
לפני הפירמוט האמולטור הזה עבד בסדר. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזו?
אני משתמש בחלונות XP.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני ניסיתי להשתמש באמולטור אחר בשם FCEU אבל הסתבכתי בהגדרות. גם אני חשבתי שהבעיה בדרייברים של הכרטיס מסך, אך אמולטורים ומשחקים אחרים פועלים בסדר... אז לא נראה לי שזו הבעיה.עידן כתב:הממ...מוזר. אני לא מכיר את האמולטור הזה, אמנם, אבל למה שלא תנסה פשוט אחד אחר? לא חסרים אמולטורים ל-NES
אם אתה אומר שזה אחרי פירמוט, אולי זה קשור איכשהו לדרייברים של כרטיס מסך? אני לא ממש יכול לחשוב על משהו אחר.
תודה רבה, אבל אני מעדיף להשתמש באמולטור המסוים הזה כי אני רגיל אליו. ושאלתי כבר בפורום של VGFreak.עידן כתב:אל תסתבך. תנסה מהרשימה כאן:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/nes" target="_blank
מאלו שמדורגים גבוה.
אני באמת לא יודע להגיד לך ספציפית לגבי האמולטור הזה...שווה לך אולי לנסות לשאול בפורום של VGFreak.
http://forums.bannister.org/ubbthreads. ... d=7&page=1" target="_blankעידן כתב:הייתי מציע לך לשאול בפורום הרשמי של האמולטור הזה...אבל נראה שאין לו אחד(מבדיקה שטחית ביותר שערכתי)?
טוב נו, אמרתי-בדיקה שטחית(אבל הוא לא ממש נראה פעיל, בלשון המעטה)Og כתב:http://forums.bannister.org/ubbthreads. ... d=7&page=1" target="_blankעידן כתב:הייתי מציע לך לשאול בפורום הרשמי של האמולטור הזה...אבל נראה שאין לו אחד(מבדיקה שטחית ביותר שערכתי)?
ממ, לא חשבתי על האפשרות הזו...הנחתי שיפת כבר ניסה את זה...Og כתב:לא האשמתי אותך בשום דבר... רק קישרתי עבור יפת.
בנוסף, יפת, מבדיקה שטחית שלי, נראה שהתצורה של האמולטור נשמרת מקומית. ניסית להוריד מחדש, לחלץ לתיקייה אחרת ולבדוק?
עקב התשובה שלך ניסיתי להוריד מחדש ולחלץ לספריה אחרת אך זה לא עובד. ניסיתי גם להתקין דיירקט X, אך גם זה לא עזר.Og כתב:לא האשמתי אותך בשום דבר... רק קישרתי עבור יפת.
בנוסף, יפת, מבדיקה שטחית שלי, נראה שהתצורה של האמולטור נשמרת מקומית. ניסית להוריד מחדש, לחלץ לתיקייה אחרת ולבדוק?
יפת, מה לגבי בכל זאת לנסות לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך לגרסה הכי עדכנית(אם לא עשית זאת כבר)?יפת כתב:עקב התשובה שלך ניסיתי להוריד מחדש ולחלץ לספריה אחרת אך זה לא עובד. ניסיתי גם להתקין דיירקט X, אך גם זה לא עזר.Og כתב:לא האשמתי אותך בשום דבר... רק קישרתי עבור יפת.
בנוסף, יפת, מבדיקה שטחית שלי, נראה שהתצורה של האמולטור נשמרת מקומית. ניסית להוריד מחדש, לחלץ לתיקייה אחרת ולבדוק?
הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי עדכני.עידן כתב:יפת, מה לגבי בכל זאת לנסות לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך לגרסה הכי עדכנית(אם לא עשית זאת כבר)?יפת כתב:עקב התשובה שלך ניסיתי להוריד מחדש ולחלץ לספריה אחרת אך זה לא עובד. ניסיתי גם להתקין דיירקט X, אך גם זה לא עזר.Og כתב:לא האשמתי אותך בשום דבר... רק קישרתי עבור יפת.
בנוסף, יפת, מבדיקה שטחית שלי, נראה שהתצורה של האמולטור נשמרת מקומית. ניסית להוריד מחדש, לחלץ לתיקייה אחרת ולבדוק?
זה לא כרטיס מסך ישן, זה ענתיקה, שווה ערך ליכולות התצוגה של תיאטרון בובות...יפת כתב:אני יודע שזה כרטיס מסך ישן