הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק: King's Quest V: Absence Makes the Heart Go Yonder חברה מפתחת: Sierra חברה מפיצה: Sierra גירסה: (עם דיבוב) CD-ROM Version שפה: אנגלית שנה: 1994 סוג כיווץ: SFX RAR Archive גודל מכווץ: 50MB גודל לאחר פריסה: 119MB מידע נוסף:MobyGames , Wikipedia
תמונות (ללחוץ להגדלה):
עטיפה קדמית
הורדה:
ההורדה הראשית אינה זמינה כעת.
עם זאת, ניתן להוריד גרסה הניתנת להפעלה באמצעות תוכנת העזר ScummVM בלבד מכאן (באדיבות Ingsoc). למידע נוסף, בדקו את המדריך להפעלת משחקים באמצעות ScummVM.
הוראות הפעלה לחלונות XP
ההורדה כוללת חבילה מוכנה של DOSBox להפעלת ה-ISO. יש לפרוס את המשחק ולהפעיל את King's Quest V.Bat
Gordi כתב:תודה!
קצב ההורדה היה סביר ונראה גם שיחסית פשוט להוריד קבצים מהאתר ההוא. בינתיים אין לי תלונות.
אשתדל לעדכן את הפרטים במהלך השבוע.
(אגב, מדובר בהורדה שונה ממה ש-sixkiller העלה בזמנו?)
במקור הורדתי את המשחק מפה, הוא בא מותקן עם תמונה של הדיסק וקובץ דוסבוקס להפעלה. מכיוון שהמשחק נתמך ע"י ScummVM העדפתי לשחק בו דרכו ולכן מחקתי את הקבצים המיותרים.
עם השרת סבבה אני אתחיל לעלות אליו משחקים אחרים שנמחקו ויש לי גיבוי שלהם בהארד דיסק.