מחפש משחק פעולה/מכוניות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Octarine

מחפש משחק פעולה/מכוניות

שליחה על ידי Octarine »

שלום לכולם,
אני מחפש משחק פעולה / מירוץ מכוניות. המשחק הוא מעין rail shooter, אתה רואה את המכונית ממבט שלישי, והמטרה היא לחסל את האויבים (מכוניות אחרות) עד לסוף השלב, אין לך אפשרות לעצור או להאיץ. אם אני זוכר נכון, אחד הבוסים הראשונים הוא משאית ענקית.
במשחק ניתן לקחת בונוסים שונים, שאחד מהם נותן לך אפשרות לרחף לזמן מוגבל.
ברקע (לפחות בשלבים הראשונים) יש עיר, ואם אתה נפסל רואים את העיר מתפוצצת בכמו פיצוץ אטומי.
דבר אחד שאני זוכר בוודאות מהמשחק זה הלוגו Winners don't use drugs על רקע כחול, שזה אומר שהוא כנראה פורט ל-PC ממשחק ארקייד. מעבר לזה אני באמת לא זוכר יותר מדי...
שיחקתי בזה בסביבות שנת 94'-95', אבל סביר שזה משחק ישן יותר.

תודה למי שיעזור.

וכדי להתאים את עצמי לרמת שאר הפוסטים בפורום: חייב את המחשק הזה דחוףףףףףףףףףףףף אחים שלי מי שמוצא לי מלךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!1111אחד
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

don't push it

שליחה על ידי BluePrint »

אם זה ימנע ממך לכתוב כמו ילד קטן שחושב שאנו מרגישים כמה חזק הוא לוחץ על כפתורי המקלדת, אגלה לך שהמשחק המבוקש הוא Fire & Forget II - The Death Convoy.

אם לא... שכח מזה.
Octarine

Re: מחפש משחק פעולה/מכוניות

שליחה על ידי Octarine »

אכן זה. תודה רבה, בזכותך לא אכתוב יותר בחיים כמו ילד קטן.

זה מדהים שאני עדיין יכול לזמזם את המוזיקה אחרי בערך 15 שנים שלא ראיתי את המשחק... :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא