הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אהלן חברה,
אני כותב לכם באמת מתוך ייאוש ושנים של ניסיונות להפעלת המשחק הנסיך הפרסי תלת מימד, prince of persia 3D
כבר ניסיתי הכל, המשחק מתאים רק לwin 98 או win 95 וחובה שיהיה מאיץ תלת מימדי.
דוס בוקס מן הסתם לא עובד כי זה לא משחק בדוס,וירטואל מאשין\בוקס\VMware לא נותנים לאותן מערכות הפעלה האצה תלת מימדית והמשחק לא יכול לרוץ.
כמובן שעל אקס פי המשחק קורס כנ"ל ויסטה ווינדווס 7.
לא יודע כל כך איך לעזור לך חוץ מלהגיד שהמשחק הזה פשוט ג ר ו ע!!! יצא לי לשחק בו לפני כמה שנים וזה היה מעצבן בטירוף אתה יכול רק להסתובב ורק אז לרוץ קדימה השליטה נוראית הצבעים כהים יש כל כך הרבה משחקי נסיך פרסי תלת מימד כל כך כיפיים חבל שסתם תענה את עאצמך במשחק שבאמת לא כיף לשחק בו...אבל זאת רק דעתי
dj_anubis כתב:לא יודע כל כך איך לעזור לך חוץ מלהגיד שהמשחק הזה פשוט ג ר ו ע!!! יצא לי לשחק בו לפני כמה שנים וזה היה מעצבן בטירוף אתה יכול רק להסתובב ורק אז לרוץ קדימה השליטה נוראית הצבעים כהים יש כל כך הרבה משחקי נסיך פרסי תלת מימד כל כך כיפיים חבל שסתם תענה את עאצמך במשחק שבאמת לא כיף לשחק בו...אבל זאת רק דעתי
חג שמח
איכות המשחק לא כל כך שייכת לתחושת הנוסטלגיה. אפשר לומר כמעט על כל המשחקים שבאתר שהם גרועים, אם תשווה אותם למשחקים שיש היום. יש עוד סיבה לשחק במשחקים האלה מלבד הביצועים ה"אובייקטיבים" שלהם.
אלעד - אני לא יודע אם זה הפתרון האידיאלי, אבל אם באמת ניסית הכל, אולי כדאי שתתקין מערכת הפעלה נוספת על המחשב שלך (98 או 95, כמובן). מעולם לא עשיתי את זה בעצמי ואני לא כל כך מבין בזה, אבל אני חושב שזה לא אמור להיות מסובך מדי.
נכון אבל לא עבור ווינדווס 98 א י עכשיו כותב מהאייפון כי ניסיתי להתקין ווינדווס 98 על המחשב והוא עשה בעיות.
זה באמת לא קשור לאיכות זה יותר הנוסטלגיה כמו שמלא אנשים אוהבים דום כי זה מזכיר להם לילות שהם היו בני 8 על המחשב בחדר של. הורים ולא כי הגרפיקה שמה מטורפת.
בפעם האחרונה שניסיתי את VMWARE (שהייתה ממש לפני הרבה זמן - כמה שנים) גם להם הייתה תמיכה במאיץ גרפי, בחלונות XP בלבד.
בעיקרון, אם המשחק תומך בGLIDE (כלומר כרטיס של 3DFX) אפשר להתקין חלונות 95 על דוסבוקס מאופשר GLIDE, אבל זה ממש סיפור מסובך, אפילו לי אין כח להתעסק עם זה.
אז בעיקרון אין לי ממש עצה טובה... ניסית לבדוק אם יש טלאים רשמיים כלשהם?
גם בשבילך וגם למען הדורות הבאים (אם הם רוצים לדעת איך מרגיש משחק גרוע במיוחד - לפי מה ששמעתי). אני אגיד לך מה אני אעשה, אני אבדוק את האחסון הנגיש שלי, אם התקליטורים שם (תקליטורים כי למיטב זכרוני המשחק בא על שני תקליטורים), אני אעיף מבט מהיר, אם לא, אני לא מתכוון לחפש במחסן/להוריד.