיה של הNES (סתם בשביל הדוגמא)

אחר כך אני רוצה להכין נאמר 5 BATCH FILES שישבו גם על הדיסק און קי, והם יריצו משחקים מתוך הדיסק און קי עצמו (וככה להימנע מלחפש את האמולטור, להיכנס לתיקיה, FILE ואז OPEN ROM, אני רוצה להימנע מכל זה, שיהיו כמה קישורים בתיקיה הראשית של הדיסק און קי וזהו

הבעיה היא שאצלי הכונן הזה יכול להיקרא כונן F ואצל מישהו אחר G וכן הלאה, לכן יש בעיה לעשות הפניה ב-BATCH FILES לכונן ספציפי

מקווה שהייתי מספיק ברור הפעם, יש רעיונות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

עקרונית כל מה שאתה צריך לדעת זה שנקודה (.) אומרת "בנתיב הנוכחי". ככה שאם למשל האמולטור מותקן בכונן של ההחסן הנייד ב:
Emulators\Nes
והרומים ב:
Emulators\Nes\roms
אז אתה יכול ליצור בשורש הכונן של ההחסן הנייד קובץ אצווה עם התכן הבא:

קוד: בחירת הכל

.\Emulators\Nes\fceu.exe ".\Emulators\Nes\Roms\Super Mario Bros. (JU) [!].zip"
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »