משחק בסגנון bomberman עם פינגווינים וקרח
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק בסגנון bomberman עם פינגווינים וקרח
מישהו מכיר את המשחק הנ"ל?
אני מחפש אותו כבר שנים.
אני מחפש אותו כבר שנים.
Re: משחק בסגנון bomberman עם פינגווינים וקרח
אתה בטוח שמדובר במשחק ישן ולא במשהו שאפשר למצוא בלי בעיה על ידי חיפוש "bomberman penguin" בגוגל?
אם הייתי יכול נראה לך שלא הייתי מוצא?
שיחקתי בו בשנת 2000 ככה ש8 שנים שעברו עושה אותו נוסטלגיה.
שיחקתי בו בשנת 2000 ככה ש8 שנים שעברו עושה אותו נוסטלגיה.
לי נראה שלא היית מוצא.patishi כתב:אם הייתי יכול נראה לך שלא הייתי מוצא?
כמובן שיכול להיות שאתה איינשטיין הבא, אבל אולי לא תאמין כמה ילדים נכנסים לפורום הזה ומבקשים משחקים בלי לנסות לחפש בגוגל, ואפילו אם הם מנסים, הם לא בהכרח יודעים איך לחפש/לקרוא באנגלית וכדו'.
אנחנו מנסים למצוא את המכנה המשותף הנמוך ביותר, שיתאים לכולם, ליתר בטחון. כמובן שכל הכבוד לך אם אתה לא צריך את זה, אבל אי אפשר לדעת לפני ששואלים, נכון?
סחבק, אל תדאג לי אני עברתי מספיק זמן בגוגל לפני שעברתי לשאול פה.
יש מישהו שבמקרה יודע מה המשחק המדובר או לא?
יש מישהו שבמקרה יודע מה המשחק המדובר או לא?
The Oneders
אז לא מדובר במשחק הזה, נכון?
Family Structure 101
זה פשוט למדי:
"אחי" הוא שם תואר שנותן אדם אחד (זכר או נקבה) לאחר (זכר בלבד) שנולד לאותם אב ואם.
למעשה אותו "אחי" יכול להיות בן רק לאב או רק לאם משותפת אבל אז נהוג לומר "חצי אח", כי רק הורה אחד משותף לשניים.
בעולמנו המודרני כשילדים לא תמיד חיים עם בני משפחתם הביולוגית, התואר "אחי" ניתן גם לזכרים שרק חלקו קורת גג לתקופת זמן מסויימת ולא נושאים מידע גנטי משותף.
"אחי" הוא שם תואר שנותן אדם אחד (זכר או נקבה) לאחר (זכר בלבד) שנולד לאותם אב ואם.
למעשה אותו "אחי" יכול להיות בן רק לאב או רק לאם משותפת אבל אז נהוג לומר "חצי אח", כי רק הורה אחד משותף לשניים.
בעולמנו המודרני כשילדים לא תמיד חיים עם בני משפחתם הביולוגית, התואר "אחי" ניתן גם לזכרים שרק חלקו קורת גג לתקופת זמן מסויימת ולא נושאים מידע גנטי משותף.
אחויה זה בסדר?
אם אתה יודע משהו על המשחק זה יהיה טוב. אם לא אז דווקא טוב שיש הרבה תגובות בדיון כי אז אחד שיודע על מה הוא מדבר ייכנס.
אם אתה יודע משהו על המשחק זה יהיה טוב. אם לא אז דווקא טוב שיש הרבה תגובות בדיון כי אז אחד שיודע על מה הוא מדבר ייכנס.
אם לשפה הערבית אתה קורא עיוות, אז כן, זה עיוות.BluePrint כתב:אם כי לי זה נראה עיוות ילדותי של "אחי"
אני לא יודע ערבית.
אם זו מילה בערבית אז זה לא יכול להיות עיוות כי לעברית וערבית יש שורשים לשוניים משותפים.