הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
כשהייתי ביסודי היה לנו שיעור מחשבים ומדי פעם היינו משחקים משחקים של מט"ח ושל תקוע מחשבים.
חלק מהמשחקים יש באתר כמו המשחק של 2 הגמדים שמלמדים איות וקריאה או בונוס או "מה עם המים בנגב" וכד'
אני מעוניין בדיסקים המלאים להורדה בחינם (נראה לי שזה בדיסק, אם כי על המחשב בבית ספר זה כבר היה מותקן...)
אני מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה
מה שיש באתר זה מה שיש, מלבד משחקים שמחכים להכנס לאתר כשיהיה למנהל האתר זמן. אם יש לך שמות ספציפיים של משחקים מועדפים ובמקרה הם נמצאים ברשימת ההמתנה, אז אם תגיד לנו את השמות וסביר להניח שמקומם בתור יעבור להיות ראשון או קרוב לכך.
Og כתב:מה שיש באתר זה מה שיש, מלבד משחקים שמחכים להכנס לאתר כשיהיה למנהל האתר זמן. אם יש לך שמות ספציפיים של משחקים מועדפים ובמקרה הם נמצאים ברשימת ההמתנה, אז אם תגיד לנו את השמות וסביר להניח שמקומם בתור יעבור להיות ראשון או קרוב לכך.
תודה רבה, אבל אני לא זוכר שמות ספציפיים אז אני אחכה בסבלנות...(:
ביקשתי את כל הדיסק????????? [/quote]
ביקשת דיסק שאתה לא יודע מה שמו, או אפילו אם הוא קיים. כל מה שאתה יודע הוא שאם הוא קיים יש בו את שלושת המשחקים שציינת. נו באמת. איך אנחנו יכולים לעזור לך ככה?
ואין צורך להתרגז. מנסים לעזור לך.
אני לא זוכר את כל המשחקים נכנסנו רק למה שהמורה אמרה.
אבל מידי פעם היינו פותחים קצת משחקים לזמן קצר בלי שהמורה תשים לב.
זה היה מזמן, אני פשוט לא זוכר כ"כ, אבל מה שאני כן זוכר זה שנהננו מאד.(אם זה עוזר )
ואם כבר אני כאן,
כשהייתי קטן (בערך בן 5), היה לי משחק עם הארנב הורוד של הבטריות, ברח לי השם שלו.
אני לא זוכר מה הוא עושה אני רק זוכר אותו.
אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל תסלחו לי.....
אורח כתב:ואם כבר אני כאן,
כשהייתי קטן (בערך בן 5), היה לי משחק עם הארנב הורוד של הבטריות, ברח לי השם שלו.
אני לא זוכר מה הוא עושה אני רק זוכר אותו.
אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל תסלחו לי.....
אתה מתכוון לשפן של אנרג'ייזר? לא הייתי קורא לדיסק שלהם משחק בדיוק... בכל מקרה יש הורדה שלו בנוסטלגיה ולתמיד: