לכל חברי המסע, יש לי בשורות טובות, האלבום החדש של Globus יצא לשוק!
האלבום החדש נקרא Break from this world והוא יצא ב26 לאוגוסט.
מישהו מתכוון לרכוש לגנוב אותו? האם יצא למישהו כבר לשמוע שירים מהאלבום הנוכחי/מהאלבום הקודם (Epicon)?
האזנתי לשיר, נחמד אם כי לא הטעם שלי ולא עשה לי חשק לחפש שירים אחרים.
בשנים האחרונות אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית... רגע, לא כתבתי על זה כבר? אה, לא, זה היה בקווסט העברי. אז מי שמתעניין בטעם שלי שיחפש אותי שם.
רפרפתי בהודעות שלך ב"קווסט העברי" ואני חייב להודות, ציינת שמה שמות של אומנים שלא היה לי מושג שהם קיימים (כן, גם אני חלק מהמהפכה המזרחית לצערי). האזנתי למספר שירים והתרשמתי מהם מאוד. מה שכן, לטעמי הם עדיין לא מתאימים לסגנון שאני אוהב. בשנים האחרונות התחלתי לפתח אהבה למטאל, אופרה וסימפוניה (Epica, Nightwish, Within Temptation, Delian וכ'ו). הנה שיר מאוד מוצלח מהאלבום החדש של Globus לחובבי האופרה : http://www.youtube.com/watch?v=Ao-J3Vg-U_E" target="_blank
ידיעותיי המועטות לגבי אומנים ישראלים זה דבר שמאוד חורה לי ואולם אני מתרץ את זה בכך שעד היום עבדתי כמלצר באולם אירועים וכאחראי משמרת בדומינוס (כשעד 4 בצהריים אנו נוהגים להאזין למדיות פיזיות צרובות של מזרחית).
מה דעתך על שיר האופרה שצירפתי כעת? דרך אגב נחמד לפרוץ את האנונימיות הוירטואלית ולדעת שאתה מבאר שבע
עריכה:
מסתבר שאני בכל זאת מכיר את רוני אלטר. קראתי בויקיפדיה שהיא היתה חלק ממערך הקלטת שיר הנושא של בובות
idos055 כתב:רפרפתי בהודעות שלך ב"קווסט העברי" ואני חייב להודות, ציינת שמה שמות של אומנים שלא היה לי מושג שהם קיימים
כן, לכן הם נחשבים אמני אינדי. [הכנס כאן Hipster Kitty]
idos055 כתב:מה שכן, לטעמי הם עדיין לא מתאימים לסגנון שאני אוהב.
אני לא כועס.
idos055 כתב:מה דעתך על שיר האופרה שצירפתי כעת?
כמו שאמר איש אחד שאני מכיר: "לטעמי הם עדיין לא מתאימים לסגנון שאני אוהב."
אני לא שומע או אוהב מטאל בד'כ, אבל אם כבר הנה דגימה מלהקה שנקראת Distorted Harmony שאני במפתיע מחבב+. כרגע מכיר אותם רק מיוטיוב אבל מקווה להגיע להופעה יום אחד.
idos055 כתב:דרך אגב נחמד לפרוץ את האנונימיות הוירטואלית ולדעת שאתה מבאר שבע
ששש, אל תגלה!
idos055 כתב:מסתבר שאני בכל זאת מכיר את רוני אלטר. קראתי בויקיפדיה שהיא היתה חלק ממערך הקלטת שיר הנושא של בובות