בעיה במשחק TIM
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה במשחק TIM
שלום,
הבעיה שלי היא שבמשחק עצמו יש שלבים שאין מוסיקה בכלל ויש שלבים ששומעים רק חצי מהמוזיקה.
אני משתמש בDOSBOX.
תודה, מאור
הבעיה שלי היא שבמשחק עצמו יש שלבים שאין מוסיקה בכלל ויש שלבים ששומעים רק חצי מהמוזיקה.
אני משתמש בDOSBOX.
תודה, מאור
Re: בעיה במשחק TIM
איזה TIM? מהיכן הורדת? כיצד אתה מפעיל?
TIM1 הורדתי מהאתר הזה.
מה הכוונה <כיצד אני מפעיל>?
מה הכוונה <כיצד אני מפעיל>?
הכוונה היא לשאול איך בדיוק אתה גורם לקובץ ההפעלה של המשחק לרוץ בדוסבוקס. בעזרת שיטת הגרירה? בעזרת פקודות? בעזרת קובץ אצווה? בעזרת פרונטאנד?
המטרה הכללית היא להבין אם אתה משתמש בהגדרות שונות מברירת המחדל, אבל במקרה ספציפי הזה אני יכול לקצר לך: שני הדברים העיקריים שאני צריך לדעת הם: איזה התקן קול בחרת בתצורת המשחק (סאונד בלסטר, GM, רולנד, ספיקר) ועל כמה הCYCLES שלך.
המטרה הכללית היא להבין אם אתה משתמש בהגדרות שונות מברירת המחדל, אבל במקרה ספציפי הזה אני יכול לקצר לך: שני הדברים העיקריים שאני צריך לדעת הם: איזה התקן קול בחרת בתצורת המשחק (סאונד בלסטר, GM, רולנד, ספיקר) ועל כמה הCYCLES שלך.
סליחה שאני כל כך בור במחשבים, פשוט אין לי מושג איפה לבדוק CYCLES וההתקן קול. כשנכנסתי למשחק לא הייתה לי אפשרות לבחור משהו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לכן נשאלת באיזו דרך אתה מפעיל את DOSBox, כדי שנסייע לך עם הסוגיה הזו. 
אני לוחץ על [DOSBox MS-DOS Batch file (האייקון נראה כמו גלגל שיניים עם מוט תקוע בתוכו)
אחד מחמשת הקבצים שהורדתי דרך האתר הזה.
אחד מחמשת הקבצים שהורדתי דרך האתר הזה.
לא שינית את כרטיס הקול מהספיקר שאליו הוא מכוון?
אז איך בכלל אתה שומע מוזיקה? אצלי אין מוזיקה בכלל כאשר הספיקר נבחר.
תגרור את הקובץ install אל הקובץ dosbox.exe ושם תבחר בסאונד בלסטר תחת אפשרויות הקול. אח"כ תלחץ 5 להפעיל את המשחק ומאותו הרגע בכל הפעלה כרטיס הקול יהיה מכוון ולא תצטרך לגרור שוב את הקובץ.
תגרור את הקובץ install אל הקובץ dosbox.exe ושם תבחר בסאונד בלסטר תחת אפשרויות הקול. אח"כ תלחץ 5 להפעיל את המשחק ומאותו הרגע בכל הפעלה כרטיס הקול יהיה מכוון ולא תצטרך לגרור שוב את הקובץ.
תודה רבה!! המוזיקה עובדת מצויין עכשיו.