פריימסיקפים למשחק מסויים. DOSBOX עזרה בבקשה.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
פריימסיקפים למשחק מסויים. DOSBOX עזרה בבקשה.
שלום לכל העוזרים.
נכנסתי למשחק לירו למי שמכיר דרך דוס בוקס כדי לשמוע את האודיו שלו ורק שם זה עובד.
בלי שום קשר זה עובד בפריימים נמוכים. אז העלתי את הפריימים עד שזה ניראה לי טוב.
יש שיטה שכל פעם שאני נכנס למשחק הזה דרך דוסבוקס אז זה יהיה במהירות הפריימים הזאת?
נכנסתי למשחק לירו למי שמכיר דרך דוס בוקס כדי לשמוע את האודיו שלו ורק שם זה עובד.
בלי שום קשר זה עובד בפריימים נמוכים. אז העלתי את הפריימים עד שזה ניראה לי טוב.
יש שיטה שכל פעם שאני נכנס למשחק הזה דרך דוסבוקס אז זה יהיה במהירות הפריימים הזאת?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: פריימסיקפים למשחק מסויים. DOSBOX עזרה בבקשה.
Frameskip זה פרמטר שמראש מוגדר בערך אפסי, רק כשאתה מפעיל אותו (Ctrl+F8) הוא עולה במספר. אני עוד לא נתקלתי במשחק שבו קביעה של ערך חיובי כלשהו של ה-Frameskip גרמה להשפעה חיובית כלשהי...
אולי אתה מתכוון ל-Cycles. וכאן לשאלתך, בהפעלה עם Frontend כמו D-Fend אתה יכול לקבוע מראש את מספר ה-cycles האידיאלי עבורך כשאתה שומר את פרופיל המשחק (גם של ה-Frameskip, אבל כאמור מוטב יהיה שישאר על 0).
אולי אתה מתכוון ל-Cycles. וכאן לשאלתך, בהפעלה עם Frontend כמו D-Fend אתה יכול לקבוע מראש את מספר ה-cycles האידיאלי עבורך כשאתה שומר את פרופיל המשחק (גם של ה-Frameskip, אבל כאמור מוטב יהיה שישאר על 0).
מלבד זה, הבנתי שיש לליארו גם כמה רימייקים מוצלחים (כמו LieroX), שם אין קול?
כן אני מכיר אבל שאלתי היא למקורי.Og כתב:מלבד זה, הבנתי שיש לליארו גם כמה רימייקים מוצלחים (כמו LieroX), שם אין קול?
אבל לא הבנתי ב options בתוך המשחק יש את האפשרות הזאת? כי בלירו אין אם זה מה שהיתכוונתה אליו
וגם אני לא יודע מזה fronted או d-fend
עזרה בבקשה D:D:D:
עזרה בבקשה D:D:D:
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מה העניין עם הסאונד? לא מבין על מה הדיון.
מהה?אורח כתב:אבל לא הבנתי ב options בתוך המשחק יש את האפשרות הזאת? כי בלירו אין אם זה מה שהיתכוונתה אליו

אופס, התכוונתי ללנקק את זה. הנה המדריך ל-D-Fend באתר.רועי גלד כתב:וגם אני לא יודע מזה fronted או d-fend
טוב תודה רבה הורדתי d-fend reloaded וזה פשוט תוכנה מדהימה זה תקין לי הכל לתודה לכל לעוזרים :]Radioactive Grandpa כתב:מה העניין עם הסאונד? לא מבין על מה הדיון.מהה?אורח כתב:אבל לא הבנתי ב options בתוך המשחק יש את האפשרות הזאת? כי בלירו אין אם זה מה שהיתכוונתה אליו![]()
אופס, התכוונתי ללנקק את זה. הנה המדריך ל-D-Fend באתר.רועי גלד כתב:וגם אני לא יודע מזה fronted או d-fend