הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
יש לי כמה קופסאות. לא יודע כמה שרדו, אבל כמה קופסאות בטח יש לי איפשהו. אבל לא של משחקים ישראלים, לדעתי, ולכן זה קצת חסר טעם כי את הרוב אם לא הכל בטח יש כבר ב-Moby.
כשאני מעלה משחקים לפעמים אני סורק גם עטיפות וקופסאות, אבל אתה כבר יודע את זה, Ingsoc, אחרי הכל, גנבת ממני כמה תמונות והעלית אותן למובי עבור נקודות. זו הסיבה שעכשיו אני משתמש בחותמת מים בתמונות שאני מעלה.
Ingsoc כתב:חשבתי לקחת יוזמה וליישם את הרעיון של בובין בקשר ליצירת מאגר של קופסאות משחקים בעברית.
תודה רבה, שמרתי את התמונות בצד, אני מקווה שמתישהו יהיה אפשר להכניס את זה כפינה לאתר.
Octarine כתב:הרעיון הזה נשמע לי מוכר... http://osherbligvulot.com/hebrewquest/p" target="_blank ... f=1&t=2203
(לצערי נראה ש"מוזיאון הקווסטים הישראלי" כבר לא פעיל)
בתור אחד שפעיל שם, אתה חושב שהם ישמחו לתרום כמה סריקות? תוכל אולי לשאול?
Octarine כתב:יש לי כמה משחקים בקופסאות גדולות, אם הדבר הזה באמת יתפוס תאוצה אני יכול לסרוק אותם.
אני אישית מאוד אשמח אם זה יקרה, ולו רק בשביל הערך הארכיוני של הדבר (וכמובן, בשביל הפינה באתר שעוד תגיע ביום מן הימים).
לגבי החותמות מים...אחד הדברים שהכי מבעסים בלשון המעטה במובי גיימס זה שאי אפשר לקבל תמונה נקייה של העטיפות, נורא מרגיז שאפילו אם הייתי עושה שם חשבון לא הייתי יכול לקבל את התמונות נקיות...וזה מבעס כי מדובר באמת בנוסטלגיות והלוגו הדפוק שלהם ממש מעצבן
dj_anubis כתב:לגבי החותמות מים...אחד הדברים שהכי מבעסים בלשון המעטה במובי גיימס זה שאי אפשר לקבל תמונה נקייה של העטיפות, נורא מרגיז שאפילו אם הייתי עושה שם חשבון לא הייתי יכול לקבל את התמונות נקיות...וזה מבעס כי מדובר באמת בנוסטלגיות והלוגו הדפוק שלהם ממש מעצבן
זהו שאפשר לקבל את הסריקה של העטיפה נקייה ואפילו ברזולוצייה המקורית
אתה הולך לסרוק את כל הדיסקים שחולקו בוויז? אני לא מבין מה הטעם. זה סתם דיסק. חשבתי שהרעיון זה לתעד קופסאות.
בכל מקרה, יש לי די הרבה מהם (מאז שהתחילו ועד גיליון 120 בערך), אם חסר לך משהו באמצע.
Octarine כתב:אתה הולך לסרוק את כל הדיסקים שחולקו בוויז? אני לא מבין מה הטעם. זה סתם דיסק. חשבתי שהרעיון זה לתעד קופסאות.
בכל מקרה, יש לי די הרבה מהם (מאז שהתחילו ועד גיליון 120 בערך), אם חסר לך משהו באמצע.
הרעיון המקורי היה לתעד את הקופסאות, העטיפות, וגם את התקליטורים/דיסקטים עצמם, בדומה למספר אתרים אחרים (רק שכאן - בשפה העברית).
אני לא מתכוון לסרוק את כל הדיסקים שחולקו בוויז, נותרו לי רק בודדים.