ראיתי שעניתם לי כלכך מהר ובכזו אדיבות וסבלנות (כן, כן, סבא, הגעתי עם עוד שאלה.. אל תהרוג אותי...
אז התיאור של המשחק- או יותר נכון, שביבי התיאור שזכורים לי משנות ילדותי המוקדמות, ככה, נלך לפי מה שכתוב ב"חוקי הפורום":
טווח שנים/ חברה- אין לי צל של מושג.
שפה- אנגלית, כמובן. (וזה היה ממש מרגיז, שתדעו, כי עדיין לא ידענו אנגלית כששיחקנו בזה.)
ז'אנר- לא יודעת בדיוק מה ההגדרה של המילה ז'נאר,
זוית ראיה- אם אני לא טועה ראו מלמעלה, או ממש באלכסון. אבל קחו את זה בעירבון מוגבל, אני אפרט בהמשך.
צבעים- טוב, המשחק היה די "מפוקסל" ולא כמו של היום, כמובן, אבל היה לו קשת צבעים די רחבה.
תיאור של הגיבורים- טוב, זה קל. יש רק גיבור אחד, שזה בעצם השחקן (להלן 'אתה'). אתה, וכך כל שאר האנשים במשחק נראים די בקטן, בערך גודל של משבצת של מקלדת. (טוב, אני יודעת שזה לא ממש גודל אוניברסלי, אבל הסרגל שלי לא בטווח ראיה) יכלת לדבר עם אנשים, לא היית יכול לבחור מה לומר, כמו שיש בשולית המכשף למשל, אלא צפית מן הצד בדו שיח שניהל השחקן עם הפרטנר.
כל שאר הדברים שיש בחוקי הפורום לא ממש רלוונטים, כי פשוט אין לי מושג, אני מתארת לעצמי שקהל היעד היה פחות מגיל 20, אבל, כרגיל- יכול להיות שאני טועה...
והכי חשוב- תיאור של המשחק: היו היתה מדינה, טוב, לא בטוח שמדינה, אבל בטוח שלא עיר או כפר, אז נניח שמדינה, שנשלטה בידי ייצור רשע ואכזרי (להלן
עליך להגיע אל
אני זוכרת שהיתה רק דרך אחת להרוג את
טוב, גם ככה זה מספיק ארוך, אז אם אתם יודעים- אשמח כמובן מאד!
תודה ושוב תודה!