מסך מלא

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

מסך מלא

שליחה על ידי אורח »

יש לי בעיה, כל משחק שאני מפעיל עם DOSBOX לא נותן אפשרות למסך מלא,
ראיתי שיש על הענין פה אשכול ארוך, אבל לא הבנתי מילה

תודה :oops:
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: מסך מלא

שליחה על ידי Octarine »

שלב 1: תלמד עברית.

שלב 2: alt+enter
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

Octarine כתב:שלב 1: תלמד עברית.
תהיה נחמד אל האורחים שלנו.
כמו שOctarine אמר, לחיצה משולבת על המקשים Alt+Enter אמורה להגדיל לך את התוכנה למסך מלא.
דרך אגב, אשמח אם תצרף פה את הקישור ה"לא מובן" שנתקלת בו. אולי אוכל לשכתב את ההסבר (במקרה הצורך ואיני מאמין שצריך).
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

כשהאורחים שלנו לא יזרקו משפטים סתומים כמו "לא הבנתי מילה" זה יעלה לי את המוטיבציה להיות נחמד.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:כשהאורחים שלנו לא יזרקו משפטים סתומים כמו "לא הבנתי מילה" זה יעלה לי את המוטיבציה להיות נחמד.
+1

עריכה: למרות שאני גם לא בעד להיות "לא נחמד"...אני משתדל לתת פשוט תשובה כשאפשר. אבל אני יכול להבין מאיפה זה נובע...
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה רבה לכל העוזרים,

אני באמת מתנצל ששאלתי שאלה כה פשוטה, אבל זה עזר לי מאד.
אני באמת אשתדל ללמוד יותר טוב עברית :study:, למרות שבקישור המצורף שראיתי הרוב זה מילים לועזיות/אנגלית, אבל לא משנה העיקר ש ALT+ENTER אני מבין.
בכל אופן שלחתי את הקישור למרות שלא נראה לי שצריך לשכתב אותו, הוא פשוט מיועד למקצוענים יותר ולכן לא הבנתי מילה.
תודה רבה לכולם .
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אורח, אם Alt+Enter אכן ענה על רצונך, אל תוטרד מהשפה באשכול המקושר, שם הבעיה היתה מורכבת בהרבה.
אתה מוזמן לשוב ולשאול כל שאלה, מורכבת או פשוטה. כדאי להכיר את מדור העזרה של האתר על כל פנים, מכיוון שהרבה תשובות לשאלות בסיסיות נמצאות שם בין המדריכים.
עידן כתב:
Octarine כתב:כשהאורחים שלנו לא יזרקו משפטים סתומים כמו "לא הבנתי מילה" זה יעלה לי את המוטיבציה להיות נחמד.
+1
-2

יש הבדל רב בין "לא הבנתי כלום" כשמדובר במדריך לאחר שהופנה לשם, לבין מישהו שלא רק שפתח בשאלה בצורה מנומסת, אלא אפילו טרח לבדוק באשכולות הסמוכים משהו שנראה כמו תשובה.
אני לא חושב שיש סיבה לגסות הזו, ובטח שלא במקרה הזה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:אורח, אם Alt+Enter אכן ענה על רצונך, אל תוטרד מהשפה באשכול המקושר, שם הבעיה היתה מורכבת בהרבה.
אתה מוזמן לשוב ולשאול כל שאלה, מורכבת או פשוטה. כדאי להכיר את מדור העזרה של האתר על כל פנים, מכיוון שהרבה תשובות לשאלות בסיסיות נמצאות שם בין המדריכים.
עידן כתב:
+1
-2

יש הבדל רב בין "לא הבנתי כלום" כשמדובר במדריך לאחר שהופנה לשם, לבין מישהו שלא רק שפתח בשאלה בצורה מנומסת, אלא אפילו טרח לבדוק באשכולות הסמוכים משהו שנראה כמו תשובה.
אני לא חושב שיש סיבה לגסות הזו, ובטח שלא במקרה הזה.
יש משהו בדבריך. למרות שגם אני הסתייגתי מהגסות, אחרי בחינה מחודשת של העניין לגופו, אני מניח שבמקרה הזה Octarine טעה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

גם אני -1. זה באמת היה Uncalled for.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא