זה מישחק או סידרת מישחקים של חלליות מוזרות שגם הבוסים מוזרים
כמו בוס שהוא ספינה עים ראש של חתול ורקדנית ברזילאית שצריך לעבור בין הרגליים שלה כדי לא להיפגע יש גם בוס שהוא בת ים ענקית ויש בוס שהוא מדוזה(מיתולוגית)ענקית ויש בוס שהוא שפתיים ויש בוס שהוא תירס אחד ענקי
הערה לסיום:
כששיחקתי בו אני הייתי מאוד קטן והמישחקים היו דומים אחד לשני אז אני לא זוכר ואני יודע שאני עושה "שקשוקה" מכולם אז מי שיודע על מה אני מדבר שירשום את השמות של כול המישחקים בסידרה בבקשה
יש לי עוד שאלה
הורדתי את כול סידרת Parodius לאמולטור של פלסטיישן 1
ובמישחק Parodius da יש שלב שבו הבוס הוא 8 זוגות שפתיים
השאלה היא:
אחרי שאני משמיד 4 שפתיים אז עוברת דקה אחת והשפתיים נעלמות ואני ניפסל
מה אני צריך לעשות כדי להשמיד אותן? כי אני מספיק להשמיד רק 4 מה לעשות?
יש לי עוד שאלה:
במישחק gokujou parodius אחרי שלב 2(עים בת הים) יש שלב שיש ספינה
ובה יש כל מיני פסלים אבל כשאני ניפסל השלב מיתחלף לשלב של טירת ממתקים והבוס הוא מכונה משונה עים שפתיים וצריך להשמיד את היצורים שמחזיקים אותה
למה ואיך השלב מיתחלף?
הבוס עם השפתיים הוא בעצם שפתיים ענקיות שמופיעות אחרי שהרגת 4. אם אתה לא רואה אז אולי ההגדרות של האמולטור (איזה?) לא בסדר(לא שיחקתי בגרסת הפלייסטיישן, ככה שאני לא יודע מה הבוס אמור לעשות).
במקרה השני אין בעיה, ככה זה קורה (כי השלב עם ה muai ship הוא שלב מעבר\התקפה\משהו דומה)
זה לא מה שקורה אני יסביר במילים אחרות:
כשאני מגיע לשפתיים אז הן מיתחלקות לקבוצות:4 בצד שמאל ו4 בימין
אחרי שאני משמיד 4 אז ה4 הנותרות נעות מצד שמאל לימין וחזרה
עוברת דקה וחצי והן נעלמות ואני ניפסל וזה חוזר על עצמו כל פעם עד שאני על סף ייאוש.
אבל את\ה צודק\ת במשהו במישחק sexy parodius(שאני לא יודע למה קוראים לו כך אים אין שם שום דבר סוטה) יש שלב שבו יש 5 בוסים שהראשון הוא כרית ירוקה מוזרה
השני הוא פינגווין פירט מהמישחק parodius da וגם הנשר האמריקאי מאותו מישחק ואז יש את השפתיים ושאני משמיד 4 אז הן הופכות לזוג שפתיים אחד ואחריהן יש מישהי שיושבת על צדפה ורודה.