שוליית המכשף 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
שוליית המכשף 1
הורדתי את משחק שוליית המכשף 1 לאייפון שלי, הכל עובד לי מעולה,וגם מידי פעם אני מציצה ברמזים באתר... אבל יש קטע שאני תקועה בו כבר יומיים... פשוט משהו לא מסתדר לי......!! עזרה מישהו??
".When you want to shoot, shoot. Don't talk"
הייתי עוזר אבל אינני מסוגל, כרגע.
Re: שוליית המכשף 1
אולי אם תספרי איפה את תקועה נוכל לעזור לך.
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

לפי התמונת פרופיל שלך אני מניח שאתה מכיר את המשחק די טוב...Octarine כתב:אולי אם תספרי איפה את תקועה נוכל לעזור לך.
מה היה הרמז הראשון שלך? 
טוב אז ככה : לאחר שנכנסתי לקרטון שהיה ליד המכולת הגעתי למערה כזאת שמלאה בקרטונים,הרמתי משם את ספר הלחשים וממנו נפל נייר לבן וגם אותו הרמתי..
ישנה דלת יציאה מהמערה שנעולה,ברמזים רשום : "השתמשו בדף עם הדלת ובעצם עם המנעול. הרימו את הדף והשתמשו במפתח החדש עם המנעול.."
כאמור כך עשיתי... והנייר נפל מהכובע הרמתי אותו כאמור ברמזים והיו שני צלילים כאלה שנכנס משהו לכובע.. אך רק הנייר נכנס.. לא הופיע שום מפתח..
ושוב ניסיתי השתמשתי עם הנייר עם המנעול הוא שוב נפל מהכובע הרמתי ושוב רק נייר היה לי בכובע... משהו מוזר....
ישנה דלת יציאה מהמערה שנעולה,ברמזים רשום : "השתמשו בדף עם הדלת ובעצם עם המנעול. הרימו את הדף והשתמשו במפתח החדש עם המנעול.."
כאמור כך עשיתי... והנייר נפל מהכובע הרמתי אותו כאמור ברמזים והיו שני צלילים כאלה שנכנס משהו לכובע.. אך רק הנייר נכנס.. לא הופיע שום מפתח..
ושוב ניסיתי השתמשתי עם הנייר עם המנעול הוא שוב נפל מהכובע הרמתי ושוב רק נייר היה לי בכובע... משהו מוזר....
יש עצם בחדר, צריך לדחוף אותה בחור המנעול כשהדף נמצא מתחת לדלת. ככה מפילים את המפתח.
[עריכה] הממ... נראה לי שלא עניתי על השאלה שלך. אם סיימון לוקח את המפתח אי אפשר להשתמש שוב בנייר על הדלת (הוא אומר "כבר יש לי את המפתח"). אז או שיש לך את המפתח ולא שמת לב (הוא קטן ומוזהב) או שזה באג.
[עריכה] הממ... נראה לי שלא עניתי על השאלה שלך. אם סיימון לוקח את המפתח אי אפשר להשתמש שוב בנייר על הדלת (הוא אומר "כבר יש לי את המפתח"). אז או שיש לך את המפתח ולא שמת לב (הוא קטן ומוזהב) או שזה באג.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ב' מאי 02, 2011 11:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אההה את זה לא היה בספר הרמזים...
אבל..................... נעלם לי הנייר פתאום... אני תמיד עושה שמירה למשחק ועכשיו כשטענתי אותו לשחק אין את הנייר בכובע פתאום.. רק הספר לחשים ...
התשמשתי בעצם והמפתח נדחף החוצה הוא לא נמצא במסך או משהו... ואני עדיין תקועה
אבל..................... נעלם לי הנייר פתאום... אני תמיד עושה שמירה למשחק ועכשיו כשטענתי אותו לשחק אין את הנייר בכובע פתאום.. רק הספר לחשים ...
התשמשתי בעצם והמפתח נדחף החוצה הוא לא נמצא במסך או משהו... ואני עדיין תקועה
אוףףף לא אין לי מפתח בכובע בדקתי טרליון פעם...
וכשאני מנסה לפתוח את הדלת הוא אומר שנעול..
וכשאני מנסה שוב עם העצם הוא אומר:"כבר שלפתי את המפתח מהמנעול"
אבל אוחח אין לי שום מפתח בשום מקום, ובאמת באסה עם זה באג בייחוד ששילמתי על המשחק הזה 2 $ !!
זה היה לפני שפרצו לי את המכשיר..
וכשאני מנסה לפתוח את הדלת הוא אומר שנעול..
וכשאני מנסה שוב עם העצם הוא אומר:"כבר שלפתי את המפתח מהמנעול"
אבל אוחח אין לי שום מפתח בשום מקום, ובאמת באסה עם זה באג בייחוד ששילמתי על המשחק הזה 2 $ !!
זה היה לפני שפרצו לי את המכשיר..
אולי תפני למי שהמיר את זה לאייפון? מאיפה קנית את זה?
רכשתי את זה מ app stroe...

הצלחתיייי
כנראה באמת היה באג במסך הזה
טענתי שלב לפני ועשיתי הכל מחדש שוב,ופתאום כן הופיע המפתח
))
איזה מרוצה אני!
תודה רבה על העזרה..
תבין עברתי ניתוח ואני בבית כבר חודשיים וחצי והמשחק הזה שורף לי שעות בין היתר
כנראה באמת היה באג במסך הזה
טענתי שלב לפני ועשיתי הכל מחדש שוב,ופתאום כן הופיע המפתח
איזה מרוצה אני!
תודה רבה על העזרה..
תבין עברתי ניתוח ואני בבית כבר חודשיים וחצי והמשחק הזה שורף לי שעות בין היתר
אני שמח לשמוח שהסתדרת.
הייתי שולח מייל למפתחים בכל מקרה; אם באמת יש כאן באג כדאי ליידע אותם.
הייתי שולח מייל למפתחים בכל מקרה; אם באמת יש כאן באג כדאי ליידע אותם.
נכון אני בהחלט אשלח!!
שוב תודה רבה על העזרה
שוב תודה רבה על העזרה