משחקי "מחשבת" ועוד דומים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
האדם הקדמון
משחקי "מחשבת" ועוד דומים
קודם כל, תודה ענקית לאלה שהעלו את חברי פחד, פשוט החזרתם אותי לגיל 5-6 עם המשחק הזה, וזה מדהים שסיימתי אותו תוך פחות משעה וחצי-שעתיים במקסימום, משהו שאז היה קצת יותר מסובך, איזה משחק פשוט, זה לא יאמן.
רציתי לשאול בעקבות המשחק הזה ועוד כמה שאני זוכר מאותו ז'אנר- קסם התות, עירבוביה(בחיים לא סיימתי את המשחק הזה, הוא לא בא לי בטוב בזמנו משום מה), פטפט, דובון בלון(אגב זה השם של המשחק הזה?)
יש באתר או במקום אחר רשימה של משחקים בסגנון הזה מאותם הזמנים?
אם יש לכם עוד משחקים שככה מתחברים לרשימה שציינתי בעצמי, אני אשמח להזכר, כי באמת הם היו אחלה.
שוב, המון תודה!!
רציתי לשאול בעקבות המשחק הזה ועוד כמה שאני זוכר מאותו ז'אנר- קסם התות, עירבוביה(בחיים לא סיימתי את המשחק הזה, הוא לא בא לי בטוב בזמנו משום מה), פטפט, דובון בלון(אגב זה השם של המשחק הזה?)
אם יש לכם עוד משחקים שככה מתחברים לרשימה שציינתי בעצמי, אני אשמח להזכר, כי באמת הם היו אחלה.
שוב, המון תודה!!
Re: משחקי "מחשבת" ועוד דומים
משחקים של סקופס (חטיבת מעצבי משחקי הילדים של מחשבת) בסגנון קסם התות שאני יכול כרגע לחשוב עליהם ושמצויים באתר הם: צרה צרורה, המשאלה הקסומה, נינה הזחלולית ואולי גם מגפי החתול שפיץ (לא ראיתי אותו מעולם אז אינני יודע איזו משחקיות יש שם). גם את דובון בלון אני לא מכיר ולא יודע איזו משחקיות יש שם, אבל אם אתה מחפש "קווסטים לילדים" יש גם סדרת שלושת המשחקים של וירג'ין (טרטופיה, ג'וני קווסט, אי המסתורין) ואת "ספיידרמן: ששת הרשעים", רק שהם מיועדים לגילאים קצת יותר מבוגרים (הייתי אומר משהו כמו שנתיים-שלוש יותר).
אה, כן, יש גם את "המסע שלי לעולם הדמיון" שפחות או יותר לאותו גיל כמו קסם התות וגם את "מפתח הקסמים".
יש עוד אבל אני כרגע לא זוכר את כולם.
[חצי עריכה]
יש גם את משחקי "רוני הארנב" אבל שם המשחקיות שונה, כמעט ואין משמעות לעלילה ואני מאמין שזה לא הסגנון שאתה מחפש.
קח בחשבון, שלפחות נכון לעכשיו, כאשר אתה מביט במשחקים באתר ע"י סינון של קטגוריית ה- "כחול לבן", לא מופיעים שם משחקים שנמצאים בקטגוריית השת"ק אז אולי תרצה לעיין בה בנפרד כיוון ששם נמצאים רוב המשחקים שציינתי.
אגב, עובדה מעניינת: לרוב המשחקים של סקופס (אולי אפילו כולם) יצאו גם גרסאות בשפות אחרות (בעיקר אנגלית, צרפתית וספרדית).
אה, כן, יש גם את "המסע שלי לעולם הדמיון" שפחות או יותר לאותו גיל כמו קסם התות וגם את "מפתח הקסמים".
יש עוד אבל אני כרגע לא זוכר את כולם.
[חצי עריכה]
יש גם את משחקי "רוני הארנב" אבל שם המשחקיות שונה, כמעט ואין משמעות לעלילה ואני מאמין שזה לא הסגנון שאתה מחפש.
קח בחשבון, שלפחות נכון לעכשיו, כאשר אתה מביט במשחקים באתר ע"י סינון של קטגוריית ה- "כחול לבן", לא מופיעים שם משחקים שנמצאים בקטגוריית השת"ק אז אולי תרצה לעיין בה בנפרד כיוון ששם נמצאים רוב המשחקים שציינתי.
אגב, עובדה מעניינת: לרוב המשחקים של סקופס (אולי אפילו כולם) יצאו גם גרסאות בשפות אחרות (בעיקר אנגלית, צרפתית וספרדית).
-
האדם הקדמון
דווקא את שאר המשחקים שאתה ציינת אני לא מכיר, זה אומר שאין יותר טובים מאלה? טוב לדעת..
לא הבנתי מה אתה אומר...
ישנם כמה משחקים דומים שאני יכול להמליץ לך עליהם :האדם הקדמון כתב:קודם כל, תודה ענקית לאלה שהעלו את חברי פחד, פשוט החזרתם אותי לגיל 5-6 עם המשחק הזה, וזה מדהים שסיימתי אותו תוך פחות משעה וחצי-שעתיים במקסימום, משהו שאז היה קצת יותר מסובך, איזה משחק פשוט, זה לא יאמן.
שוב, המון תודה!!
• מגפי החתול שפריץ. סקופס
• הכינה נחמה. ?
• אבא עושה בושות. ?
• נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים. סקופס
• הפנתר הורוד : משימה בין לאומית. מדיה פלוס
• הפנתר הורוד : הוקוס פוקוס. מדיה פלוס
• תככי הרייטינג. גיליוטין
• גורדי בהרפתקה מהסרטים. קומפדיה
• איתמר מציל את הים. קומפדיה
עריכה :
סליחה על ההקפצה. ההודעה הופיעה לי כחדשה, דבר הגרם לבלבול.
נערך לאחרונה על ידי idoS ב ג' אוקטובר 11, 2011 5:21 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו שאומר עיתונאיש: משהו פה לא שייך.idos055 כתב: • תככי הרייטינג. גיליוטין
האמת, שקלתי לשים אותו במקום האחרון כי הוא קווסט בלתי ניתן להתחמקות. אם תרצה ואם לא, האירועים יתרחשו מכיוון שהם מוגדרים בזמנים. למרות זאת, ישנה מטרה, למצוא את הרוצח ולכן זה קווסט לכל דבר. בחרתי שלא לציין את פיפוש 1 ו2 כי הם שמים דגש על ההומור הכבד, לעומת זאת מצאתי לנכון לשבץ את "תככי הרייטינג" כי מבחינתי עלילת המשחק יותר דומה לקווסט (רוב הדיבורים קשורים לרציחות ומקנים לך רמזים מיהו הרוצח/ת, אין חפירות מיותרות ואם יש הן מזעריות).Octarine כתב:כמו שאומר עיתונאיש: משהו פה לא שייך.idos055 כתב: • תככי הרייטינג. גיליוטין
נערך לאחרונה על ידי idoS ב ג' אוקטובר 11, 2011 8:27 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכוונה שלי הייתה שהוא לא שייך לרשימה של משחקי ילדים.