Radioactive Grandpa כתב:כדאי באמת להוסיף לנהלי BP שגם ניחושים יכתבו בקטן כדי שזה לא יראה בחטף, או שגם ככה הנהלים מתייחסים בעיקרם לצורה הערוכה של החידות במעגן הרשמי?
מאד כדאי.
זה עוד משהו שלא חשבתי עליו כשניסחתי את הכללים שהצעתי
(אני מוחה על ההתייחסות לכללי המשחק כאל שלי, אלו היו הצעה בלבד ולאחר שנתקבלו הפסיקו להיות שלי והפכו להיות כללי המשחק): מצב כמו החידה הראשונה שלי שנפתרה בניחוש הראשון, שהיה מקלקל ל-13 המנחשים הבאים הרוצים להוסיף את תשובתם מבלי לדעת את הפתרון, אלמלא מר Undefined החליט לכתוב את הניחוש שלו בקטן.
(בנוסף לכלל "איך פותרים" זה, כדאי להוסיף הסבר על איך מקטינים את הגופן לגודל 5 ולא רק 'קטנטן'. יש המשתמשים בהפרדה נמוכה ו\או תצוגה גדולה, להם גם 'קטנטן' יהיה קריא בחטף)
עוד הצעה לסדר היום (ותזכורת של נהלי המשחק ל.R.G): לציין תאריך (ושעה?) לכל רמז כדי להקל על "ניקוד" הפותרים.
לדוגמא:
החידה הראשונה שלי שנפתרה ללא רמזים, אולי תאתגר מבקרים בעתיד שירצו לפתור בעצמם ויבקשו את אותם רמזים שלא הופיעו. תיארוך כל רמז יאפשר "ניקוד" הפותרים ע"י השוואת תאריך הרמז עם הודעה פותרת ואולי יעזור להביא קהל חדש ע"י התפארות הפותרים לחבריהם שעדיין לא משתתפים.
(להודעה זו אין ערך סנטימנטלי ולא תחסר אם תעלם מתוקף היותה חסרת קשר לפתרון החידה)