[בקשה] הורדה של 200 משחקי ה-shareware המפורסמים.

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

lior111222
משתמש רשום
משתמש רשום

[בקשה] הורדה של 200 משחקי ה-shareware המפורסמים.

שליחה על ידי lior111222 »

רציתי בבקשה אם אפשר הורדה של 200 משחקי ה-shareware בחבילה אחת, כמו שזה בא עם הדיסק.

חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי למצוא את הכל בחבילה אחת, גם כשחיפשתי בעברית ובאנגלית. מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: [בקשה] הורדה של 200 משחקי ה-shareware המפורסמים.

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

זה אוסף מקורי ישראלי של דמואים. אני מניח שאף אחד לפניך לא חשב על הרעיון הזה.
נשמע לי לא רע. אם תרצה לאסוף את המשחקים אחד-אחד לאוסף מלא של גרסאות מלאות (ודמואים למה שלא יצאו גרסאות מלאות או שבלתי אפשרי להשיג אותן), זה יהיה דבר נחמד להעלות כאן לפורום, לדעתי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:זה אוסף מקורי ישראלי של דמואים. אני מניח שאף אחד לפניך לא חשב על הרעיון הזה.
נשמע לי לא רע. אם תרצה לאסוף את המשחקים אחד-אחד לאוסף מלא של גרסאות מלאות (ודמואים למה שלא יצאו גרסאות מלאות או שבלתי אפשרי להשיג אותן), זה יהיה דבר נחמד להעלות כאן לפורום, לדעתי.
או שאני לא הבנתי אותך, או שאתה לא הבנת אותו... כי לפי מה שאני הבנתי, הוא מחפש ISO של התקליטור המקורי.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

יכול להיות, אבל:
lior111222 כתב:כמו שזה בא עם הדיסק.
וגם החזרה הזו על המושג "בחבילה אחת". יש דרכים הגיוניות יותר לבקש את הדיסק גם אם לא מכירים את המושגים "ISO", "תמונה", וכו'.

וחוץ מזה, זה עדיין נשמע לי רעיון נחמד... גם כשאני חושב על זה, אפשר ממש לשחזר את הדיסק ולהחליף את תיקיות המשחק עם הגרסאות המלאות.
(הבעיה היא כמובן עדיין אותה בעיה - זמן וזכויות יוצרים על התפריטים. אבל זה יכול להיות מגניב...)
lior111222
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111222 »

טוב האמת שבילבלתי אתכם, אני הייתי מאוד רוצה את ה-ISO, אני לא מתכוון כאילו לחבילה אחת שאני צריך להוריד בעצמי אחד אחד מהמשחקים ולשים את זה בתוך תיקייה, לא.

אני מתכוון לקובץ ה-ISO המקורי של הדיסק, שיהיה ניתן אחרי שאני מוריד אותו להפעיל אותו כמובן עם daemon tools למשל, או שפשוט יותר לצרוב את הקובץ בדיסק כתמונה עם nero.

וכן התבלבלתי, אני יודע שזה אוסף ישראלי של הדמואים של המשחקים..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

למרבה הצער, מדיניות האתר היא לא להעלות תקליטורי אוסף מקוריים אלא רק לחדש את התפריטים שלהם.
(במקרה הזה, המדיניות הזו לא נוגעת לגולשים פרטיים אשר מוזמנים לשתף את התקליטורים שלהם על גבי הפורום).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא