תוכנה להקלטת סאונד ממשחקים ישנים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
תוכנה להקלטת סאונד ממשחקים ישנים
מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד ממשחקים ישנים? ואח"כ אפשר להוסיף לזה תמונה ולהעלות את זה ליוטיוב, ככה:
http://www.youtube.com/watch?v=HzUuNWoQbuc" target="_blank
את הסרטונים האלה אני עשיתי (Soundtrack1234567891 זה המשתמש שלי ביוטיוב). אני הקלטתי בעזרת תוכנה כלשהי ואז ערכתי את הסרטון. רק שאני לא זוכר איך קראו לתוכנה.
מישהו יודע?
http://www.youtube.com/watch?v=HzUuNWoQbuc" target="_blank
את הסרטונים האלה אני עשיתי (Soundtrack1234567891 זה המשתמש שלי ביוטיוב). אני הקלטתי בעזרת תוכנה כלשהי ואז ערכתי את הסרטון. רק שאני לא זוכר איך קראו לתוכנה.
מישהו יודע?
Re: תוכנה להקלטת סאונד ממשחקים ישנים
אין תוכנות מיוחדות להקלטת סאונד ממשחקים (לפחות, אני לא מכיר כאלו).
יש משחקים שניתן לחלץ מהם את קבצי הסאונד, אבל זה בעיקר יעיל במשחקים חדשים יותר שמשתמשים ב-mp3 או wav ולא בפורמט שנכתב במיוחד. יש כאלו שניתן להמיר את פורמט הסאונד של המשחק לפורמט מוכר, כמו Crusader No Regret.
ויש גם את הפתרון השחור, להקליט ישירות מיציאת הסטריאו של המחשב עם תוכנת הקלטה, כמו Audacity.
יש משחקים שניתן לחלץ מהם את קבצי הסאונד, אבל זה בעיקר יעיל במשחקים חדשים יותר שמשתמשים ב-mp3 או wav ולא בפורמט שנכתב במיוחד. יש כאלו שניתן להמיר את פורמט הסאונד של המשחק לפורמט מוכר, כמו Crusader No Regret.
ויש גם את הפתרון השחור, להקליט ישירות מיציאת הסטריאו של המחשב עם תוכנת הקלטה, כמו Audacity.
תודה.Octarine כתב:אין תוכנות מיוחדות להקלטת סאונד ממשחקים (לפחות, אני לא מכיר כאלו).
העניין הוא שאני באמת זוכר שהשתמשתי בתוכנה מסויימת להקליט את הסאונד מהמשחק "לבד בחושך" וגם מהמשחק השני (Panda Dodgeball).
אני מקווה שאני איזכר בשם של התוכנה
-
R.G
יש כמובן את המקליט המובנה של DOSBox, ששומר את פלט הקול בפורמט WAV.
אני לא מכיר משהו שדומה למה שאתה מתאר. יש את הפלאג-אין Adplug לנגן Winamp שמנגן באמצעות התכנה קבצי מוסיקה בפורמטים עתיקים (אבל צריך להיזהר כי הוא עלול להשבית את ה-Winamp. אני ממליץ להתקין גרסה של Winamp 2 ולהתקין את הפלאג-אין עליה).
ובלי קשר למשחקים ישנים, יש את התכנה i-Sound שהיא תכנה סטנדרטית (לא חינמית אם זכור לי נכון) להקלטת פלט הקול במחשב, כך שזה פתרון מתבקש לרב המשחקים שלא מצליחים לחלץ את המוסיקה מתוכם בדרכים אחרות (אבל בטח לא על זה אתה שואל).
אני לא מכיר משהו שדומה למה שאתה מתאר. יש את הפלאג-אין Adplug לנגן Winamp שמנגן באמצעות התכנה קבצי מוסיקה בפורמטים עתיקים (אבל צריך להיזהר כי הוא עלול להשבית את ה-Winamp. אני ממליץ להתקין גרסה של Winamp 2 ולהתקין את הפלאג-אין עליה).
ובלי קשר למשחקים ישנים, יש את התכנה i-Sound שהיא תכנה סטנדרטית (לא חינמית אם זכור לי נכון) להקלטת פלט הקול במחשב, כך שזה פתרון מתבקש לרב המשחקים שלא מצליחים לחלץ את המוסיקה מתוכם בדרכים אחרות (אבל בטח לא על זה אתה שואל).
Audacity כן חינמית (Octarine לא ציין) ומצויינת.R.G כתב:יש את התכנה i-Sound שהיא תכנה סטנדרטית (לא חינמית אם זכור לי נכון)
לא הייתי אומר מצויינת, אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה את Adobe Audition, אבל היא בהחלט עושה את העבודה.
אוקיי, התפשרתי בסוף על Audacity
זאת לא התוכנה שאני זוכר אבל היא לא רעה.
תודה לכולם
זאת לא התוכנה שאני זוכר אבל היא לא רעה.
תודה לכולם