תודה על קראש באש,אבל מה עם מדיאוויל?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
תודה על קראש באש,אבל מה עם מדיאוויל?
ראשית כול,ברצוני להודות למנהלי האתר מסע אל העבר,וגם לאלה שהעלו את כול הרומים,במיוחד לזה שהעלה את קראש באש,אחד המשחקים האהובים עלי.
הרודתי את האמולטור,הורדתי את הביוס שצריך(יש לי אחד של אירופה,שניים של צפון אמריקה,אחד רגיל והשני PSONE),
את הפלגין של פיט(DXD D3D,D3D,ו OPNGLP),את קראש באש,שברתי את הראש,ו-פעל.הא.
ואז ראיתי את מדיאוויל.
לומר שאני אוהב את המשחק?אי אפשר,כי בתור ילד בן 8,פחדתי מהזומבים בשלב שתיים(פחדתי אפילו משלבי בית המכושף בדונאלד דאק קוואק אטק),אבל כן שיחקתי במשחק,ואפילו הגעתי לשלב 6,לאיפה ששהורים שלי לא יכלו להגיע.
אז ראיתי הורדתי,הרצתי ו-כלום.
אני משער שזה משהו עם הפלגין,והביוס,יתכן כי אני צריך אחרים,אבל יש ממש הרבה פלגאינים וביוס.אשמח אם מישהו יתן לי רשימה של הביוס והפלאגין של צריך למשחק,או איזה הגדרות צריך בכדי שהמשחק יעבוד.
הרודתי את האמולטור,הורדתי את הביוס שצריך(יש לי אחד של אירופה,שניים של צפון אמריקה,אחד רגיל והשני PSONE),
את הפלגין של פיט(DXD D3D,D3D,ו OPNGLP),את קראש באש,שברתי את הראש,ו-פעל.הא.
ואז ראיתי את מדיאוויל.
לומר שאני אוהב את המשחק?אי אפשר,כי בתור ילד בן 8,פחדתי מהזומבים בשלב שתיים(פחדתי אפילו משלבי בית המכושף בדונאלד דאק קוואק אטק),אבל כן שיחקתי במשחק,ואפילו הגעתי לשלב 6,לאיפה ששהורים שלי לא יכלו להגיע.
אז ראיתי הורדתי,הרצתי ו-כלום.
אני משער שזה משהו עם הפלגין,והביוס,יתכן כי אני צריך אחרים,אבל יש ממש הרבה פלגאינים וביוס.אשמח אם מישהו יתן לי רשימה של הביוס והפלאגין של צריך למשחק,או איזה הגדרות צריך בכדי שהמשחק יעבוד.
Re: תודה על קראש באש,אבל מה עם מדיאוויל?
אני חושב שההורדה של ePSXe 1.7.0 שבאתר מכילה כבר את כל הפלאגינים הדרושים, אז אם לא הורדה מכאן, תתחיל בזה:
http://rom.old-games.org/emu.php" target="_blank
ותמשיך בזה שתאמר לנו באיזה פלאגינים אתה משתמש כרגע.
אמרתי,אלה של פיט:Og כתב:אני חושב שההורדה של ePSXe 1.7.0 שבאתר מכילה כבר את כל הפלאגינים הדרושים, אז אם לא הורדה מכאן, תתחיל בזה:
pete's 3d dxd plugin
pete's 3d plugin,
pete's opnglp plugin
כמו כן,כבר הורדתי את 1.70,וזה לא בא עם שום ביוס או פלאגאינים,תודה רבה.
אפילו נאלצתי לחפש את הקובץ zlib.dll,באינטרנט!
קראש באש עובד מצוין עם כול הפלאגאינים שיש לי,אבל מדייויל מסרב לפעול!
אפילו נאלצתי לחפש את הקובץ zlib.dll,באינטרנט!
קראש באש עובד מצוין עם כול הפלאגאינים שיש לי,אבל מדייויל מסרב לפעול!
דוד, אתה לא איתי... אני חוזר שוב:
1:
2:
ושאלות חדשות: כיצד אתה מפעיל את המשחק? כלומר, בתפריט FILE איזה אופציה אתה בוחר? ומה עשית עם הקובץ שפרסת? האם הפריסה הסתיימה ללא שגיאות?
1:
תיכנס לקישור שנתתי בהודעה הקודמת ותלחץ על המילה ePSXe בלבד, לא על שום דבר אחר, אמור לרדת לך קובץ מכאן, כלומר מהשרת של האתר.דוד שמילוב כתב:כבר הורדתי את 1.70,וזה לא בא עם שום ביוס או פלאגאינים,תודה רבה.
2:
לא אילו פלאגינים הורדת, באיזה מהם אתה משתמש כרגע ושלא עובד עם Medievil? (בוא נעזוב לרגע את הקול ונתרכז רק בפלאגין תצוגה)דוד שמילוב כתב:אמרתי,אלה של פיט:
pete's 3d dxd plugin
pete's 3d plugin,
pete's opnglp plugin
ושאלות חדשות: כיצד אתה מפעיל את המשחק? כלומר, בתפריט FILE איזה אופציה אתה בוחר? ומה עשית עם הקובץ שפרסת? האם הפריסה הסתיימה ללא שגיאות?
בילבלת אותי עם ה-"הורדה" ועם ה"הורדת".
אז לא,מהאתר,אלא מהאתר הרישמי.
איזה אני משתמש?
petes d3d dx6.
או משהו כזה.
ביוס?קראש באש עובד עם כול ביוס שאני נותן לו.
אז לא,מהאתר,אלא מהאתר הרישמי.
איזה אני משתמש?
petes d3d dx6.
או משהו כזה.
ביוס?קראש באש עובד עם כול ביוס שאני נותן לו.
אני עושה
file-run iso,
בוחר את מדיאוויל(יש לו תיקיה משלו,כדי שלא יהיו בעיות,כמו שהיו עם קראש באש),ו-יש ריבוע שלוקח חצי מהמסך ולא עושה כלום.
כשאני מפעיל קראש באש-יש לרגע את הרביוע הזה,ואז המסך הופך לשחור,והמשחק מתחיל.
גם עם קראש באש יש בעיה(בחלק מהמסכים(מסך הפאוז) עם הטקסט.
file-run iso,
בוחר את מדיאוויל(יש לו תיקיה משלו,כדי שלא יהיו בעיות,כמו שהיו עם קראש באש),ו-יש ריבוע שלוקח חצי מהמסך ולא עושה כלום.
גם עם קראש באש יש בעיה(בחלק מהמסכים(מסך הפאוז) עם הטקסט.
איך קוראים לקובץ שאתה מריץ?
אתה צודק, טעות שלי, לא שמתי לב בכלל לטעות הדפוס שעשיתי...דןד שמילוב כתב:בילבלת אותי עם ה-"הורדה" ועם ה"הורדת".
לא שאלתי על ביוס אבל הביוס שכלול בהורדה שבאתר הוא המומלץ.דןד שמילוב כתב:ביוס?קראש באש עובד עם כול ביוס שאני נותן לו.
אם יש לך קובץ CUE אז אותו אתה צריך לבחור ולא את ה-BIN.אורח כתב:אני עושה
file-run iso,
אני חושב שגם לי הייתה את הבעיה הזאת פעם אבל אני לא זוכר מה עשיתי בקשר לזה... אני חושב שזו בעיה עם הגדרות התצוגה של הפלאגינים. אם אני זוכר נכון, כשהייתה לי את הבעיה הזו רק הפלאגין P.E.Op.S עבד... תבדוק אם הוא עובד אצלך.