הצעה להעלאת/שליחת משחק: "גוגו - פחות או יותר"
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Houou
הצעה להעלאת/שליחת משחק: "גוגו - פחות או יותר"
לאחר סידור רציני של החדר מצאתי דיסק צרוב של המשחק "גוגו - פחות או יותר" שלהבנתי פותח ע"י בינה ושווק ע"י קומפדיה. אם אני זוכר נכון, מדובר בדיסק שצרב לי אחד העובדים בחברה בזמנו (אם כי לא זכור לי שאי פעם עלה בי החשק לשחק בו...)
מחיפוש מהיר נראה שהמשחק עדיין נמכר במספר אתרים. אף על פי כן במידה ויש לכם צורך בו ואין ברשותכם עותק, אשמח לשלוח לכם ריפ או את הדיסק עצמו.
מחיפוש מהיר נראה שהמשחק עדיין נמכר במספר אתרים. אף על פי כן במידה ויש לכם צורך בו ואין ברשותכם עותק, אשמח לשלוח לכם ריפ או את הדיסק עצמו.
Re: הצעה להעלאת/שליחת משחק: "גוגו - פחות או יותר"
בוודאות יגידו לך פה לא להעלות את המשחק כי הוא נמכר, אני אישית מעוניין בו, יהיה מצוין אם תעשה פה חשבון ונדבר בהודעות פרטיות, כי אסור לפרסם פה משחקים שנמכרים
-
Houou
כן, ברורים לי החוקים כאן לגבי משחקים שעדיין נמכרים.
רק רציתי לדעת אם למנהלי האתר יש צורך בעותק של המשחק, במידה ויהפך קשה-להשגה בעתיד.
רק רציתי לדעת אם למנהלי האתר יש צורך בעותק של המשחק, במידה ויהפך קשה-להשגה בעתיד.
יש מצב שתעשה פה חשבון?
מנהל לאתר יש רק אחד, הוא גורדי והוא תמיד שמח לקבל תרומות, אפילו אם יסתבר שהן לא היו נחוצות.Houou כתב:רק רציתי לדעת אם למנהלי האתר יש צורך בעותק של המשחק, במידה ויהפך קשה-להשגה בעתיד.
לי באופן אישי יכול להיות שיש את המשחק - אני יודע שיש לי שני משחקים מהסדרה ואחד מהם הוא "גוגו מחפש את שלומפי", אבל את השם של השני אני לא זוכר. אבל בכל מקרה, אין לי תכניות להעלות אותם בכלל אז כאמור, אם תחליט לשלוח לגורדי את המשחק, אני בטוח שהוא יעריך את זה.
אני רק מקווה שגורדי גם לא ישכח אותנו אהמ... אהמ.... 
-
Houou
תודה על התגובות. כשאהיה לי זמן אני אצור תמונת דיסק ואשלח לגורדי ואנוביס.